Jumppakorttien osto ja ilmoittautuminen


Syksystä 2023 lähtien Sykkeellä on käytössä uusi ilmoittautumis- ja laskutusohjelma myClub.

Ohjeistusta myClubin käyttöön löydät TÄÄLTÄ

Jumppakortin osto / ryhmään ilmoittautuminen myClubissa

Syksyn ryhmäliikuntakalenteri hintoineen löytyy TÄÄLTÄ.

Kaikille tunneille (pois lukien Korpilahden erillismaksun pilates-kurssi) pääset mukaan syksyn kausikortilla, kertakorteilla tai kertamaksulla. Ukkojumppaan voit vaihtoehtoisesti osallistua Ukkojumpan omalla kausimaksulla.

Rekisteröidy myClubiin

Pääset rekisteröimään Sykkeen myClubin etusivulta kohdasta "Ilmoittaudu jäseneksi".

Luo myClub-tunnus

Tilin rekisteröimisen jälkeen pääset automaattisesti luomaan myClub-tunnuksen, jolla kirjaudutaan palveluun sisään. Samalla myClub-tunnuksella pääset kirjautumaan useiden seurojen myClub-sivuille ja kaikkien huollettaviesi jäsentilit ovat myös tämän saman tunnuksen alla.

Jumppakorttien ostoon pääse myClubissa ilmoittautumalla kohdassa aikuisten ryhmäliikunta. Ilmoittaudu tähän myös silloin, jos haluat osallistua pelkästään Ukkojumppaan. Korpilahden pilatekseen erillisilmoittautuminen myClubin kautta.

Toisen jumppakortin osto. Kirjaudu sisään myClubiin. Valitse valikosta ilmoittautumiset. Valitse ryhmä aikuisten ryhmäliikunta (näyttää vihreällä, että olet jo osallistunut). Aukeavasta lisätieto ruudun alareunasta valitse ilmoita toinen jäsen. Valitse oma nimesi ja paina seuraava. Valitse haluamasi tuote ja paina vahvista.

Keskiviikon Pumppi-tunnilleimme suosittelemme varaamaan paikan myClubissa rajoitetun osallistujamäärän vuoksi, mutta muille ryhmäliikunnan viikkotunneille ei ole ennakkoilmoittautumista. Keskiviikon Pumppiin paikka varataan Sykkeen myClubin Tapahtumat-osiossa ilmoittautumalla ko. päivän tunnille.

Laskun maksaminen

Valittuasi haluamasi jumppakortin, saat sähköpostiisi laskun (näkyy myös myClubin sovelluksessa). Lasku ohjautuu automaattisesti Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontajärjestelmään, joka hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Mikäli tarvitset lisää maksuaikaa tai muita maksujärjestelyitä tai haluat maksaa työnantajan liikuntaeduilla, olethan yhteyksissä toimistoon ennen laskun erääntymistä. Käytäthän maksaessasi aina laskulla näkyvää tilinumeroa (tilinumero vaihtunut uuden maksuvalvontajärjestelmän myötä) ja oikeaa viitenumeroa.

Jos haluat maksaa laskun työnantajan liikuntaeduilla, osoita Muuramen Sykkeelle laskun summa/osuus, jonka haluat maksaa liikuntaeduilla ja laita maksutapahtumasta kuvakaappaus / kuitti toimisto@muuramensyke.fi / 050-4954725. Jos halut maksaa vain osan laskusta liikuntaedulla, on tämä mahdollista niin, että maksat jäljelle jäävän osuuden alkuperäisen laskun viitenumerolla. Liikuntaeduilla maksaessa lasku ei automaattisesti kuittaannu maksetuksi, jonka vuoksi on tärkeää olla yhteyksissä meihin. Jäsenmaksun osuutta ei verotus- ja kirjanpitosyistä voi maksaa liikuntaduilla, joten maksathan jäsenmaksun osuuden alkuperäisen laskun viitenumerolla. Jos sinulla on paperisia liikuntaseteleitä, olethan niiden toimituksesta yhteydessä toimistoon ennen laskun erääntymistä.

HUOM! Jumppakortteja ei voi maksaa suoraan jumpilla ohjaajille käteisellä tai liikuntaeduilla. Vain aikuisten ryhmäliikunnan kertamaksut käteisellä tasarahana tai työnantajan liikuntaeduilla. Jos mahdollista, suosithan kertamaksaessa MobilePay-maksua (koodi 47700).

Jumppakortin käyttö


Jumppakortti kulkee jatkossa mukana sähköisesti sovelluksessasi. Lataa sovellus maksutta täältä:
Android
iOS


Näytä tunnille tullessa sovelluksen korttia ohjaajalle/rahastajalle, joka lukee kortin QR-koodin tai jos et käytä sähköistä versiota, pystyy ohjaaja kuittaamaan sinut sisään myös nimelläsi, kunhan sinulla on voimassaoleva jumppakortti olemassa ja varaudut tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi.

Kortin QR-koodista voit myös halutessasi ottaa tulosteen. HUOM! Aiemmin hankitut paperiset 10 ja 15 kerran kortit kelpaavat edelleen.llmoittautumiset lasten harrasteryhmiin ja jumppakorttiostot tapahtuvat Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.