Cheertanssi - yhteistyössä Jaguars Spirit Athletes

Kuva: Tero Wester

Cheertanssi on cheerleadingin muoto, jossa joukkue keskittyy tanssiesitykseen eikä rakenna pyramideja. Cheertanssi-esitys on vauhdikas, urheilullinen ja energinen, jossa on mukana huiskat eli pom-pomit. Hyvä koreografia sisältää pakollisten liikkeiden lisäksi kuviovaihtoja, visuaalisia tehokeinoja sekä vauhdikasta ja urheilullista tanssia, eläytymistä - show-meininkiä unohtamatta!


Kuva: Tero Wester

Tanssijan polku

Kisajoukkueisiin tullaan mukaan joukkuehaun kautta. Esim. uusi 12-vuotias lajista kiinnostunut pääsee cheertanssiin mukaan tulemalla alkeisharrastejoukkue Davidaan, josta hän voi innostuessaan joukkuehaun kautta hakea oman ikäistensä kisajoukkueeseen.

Avoimet treenit ja Joukkuehaku

Kilpa- ja valmennusjoukkueisiin haetaan hakutreenin kautta. Cheertansin ns. päähaku on aina vuodenvaihteessa (yleensä tammikuussa). Ennen hakutreenejä järjestetään aina kuhunkin joukkueeseen avoimet treenit, jonne ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita.

Kesällä joukkueisiin järjestetään tarvittaessa täydennyshaku. Poikkeustilanteissa joukkueen valmentajat, urheilija ja
urheilijan vanhemmat voivat yhteisymmärryksessä tehdä joukkueen vaihdon kesken kauden. Poikkeustapaus on esimerkiksi joukkueen urheilijan loukkaantuminen tai toisesta joukkueesta nouseminen.


SEURAAVAT AVOIMET TREENIT: avoimia treenejä ei ole tiedossa


JOUKKUEHAKU / TÄYDENNYSHAKU

Devotion 2003-2007 -syntyneille pe 16.8. klo 18 - 19:30 Rajalan salissa (ilmoittautuminen sähköpostitse niina.rantakeisu@muuramensyke.fi)

Hinnat

Valmennusmaksut KEVÄÄLLÄ 2019 (syksyn hinnat päivitetään syyskuuhun mennessä)

Davida treeniaika 2.5 h/viikossa: 150 e, lisäksi maksetaan Muuramen Syke ry:n jäsenmaksu vuodelle 2019 (15 e)

Dazzling treeniaika 3 h/viikossa: 165 e, lisäksi maksetaan Muuramen Syke ry:n jäsenmaksu ja JSA:n jäsenmaksu vuodelle 2019

Devotion treeniaika 3 h/viikossa: 165 e, lisäksi maksetaan Muuramen Syke ry:n jäsenmaksu ja JSA:n jäsenmaksu vuodelle 2019

Valmennusmaksujen lisäksi kustannetaan itse tarvittavat asusteet, treeniasut, kisapuvut, SCL:n lisenssi sekä kisamatkat. Varainhankinnan kautta voidaan kattaa myös kisa- ja pukukuluja. Treenikausia on kolme: kevät, kesäkausi (vain kisajoukkueilla kesäkausi) sekä syksy.


Toimintaa tukemassa