Aikuiset

Aikuisten syksyn 2018 kalenteri julkaistu (huom, oikeus muutoksiin pidätetään):


Kevätkaudella rajallisen paikan ryhmissä mukana olleilla mahdollisuus ilmoittautua 1.7. - 12.8. mennessä jatkopaikan kautta syyskauteen (jatkamaan samassa ryhmässä).

Ryhmät joihin voi jatkopaikkailmoittautua: Pumppi, TI yhdistelmätunti Sykepyöräily+pumppi, Ukkojumppa, Pilates (huom, jatkossa klo 19 - 20) ja Hathajooga (huom, hathajooga vaihtuu ma-iltaan Kinkomaan koululle). Muille aikuisten tunneille ei tarvitse ilmoittautua!

Syyskaudelle ilmoittautuminen: muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tunneille EI tarvitse ilmoittautua etukäteen, syksyn korttitilaukset ilmoittautumisohjelman kautta tai käymällä Sykkeen toimistolla. Ilmoittautuminen rajallisen paikan ryhmiin to 16.8. klo 18 alkaen => SykePyöräily&Pumppi, Pumppi KE, Hathajooga ja Pilates.

Voit kysellä toiminnasta 050-4954 725 / johanna.pitkala@muuramensyke.fi tai 044-2386367 / niina.rantakeisu@muuramensyke.fi (puhelut arkisin klo 8 - 18 välillä, jos sinulle ei vastata jätä viesti niin asiaan palataan mahdollisimman pian)

Ilmoittautumiset ja korttitilaukset Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta (linkki mm. etusivulla). Voit myös soittaa tai laittaa emailia tai tulla käymään Sykkeen toimistolla.

Kuva Ari Rask / Voimisteluliitto

Muuramen Syke tarjoaa aikuisille monipuolista ryhmäliikuntaa

Hintatiedot löytyvät omalta sivultaan: Hinnat ja Jäsenyys

Lisäksi aikuisille on kolme tavoitteellista tanssiryhmää:

Sykettäret, naisten tanssillinen voimistelu. Lisätietoja alaotsikon kautta.

Ladies IN, showdanceryhmä. Lisätietoja alaotsikon kautta.

Dynamic, cheerdancen yli 16-vuotiaiden sm-tason joukkue. Lisätietoja Cheerdance-sivulla.Otsikko