Muuramen Sykkeellä on tarjolla niin harraste- kuin tavoitteellisempaa kilpatoimintaa cheertanssissa

Kuva: Tero Wester

Cheertanssi on cheerleadingin muoto, jossa joukkue keskittyy tanssiesitykseen eikä rakenna pyramideja. Cheertanssi-esitys on vauhdikas, urheilullinen ja energinen, jossa on mukana huiskat eli pom-pomit. Hyvä koreografia sisältää pakollisten liikkeiden lisäksi kuviovaihtoja, visuaalisia tehokeinoja sekä vauhdikasta ja urheilullista tanssia, eläytymistä - show-meininkiä unohtamatta!

Mukaan cheertanssiin?

Kuva: Tero Wester

Sykkeellä voi harrastaa cheertanssia harrastejoukkueessa tai kilpajoukkueessa.

Harrastejoukkueet ovat avoimia kaikille.

Harrastejoukkueisiin voi ilmoittautua mukaan keväällä ja syksyllä ilmoittautumispäivinä.
Kisajoukkueisiin tullaan mukaan joukkuehaun kautta, jotka järjestetään tammikuussa (lisäksi kevätkauden lopulla-syyskauden alussa täydennyshaku).

Avoimet treenit ja Joukkuehaku

Kilpajoukkueisiin haetaan joukkuehaun kautta. Cheertansin ns. päähaku on aina vuodenvaihteessa (yleensä tammikuussa). Ennen hakutreenejä järjestetään aina kuhunkin joukkueeseen avoimet treenit, jonne ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita.

Kesällä joukkueisiin järjestetään tarvittaessa täydennyshaku. Poikkeustilanteissa joukkueen valmentajat, urheilija ja urheilijan vanhemmat voivat yhteisymmärryksessä tehdä joukkueen vaihdon kesken kauden. Poikkeustapaus on esimerkiksi joukkueen urheilijan loukkaantuminen tai toisesta joukkueesta nouseminen.

Kuva: Auli Dahlström

Seuraavat avoimet treenit ja joukkuehaut

SEURAAVAT AVOIMET TREENIT:

seuraavia avoimia treenejä ei ole vielä tiedossa...

Kilpajoukkueeseen hakija!

Tutustu Cheertanssin toimintatapoihin ja sääntöihin mikäli olet hakemassa joukkueeseen. Haun jälkeen vastaanottamalla paikan joukkueesta, hyväksyt samalla nämä toimintatavat ja säännöt.

JOUKKUEET

Harrastejoukkue DESTINY 2012-2013 syntyneille

Destyny on harrastejoukkue 2012-2013 syntyneille. Joukkue harjoittelee 1,5h viikossa. Joukkueeseen ei ole erillisiä taitovaatimuksia vaan kaikki lajista kiinnostuneet pääseväät mukaan. Tämä joukkue on hyvä paikka aloittaa harrastus ja taitojen kartuttua on myös hyvä väylä kilpajoukkueisiin, joihin voi hakea erillisen joukkuehaun kautta. Joukkueeseen pääsee mukaan ilmoittautumalla Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.

Harjoitukset: TO klo 17:30-19:00 Leikarilla

Syyskausi alkaa 10.9.2020

Harrastejoukkue DAVIDA 2008-2011 syntyneille

Kuva: Auli Dahlström

Davida on harrastejoukkue 2008-2011 syntyneille. Joukkue harjoittelee 2x viikossa (yht. 2,5h/vk). Joukkueeseen ei ole erillisiä taitovaatimuksia vaan kaikki lajista kiinnostuneet pääseväät mukaan. Davida on hyvä väylä kilpajoukkueisiin, joihin voi hakea erillisen joukkuehaun kautta. Joukkueeseen pääsee mukaan ilmoittautumalla Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.

Harjoitukset: TI klo 16:15 - 17:30 ja TO klo 16:15 - 17:30 Leikarilla

Syyskausi alkaa 8.9.2020

Kilpajoukkue Devotion 2005-2008 syntyneille

Kuva: Auli Dahlström

Devotion on juniori-ikäisten kisajoukkue 2005-2008 syntyneille. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti 2 x viikossa 3,5 h yhteensä.
Tämä joukkue on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua harrastaa lajia SM-tasolla, mutta haluavat kilpailla kuitenkin.

Harjoitukset: MA klo 17:30-19 Niittyahon koulu ja KE klo 16:30-18:30 Kulttuurikeskus.

Syyskausi alkaa elokuussa 2020