Cheertanssi - yhteistyössä Jaguars Spirit Athletes

Kuva: Tero Wester

Cheertanssi on cheerleadingin muoto, jossa joukkue keskittyy tanssiesitykseen eikä rakenna pyramideja. Cheertanssi-esitys on vauhdikas, urheilullinen ja energinen, jossa on mukana huiskat eli pom-pomit. Hyvä koreografia sisältää pakollisten liikkeiden lisäksi kuviovaihtoja, visuaalisia tehokeinoja sekä vauhdikasta ja urheilullista tanssia, eläytymistä - show-meininkiä unohtamatta!


Kuva: Tero Wester

Tanssijan polku

Kisajoukkueisiin tullaan mukaan joukkuehaun kautta. Esim. uusi 12-vuotias lajista kiinnostunut pääsee cheertanssiin mukaan tulemalla alkeisharrastejoukkue Davidaan, josta hän voi innostuessaan joukkuehaun kautta hakea oman ikäistensä kisajoukkueeseen.

Avoimet treenit ja Joukkuehaku

Kilpa- ja valmennusjoukkueisiin haetaan hakutreenin kautta. Cheertansin ns. päähaku on aina vuodenvaihteessa (yleensä tammikuussa). Ennen hakutreenejä järjestetään aina kuhunkin joukkueeseen avoimet treenit, jonne ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita.

Kesällä joukkueisiin järjestetään tarvittaessa täydennyshaku. Poikkeustilanteissa joukkueen valmentajat, urheilija ja
urheilijan vanhemmat voivat yhteisymmärryksessä tehdä joukkueen vaihdon kesken kauden. Poikkeustapaus on esimerkiksi joukkueen urheilijan loukkaantuminen tai toisesta joukkueesta nouseminen.


SEURAAVAT AVOIMET TREENIT: (ajankohtaa ei ole vielä päätetty, tod.näk. toukokuussa 2019)


JOUKKUEHAKU / TÄYDENNYSHAKU

Devotion 29.5. - Ilmoittautuminen joukkuehakuun 26.5. mennessä

Dazzling 3.6. - Ilmoittautuminen joukkuehakuun 29.5. mennessä

Tarkemmat klo ajat ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautumiset määräaikaan mennessä TÄHÄN aukeavan lomakkeen kautta.

Info joukkuehakuun ilmoittautuneille!

Hinnat

Valmennusmaksut keväälle 2019

Davida treeniaika 2.5 h/viikossa: 150 e, lisäksi maksetaan Muuramen Syke ry:n jäsenmaksu vuodelle 2019 (15 e)

Dazzling treeniaika 3 h/viikossa: 165 e, lisäksi maksetaan Muuramen Syke ry:n jäsenmaksu ja JSA:n jäsenmaksu vuodelle 2019

Devotion treeniaika 3 h/viikossa: 165 e, lisäksi maksetaan Muuramen Syke ry:n jäsenmaksu ja JSA:n jäsenmaksu vuodelle 2019

Valmennusmaksujen lisäksi kustannetaan itse tarvittavat asusteet, treeniasut, kisapuvut, SCL:n lisenssi sekä kisamatkat. Varainhankinnan kautta voidaan kattaa myös kisa- ja pukukuluja. Treenikausia on kolme: kevät, kesäkausi (vain kisajoukkueilla kesäkausi) sekä syksy.