HINNAT ja JÄSENYYS

Muuramen Syke ry tarjoaa liikuntaa jäsenilleen. Katso tämän sivun alaosassa kaikki jäsenedut Sykkeen jäsenkortilla! Toimintaa saa mielellään tulla tutustumaan ennen jäsenyyden hankkimista - tällöin maksu kertamaksulla tai 5 kr tutustumiskortilla, joita saa Sykkeen toimistolta. Jäsenyys ei ole välttämätön kursseille osallistujille, kesätunneilla kävijöille eikä muutamalla yksittäisellä tunnilla kävijälle.

Jäsenmaksu 15 e / kalenterivuosi Jäsenmaksun maksavat kaikki seurassa liikkuvat (lapset ja aikuiset), poikkeuksena kesäkausi, kurssimuotoiset ryhmät joissa jäsenyys ei ole välttämätön sekä Seniori- ja Ukkojumppa, joissa jäsenmaksu sisältyy kausimaksun hintaan.

Jäsenyyteen sisältyy Jumppaturvavakuutus. Vakuutuksen tiedot löydät alempaa!


AIKUISET KEVÄT 2018

* Kausikortti 95 e / alennusryhmissä 85 e. Kausikortilla rajoituksetta kaikille viikkotunneille, erillismaksun ryhmät merkitty erikseen (Liikkeelle Muuramessa, Aikuisbaletti, Hathajooga ja Pilates). Kausikortti on voimassa toukokuun alkupuolelle, kahvakuulassa toukokuun loppuun.

* 10 kr kortti 63 e / 50 e (voimassa kunnes käytetty). 10 kr kortti ulos 50 e

* Kertamaksu 7 e / 5 e

Kysy lisää jos haluat tietää muista vaihtoehdoista !

LAPSET

(kevään 208 hinnasto)

Alle kouluikäiset: 51 e

Kouluikäiset: 57 e. Telinevoimistelu, parkour ja showdance: 70 e

2 kr viikossa ryhmät: 97 e / pidemmällä harjoitusajalla / kilpailevissa ryhmissä ryhmäkohtainen

3 kr tai enemmän viikossa ryhmät: ryhmäkohtainen, kerrotaan erikseen

Maksuvälineenä aikuisten tunneilla käyvät myös:

Virikeseteli, Tyky-seteli ja Tyky-online, Liikuntaseteli ja Kulttuuriseteli, SmartumSaldo sekä SporttiPassi/Epassi sekä EazyBreaak. Virikesetelin mobiilimaksumahdollisuus tulossa käyttöön toivottavasti syksyn 2017 aikana, jos haluat maksaa sillä ota yhteyttä Johannaan! SporttiPassilla voit maksaa myös kertamaksuja tekstiviestillä, tällöin sinun pitää olla rekisteröitynyt työpaikkasi antamien ohjeiden ja tunnusten mukaan käyttäjäksi. Koodit kertamaksuihin: 29001 = 7 e maksu sisätunneille ja 29002 = 5 e maksu ulos.

Tilaa aikuisten tunneille korttisi suoraan JÄSENTIEDON kautta. (myös kun käytät työnantajan liikuntaetuja, ilmoita silloin asiasta myös Johannalle)

1) Rekisteröidy käyttäjäksi (ei velvoita mihinkään, jos sallit suoramarkkinoinnin seuran yhteistyökumppaneille tarkoittaa se ainoastaan Sykkeen sähköpostia, tietoja ei välitetä eteenpäin, jos kiellät suoramarkkinoinnin et saa Sykkeen posteja).

2) Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla, valitse sivun vasemmasta reunasta Ilmoittautuminen ja valitse sieltä haluamasi kortti.

Ohjelma muodostaa suoraan kortista laskun, jolle tulee maksuaikaa. Kortin voit tulla noutamaan Sykkeen toimistolta tai ilmoita mille tunnille olet tulossa seuraavan kerran ja saat korttisi sieltä. Jos maksat työnantajan eduilla, valitse myös tämä laskuvaihtoehto, mutta ilmoita Johannalle asiasta.

Lisätietoa: johanna.pitkala@muuramensyke.fi / 050-4954 725 arkisin klo 8 - 20 välillä viestit ja puhelut, jos puheluusi ei vastata laita viesti niin sinulle soitetaan takaisin.

Jäsenedut:

Jumppaturvavakuutus

Tapaturmavakuutus, joka on voimassa ohjattujen tuntien aikana (lasten ja aikuisten tunnit). Tapaturman sattuessa kiireisessä aina lähin päivystävä terveyskeskus, ota yhteyttä myös Johannaan 050-4954 725 / johanna.pitkala@muuramensyke.fi

Vakuutusnro, Pohjolan ryhmätapaturmavakuutus 06-862709, puh. 0303 0303 ja 040-182 1363


logo-stadium-header.png Stadiumissa voit omien bonustesi lisäksi kerätä ostoillasi Sykkeelle bonusta. Ilmoita asiasta kassalla asioidessasi tai kirjaudu tietoihisi www.stadium.fi ja lisää omissa tiedoissasi seuraksi Muuramen Syke. Sykkeelle kerätyt bonukset eivät vähennä omaa bonustasi! Jos sinulla ei ole Stadiumin jäsenyyttä voit silti kassalla maksaessasi kertoa, että haluat kerryttää bonusta Sykkeelle, samalla saat myös jäsenhintaiset tuotteet.


Parturi-Kampaamo Kultainen Elegia

elegia_logo2.jpg

10 % alennus kaikista palveluista; parturi-kampaamo, kosmetologi ja kotikäynteinä sekä liikkeessä klassinen hieronta (joka viides kerta - 50 %).

Osoite Muuramentie 41 A 17 (autokoulun vieressä), p. 045-885 7087, asiakaspalvelu@kultainenelegia.fi


Fenno Optiikka Muurame

optiikka_muurame_fenno.jpg


- 20 % normaalihintaisista silmälasipaketeista

- 10 % muista normaalihintaisista tuotteista

Osoite Muuramen kauppakeskus, Setäläntie 2


Hius- ja jalkahoitola Anemone

anemone.jpgJumppajalat kuntoon, jalkahoidon hinnasta - 10 % alennus Sykkeen jäsenkortilla

Osoite Kauppakatu 7, 40100 Jyväskylä, p. 050 557 8677, pirkko@anemonejkl.fi, www.anemonejkl.fi


Mentalstep - polulla kanssasi

mentalstep.png

5% alennus MentalStep yksilö- ja ryhmävalmennuksista.

Tiedustelut 0400-648 754 tai susanna.tommola@mentalstep.fi Lue ryhmistä ja muista palveluista lisää osoitteesta www.mentalstep.fi


Korpilahdella etu kaikille jäsenille:

lovijalaikku.jpg

-10% kaikista palveluista ja tuotteista parturi-kampaamo Lovi & Laikusta

Osoite Martinpolku 13 c 19, 41800 Korpilahti

p. 041-5056317 (Noora)