Muuramen Syke tarjoaa monipuolisesti ryhmäliikuntaa aikuisille.

Ilmoittautumiset ja kausikorttien/kertakorttien ostot Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta:

HUOMIO!

Aikuisliikkujien salivuorot on peruttu kunnan toimesta huhtikuun loppuun 2021. Vallitsevista suosituksista ja rajoituksista johtuen seuran aikuisliikuntaan on tällä hetkellä mahdollista osallistua upean etätuntikirjastomme kautta, jossa on tarjolla lähes 60 erilaista tuntia ja treenivinkkiä.

Ajalla 8.3. - 2.5.2021 toimintaan voi osallistua Koronakortti kakkosella.

Kortin hinta on 20 euroa (+15 e Sykkeen jäsenmaksu vuodelle 2021) ja sillä saa pääsyn Sykkeen etätuntien kirjastoon, josta löytyy lähes 60 erilaista tuntia (esim. Lavatanssit, kahvakuula, pumppi, kehonhuolto, lihaskunto, jne…), jotka olemme lisänneet kirjastoon viimeisen vuoden aikana.

Tutustu ja osta oma KORONAKORTTI 2 TÄÄLTÄ! Tuet samalla Sykkeen toimintaa.

Emme myy tällä hetkellä kausikortteja!


Lue tarkemmin tämän hetken käytänteistä klikkaamalla "Koronatiedottaminen"

HUOM! Tuntien mahdollisista muutoksista ja peruutuksista tiedotan aikuisliikkujien WAP-ryhmässä, jonne voit liittyä lähettämällä viesin "oma nimi ja muurame/korpilahti" Muuramen tunneilla oma ryhmä ja Korpilahden tunneilla oma ryhmä.

Aikuisten tunnille tullessasi:

* Näytä korttisi tunnin alussa ohjaajalle tai ohjaajan kertomalle maksujen kerääjälle/tarkistajalle (kiertää salissa ennen tunnin alkua)

* Oma jumppamatto mukaan

* Huomioithan, että sisäliikuntamme tapahtuu koulujen ja Kulttuurikeskuksen liikuntasaleilla, joissa ulko-ovet ovat lukittuina. Tule siis ajoissa paikalle ja varaudu, että voit joutua odottelemaan oven takana hetken. Ulkotunnit Leikarin kentälle, ellei erikseen toisin mainita.

* Tuntien mahdollisista muutoksista ja peruutuksista tiedotan aikuisliikkujien WAP-ryhmässä, jonne voit liittyä lähettämällä viesin "oma nimi ja muurame/korpilahti" Muuramen tunneilla oma ryhmä ja Korpilahden tunneilla oma ryhmä.

* Salien osoitteet löydät nettisivuilta Yhteystiedot-sivun alaotsikon kautta "Jumppapaikat".