HINNAT ja JÄSENYYS ja VAKUUTUS

Muuramen Syke ry tarjoaa liikuntaa jäsenilleen. Katso tämän sivun alaosassa kaikki jäsenedut Sykkeen jäsenkortilla! Toimintaa saa tulla tutustumaan ennen jäsenyyden hankkimista - tällöin maksu kertamaksulla tai 5 kr tutustumiskortilla, joita saa Sykkeen toimistolta.


SEURAN JÄSENEN MAKSUT
Kaikki seurassa harrastava maksavat seuran syyskokouksen päättämän jäsenmaksun, (poislukien tietyt erillismaksun kurssit) jonka lisäksi maksetaan osallistumismaksut.

Jäsenmaksu maksetaan siis kaikissa kauden kestävissä ryhmissä (lasten ja nuorten ryhmät, aikuisten erillismaksun ryhmät, ryhmäliikunnan kausi- ja kertakortit). Jäsenmaksua ei tarvitse maksaa osallistuttaessa lyhyille kursseille.

Jäsenmaksu 15 e / kalenterivuosi

Jäsenyyteen sisältyy Jumppaturvavakuutus. Vakuutuksen tiedot löydät alempaa!


Osallistumismaksuja voi maksaa halutessaan useammassa maksuerässä, mutta siitä pitää sopia etukäteen seuran toiminnanjohtajan kanssa.


HARRASTUKSEN/KILPAILUTOIMINNAN LOPETTAMINEN
Lasten ja nuorten ryhmissä (sekä aikuisten esiintyvissä ja kilpailevissa ryhmissä) uusilla harrastajilla on 1-2 kokeilukertaa, joiden jälkeen on velvollisuus ilmoittaa lopettamisesta viipymättä Sykkeen toimistolle. Lopettamisen hyväksynnästä tulee saada kuittaus seuran
työntekijältä. Tällaisissa tapauksissa lasku voidaan mitätöidä. Jatkopaikkalaisten tulee tehdä peruutus sovittuun ajankohtaan mennessä. Muutoin, jos osallistuja lopettaa harrastuksen kesken kauden, sitoutuu hän kuitenkin maksamaan koko kauden osallistumismaksun sekä jäsenmaksun, ellei lopettamisen syynä ole sairastuminen tai loukkaantuminen.
Maksettua jäsenmaksua ei palauteta missään tapauksessa.

AIKUISETVOIMASSA

HINTA
Hinta alennusryhmät
(ei työssäkäyvät)
Kausikortti
1.1. - 30.4.2020 95 e 85 e
10 kerran kortti 12 kk 63 e 50 e
10 kerran kortti pelkille ulkotunneille 12 kk 45 e 45 e
15 kerran kortti 12 kk 90 e 75 e
Kertamaksu yhden ohjatun tunnin ajan 8 e 6 e

AIKUISET KEVÄT 2020

* Kausikorti kevätkaudelle (voimassa 2.1. - 1.5.) 95 e / alennusryhmissä 85 e

* 10 kerran kortti 63 e / 50 e

* 10 kerran kortti pelkästään ulkotunneille 45 e (voimassa vuoden lunastushetkestä)

* 15 kerra kortti 90 e / 75 e

* Kertamaksu 8 e / 6 e

* Erillismaksun ryhmät: Pilates 95 e, Astangajooga 95 e


Näin saat korttisi:

* Laskut muodostuvat Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta. Rekisteröidy käyttäjäksi ja kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla.

Korttitilaukset löydät ohjelmassa Ilmoittautuminen-linkin kautta. Ohjelma muodostaa sinulle laskun, jossa on 14 vrk:n maksuaika.

* Kortin voit tulla hakemaan Sykkeen toimistolta (katso tarkemmin kohdassa Yhteystiedot) tai ilmoita mille tunnille olet tulossa ja saat korttisi sieltä!

* Jos haluat, voimme hoitaa rekisteröitymisen puolestasi, riittää kun soitat (arkisin, tavoitat parhaiten klo 10 - 16 välillä).

Maksuvälineenä aikuisten tunneilla käyvät myös:

Virikeseteli, Tyky-seteli ja Tyky-online, Liikuntaseteli ja Kulttuuriseteli, SmartumSaldo sekä SporttiPassi/Epassi, EazyBreak ja TicketDuo mobiiliversiot. SporttiPassilla voit maksaa myös kertamaksuja tekstiviestillä, tällöin sinun pitää olla rekisteröitynyt työpaikkasi antamien ohjeiden ja tunnusten mukaan käyttäjäksi. Koodit kertamaksuihin: 29001 = 8 e maksu sisätunneille ja 29002 = 6 e maksu ulos.

Tilaa aikuisten tunneille korttisi suoraan JÄSENTIEDON kautta. (myös kun käytät työnantajan liikuntaetuja, ilmoita silloin asiasta myös Sykkeen toimistolle)

1) Rekisteröidy käyttäjäksi (ei velvoita mihinkään, jos sallit suoramarkkinoinnin seuran yhteistyökumppaneille tarkoittaa se ainoastaan Sykkeen tiedotteita, tietoja ei välitetä eteenpäin.

2) Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla, valitse sivun vasemmasta reunasta "Ilmoittautuminen" ja valitse sieltä haluamasi kortti.

Ohjelma muodostaa suoraan kortista laskun, jolle tulee maksuaikaa 14 vrk. Kortin voit tulla noutamaan Sykkeen toimistolta tai ilmoita, mille tunnille olet tulossa seuraavan kerran ja saat korttisi sieltä. Jos maksat työnantajan eduilla, valitse myös tämä laskuvaihtoehto, mutta ilmoita asiasta Sykkeen toimistolle.

Lisätietoa: niina.rantakeisu@muuramensyke.fi / 050-4954 725 / tiina.riihinen@muuramensyke.fi / 044-2386367 arkisin klo 10-16 välillä viestit ja puhelut, jos puheluusi ei vastata laita viesti niin sinulle soitetaan takaisin.

LAPSET

LAPSET harrasteryhmät

Hinnat päivitetty 5.8.2019

* 30 - 45 min ryhmät: 60 e / kausi (13-14 kokoontumiskertaa)

* 60 min ryhmät: 70 e / kausi (13-14 kokoontumiskertaa)

* 90 min ryhmät: 90 e / kausi (13-14 kokoontumiskertaa)

* 2 kr viikossa ryhmät: 115 e / kausi (2-2,5h/viikossa) TAI 130e / kausi (yli 2,5h / viikossa)

Cheertanssi Davida, sekä joukkuevoimistelu Topaasit: 150 e / kausi

Lisäksi laskutetaan jäsenmaksu vuodelle 2020. Jäsenmaksu on kaikille pakollinen ja se pitää sisällään koko kalenterivuoden, jäsenmaksu vuodelle 2020 on 15 e.

Maksuton tutustuminen: kaikissa lasten ja nuorten ryhmissä ryhmään saa uusi harrastaja tutustua ensin eli 1-2 kr, jos ei halua jäädä mukaan ilmoitus Sykkeen toimistolle (ilmoitus ohjaajalle ei riitä)!

Maksuja voi maksaa useammassa erässä, saatuasi laskun ilmoita niina.rantakeisu@muuramensyke.fi maksusuunnitelmasi.

Vapaapaikat Sykkeen toiminnanjohtajalta voi anoa vapaamuotoisella selvityksellä vapaapaikkaa, joka voi harrasteryhmässä olla koko syyskauden osuus ja kiva-joukkueissa max 50 % kauden osallistumismaksusta. Vapaapaikkoja on rajattu määrä ja ne myönnetään täysin luottamuksellisesti, esimerkiksi ryhmän ohjaaja ei ole tietoinen onko jollain ryhmässä vapaapaikka. Vapaapaikoista voi olla yhteydessä Sykkeen toimistoon.

Kilpa- ja valmennusjoukkueiden kausimaksut

Kausimaksu sisältää ainoastaan viikottaisen valmennuksen toimintakauden aikana.

Toimintakausia on kolme;
  1. kevät: tammi - toukokuu
  2. kesä: kesä - heinäkuu (sis. kesäloman)
  3. syksy: elo - joulukuu
Kesäajan harjoitukset (kesäkuu ja heinäkuu) laskutetaan erikseen.
Muutoksia hintoihin voi tulla, mikäli joukkueen jäsenten määrä laskee alle kahdeksaan.

Lisäksi maksetaan seuran jäsenmaksu 15 e vuosi (cheertanssissa lisäksi 5e/vuosi SCL:n jäsenmaksu) ja joukkueen hallintokulu 15 e / kausi.

Kausimaksun lisäksi kustannetaan itse tarvittavat asusteet, välineet, treeniasut, kisapuvut, edustusasu, lisenssit sekä kisamatkat. Varainhankinnan kautta voidaan kattaa myös kisa- ja pukukuluja.

JOUKKUEVOIMISTELU (kevät 2020)

Rubiinit: 365 e (8h/vk -> ka. n. 2,5€/h)

Safiirit: 338 e (5,25h/vk -> ka. n. 3,5€/h)

Opaalit: 238 e (4,25h/vk -> ka. n. 3,5€/h)


CHEERTANSSI (kevät 2020)

Dazzling: 180 e (3h/vk -> ka. n. 4€/h)

Devotion: 180 e (3h/vk -> ka. n. 4€/h)


Syyskaudesta 2020 kilpa- ja valmennusjoukkueiden kausimaksut määräytyvät oheisen taulukon mukaisesti.

Taulukko päivittyy kesän aikana.

€uroa / tunti tuntia / viikko
Jäsenedut

Jumppaturvavakuutus

Tapaturmavakuutus, joka on voimassa ohjattujen tuntien aikana (lasten ja aikuisten tunnit). Tapaturman sattuessa kiireisessä aina lähin päivystävä terveyskeskus.

Kerro Voimisteluliiton jumppaturvasta ja vakuutusnro, Pohjolan ryhmätapaturmavakuutus 06-862709, puh. 0303 0303 ja 040-182 1363

Tutustu tarkemmin TÄSTÄ!

Ilmoitathan myös toimistolle aina tunneilla tapahtuneista tapaturmista, kiitos!


logo-stadium-header.png Stadiumissa voit omien bonustesi lisäksi kerätä ostoillasi Sykkeelle bonusta. Ilmoita asiasta kassalla asioidessasi tai kirjaudu tietoihisi www.stadium.fi ja lisää omissa tiedoissasi seuraksi Muuramen Syke. Sykkeelle kerätyt bonukset eivät vähennä omaa bonustasi! Jos sinulla ei ole Stadiumin jäsenyyttä voit silti kassalla maksaessasi kertoa, että haluat kerryttää bonusta Sykkeelle, samalla saat myös jäsenhintaiset tuotteet.


Tanssi- ja hyvinvointipalvelut Liike ja Keho

Hieronnat, refleksologia sekä yksilö- ja ravintovalmennukset Sykkeen jäsenille -10 %. Toimipiste löytyy Muuramen Sykkeen toimistoa vastapäätä. Virastotie 7, 2krs.
Ajanvaraukset: timma.fi/hiljalehtivuori tai p. 040 074 1117, hilja.lehtivuori@gmail.com, liikejakeho.fi


Parturi-Kampaamo Kultainen Elegia

elegia_logo2.jpg

10 % alennus kaikista palveluista; parturi-kampaamo, kosmetologi ja kotikäynteinä sekä liikkeessä klassinen hieronta (joka viides kerta - 50 %).

Osoite Muuramentie 41 A 17 (autokoulun vieressä), p. 045-885 7087, kultainenelegia@gmail.com


Fenno Optiikka Muurame

optiikka_muurame_fenno.jpg


- 20 % normaalihintaisista silmälasipaketeista

- 10 % muista normaalihintaisista tuotteista

Osoite Muuramen kauppakeskus, Setäläntie 2