Muuramen Syke tarjoaa monipuolisesti ryhmäliikuntaa aikuisille.

Ilmoittautumiset ja kausikorttien/kertakorttien ostot tehdään Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta. Kevään 2022 kausikortin myynti aukeaa 15.12. klo 18. Huomioithan, että maksettua kausikorttimaksua ei palauteta, vaikka kausi keskeytyisi koronarajoitusten vuoksi - tällöin tunnit jatkuvat etätuntikirjaston muodossa.

Aikuisten syksyn ryhmäliikuntakalenteri on voimassa 6.9.-12.12.2021. Etusivun Google-kalenterista näet tunnit sekä myös kalenterimuodossa täältä. Erillisaikataulun Kinkkujumpat ajalla 13.12.-9.1. Kevätlukujärjestys ks. täältä

Lue tarkemmin tämän hetken käytänteistä klikkaamalla "Koronatiedottaminen"

HUOM! Tuntien mahdollisista muutoksista ja peruutuksista tiedotan aikuisliikkujien WAP-ryhmässä, jonne voit liittyä lähettämällä viesin "oma nimi ja muurame/korpilahti" Muuramen tunneilla oma ryhmä ja Korpilahden tunneilla oma ryhmä.

Aikuisten tunnille tullessasi:

* Näytä korttisi tunnin alussa ohjaajalle tai ohjaajan kertomalle maksujen kerääjälle/tarkistajalle (kiertää salissa ennen tunnin alkua)

* Oma jumppamatto mukaan

* Huomioithan, että sisäliikuntamme tapahtuu koulujen ja Kulttuurikeskuksen liikuntasaleilla, joissa ulko-ovet ovat lukittuina. Tule siis ajoissa paikalle ja varaudu, että voit joutua odottelemaan oven takana hetken.

* Tuntien mahdollisista muutoksista ja peruutuksista tiedotetaan aikuisliikkujien WAP-ryhmässä, jonne voit liittyä lähettämällä viesin "oma nimi ja muurame/korpilahti". Muuramen tunneilla oma ryhmä ja Korpilahden tunneilla oma ryhmä.

* Salien osoitteet löydät nettisivuilta Yhteystiedot-sivun alaotsikon kautta "Jumppapaikat".