HINNAT ja JÄSENYYS ja VAKUUTUS

Muuramen Syke ry tarjoaa liikuntaa jäsenilleen. Katso tämän sivun alaosassa kaikki jäsenedut Sykkeen jäsenkortilla! Toimintaa saa tulla tutustumaan ennen jäsenyyden hankkimista - tällöin maksu kertamaksulla tai 5 kr tutustumiskortilla, joita saa Sykkeen toimistolta.

Jäsenmaksu 15 e / kalenterivuosi Jäsenmaksun maksavat kaikki seurassa liikkuvat (lapset ja aikuiset), poikkeuksena kesäkausi, kurssimuotoiset ryhmät joissa jäsenyys ei ole välttämätön sekä Seniori- ja Ukkojumppa, joissa jäsenmaksu sisältyy kausimaksun hintaan.

Jäsenyyteen sisältyy Jumppaturvavakuutus. Vakuutuksen tiedot löydät alempaa!

AIKUISET syksy 2018 - huom, kesällä edullisemmat hinnat, katso sivulta Kesä 2018

* Kausikortti 95 e / alennusryhmissä 85 e. Aikuisten syyskauden hinta pysyy siis samana kuin keväällä!

Kausikortilla rajoituksetta kaikille viikkotunneille, erillismaksun ryhmät merkitty erikseen (Liikkeelle Muuramessa, Hathajooga ja Pilates). Kausikortti on voimassa syyskauden, joka päättyy eri saleilla hieman eri aikoihin, marraskuun lopusta joulukuun puoliväliin, kahvakuulassa vuoden loppuun.

* 10 kr kortti 63 e / 50 e (voimassa kunnes käytetty). 10 kr kortti ulos 45 e

* Kertamaksu 7 e / 5 e

Kysy lisää jos haluat tietää muista vaihtoehdoista !

LAPSET harrasteryhmät syksy 2018

Hinnat päivitetty 13.6.18

* 45 min ryhmät: 60 e / syyskausi (13 kokoontumiskertaa)

* 60 min ryhmät: 70 e / syyskausi (13 kokoontumiskertaa)

* 2 kr viikossa ryhmät: 110 e / syyskausi (26 kokoontumiskertaa)

Lisäksi laskutetaan jäsenmaksu vuodelle 2018 niiltä lapsilta, jotka eivät ole ollut keväällä mukana toiminnassa ja maksaneet jo silloin jäsenmaksua. Jäsenmaksu on kaikille pakollinen ja se pitää sisällään kalenterivuoden.

Maksuja voi maksaa useammassa erässä, saatuasi laskun ilmoita johanna.pitkala@muuramensyke.fi maksusuunnitelmasi.

Vapaapaikat Sykkeen toiminnanjohtajalta voi anoa vapaamuotoisella selvityksellä vapaapaikkaa, joka voi harrasteryhmässä olla koko syyskauden osuus ja kiva-joukkueissa max 50 % kauden osallistumismaksusta. Vapaapaikkoja on rajattu määrä ja ne myönnetään täysin luottamuksellisesti, esimerkiksi ryhmän ohjaaja ei ole tietoinen onko jollain ryhmässä vapaapaikka.

Kilpa- ja valmennusryhmien kausimaksu kevät 2018 (kausimaksu sisältää valmennuksen), syyskaudelle 2018 hinnat eivät ole nousemassa


JOUKKUEVOIMISTELU

Kvartsit: 380 e / tuntihinta 3,4 e

Rubiinit: 250 e / tuntihinta 4 e => mikäli harjoitusmäärä nousee laskee tuntihinta samaan kuin Kvartseilla, mutta vastaavasti kauden hinta nousee.

Opaalit: 150 e / tuntihinta 4,3 e

Kromit: 150 e

Lisäksi seuran jäsenmaksu 15 e vuosi 2018


CHEERTANSSI

Treenikausia on kolme: kevät, kesäkausi sekä syksy.

Dazzling: 120 e

Devotion: 155 e

Dione ja Dynamic: 180 e

Lisäksi Sykkeen jäsenmaksu 15 e vuosi 2018 ja Jaguars Spirit Athletes ry:n jäsenmaksu 30 e/vuosi 2018.

Osallistumismaksujen lisäksi kustannetaan itse tarvittavat asusteet, välineet, treeniasut, kisapuvut, edustusasu, lisenssit sekä kisamatkat. Varainhankinnan kautta voidaan kattaa myös kisa- ja pukukuluja.

Maksuvälineenä aikuisten tunneilla käyvät myös:

Virikeseteli, Tyky-seteli ja Tyky-online, Liikuntaseteli ja Kulttuuriseteli, SmartumSaldo sekä SporttiPassi/Epassi sekä EazyBreaak. Virikesetelin mobiilimaksumahdollisuus tulossa käyttöön toivottavasti syksyn 2017 aikana, jos haluat maksaa sillä ota yhteyttä Johannaan! SporttiPassilla voit maksaa myös kertamaksuja tekstiviestillä, tällöin sinun pitää olla rekisteröitynyt työpaikkasi antamien ohjeiden ja tunnusten mukaan käyttäjäksi. Koodit kertamaksuihin: 29001 = 7 e maksu sisätunneille ja 29002 = 5 e maksu ulos.

Tilaa aikuisten tunneille korttisi suoraan JÄSENTIEDON kautta. (myös kun käytät työnantajan liikuntaetuja, ilmoita silloin asiasta myös Johannalle)

1) Rekisteröidy käyttäjäksi (ei velvoita mihinkään, jos sallit suoramarkkinoinnin seuran yhteistyökumppaneille tarkoittaa se ainoastaan Sykkeen sähköpostia, tietoja ei välitetä eteenpäin, jos kiellät suoramarkkinoinnin et saa Sykkeen posteja).

2) Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla, valitse sivun vasemmasta reunasta Ilmoittautuminen ja valitse sieltä haluamasi kortti.

Ohjelma muodostaa suoraan kortista laskun, jolle tulee maksuaikaa. Kortin voit tulla noutamaan Sykkeen toimistolta tai ilmoita mille tunnille olet tulossa seuraavan kerran ja saat korttisi sieltä. Jos maksat työnantajan eduilla, valitse myös tämä laskuvaihtoehto, mutta ilmoita Johannalle asiasta.

Lisätietoa: johanna.pitkala@muuramensyke.fi / 050-4954 725 arkisin klo 8 - 20 välillä viestit ja puhelut, jos puheluusi ei vastata laita viesti niin sinulle soitetaan takaisin.

Jäsenedut:

Jumppaturvavakuutus

Tapaturmavakuutus, joka on voimassa ohjattujen tuntien aikana (lasten ja aikuisten tunnit). Tapaturman sattuessa kiireisessä aina lähin päivystävä terveyskeskus, ota yhteyttä myös Johannaan 050-4954 725 / johanna.pitkala@muuramensyke.fi

Vakuutusnro, Pohjolan ryhmätapaturmavakuutus 06-862709, puh. 0303 0303 ja 040-182 1363


logo-stadium-header.png Stadiumissa voit omien bonustesi lisäksi kerätä ostoillasi Sykkeelle bonusta. Ilmoita asiasta kassalla asioidessasi tai kirjaudu tietoihisi www.stadium.fi ja lisää omissa tiedoissasi seuraksi Muuramen Syke. Sykkeelle kerätyt bonukset eivät vähennä omaa bonustasi! Jos sinulla ei ole Stadiumin jäsenyyttä voit silti kassalla maksaessasi kertoa, että haluat kerryttää bonusta Sykkeelle, samalla saat myös jäsenhintaiset tuotteet.


Parturi-Kampaamo Kultainen Elegia

elegia_logo2.jpg

10 % alennus kaikista palveluista; parturi-kampaamo, kosmetologi ja kotikäynteinä sekä liikkeessä klassinen hieronta (joka viides kerta - 50 %).

Osoite Muuramentie 41 A 17 (autokoulun vieressä), p. 045-885 7087, asiakaspalvelu@kultainenelegia.fi


Fenno Optiikka Muurame

optiikka_muurame_fenno.jpg


- 20 % normaalihintaisista silmälasipaketeista

- 10 % muista normaalihintaisista tuotteista

Osoite Muuramen kauppakeskus, Setäläntie 2


Hius- ja jalkahoitola Anemone

anemone.jpgJumppajalat kuntoon, jalkahoidon hinnasta - 10 % alennus Sykkeen jäsenkortilla

Osoite Kauppakatu 7, 40100 Jyväskylä, p. 050 557 8677, pirkko@anemonejkl.fi, www.anemonejkl.fi


Mentalstep - polulla kanssasi

mentalstep.png

5% alennus MentalStep yksilö- ja ryhmävalmennuksista.

Tiedustelut 0400-648 754 tai susanna.tommola@mentalstep.fi Lue ryhmistä ja muista palveluista lisää osoitteesta www.mentalstep.fi


Korpilahdella etu kaikille jäsenille:

lovijalaikku.jpg

-10% kaikista palveluista ja tuotteista parturi-kampaamo Lovi & Laikusta

Osoite Martinpolku 13 c 19, 41800 Korpilahti

p. 041-5056317 (Noora)