Muuramen Sykkeellä on tarjolla niin harraste- kuin tavoitteellisempaa kilpatoimintaa cheertanssissa

SEURAAVAT AVOIMET TREENIT:

ma 14.6. klo 16.30-18 järjestetään seuraavat avoimet treenit Muuramen Kulttuurikeskuksella (os. Nisulantie 1)

Avoimet treenit ovat yhteiset Devotionille (2005-2008 synt.) ja Dazzling (2009-2012 synt.)

Avoimeen treeniin ei tarvitse ilmoittautua.


SEURAAVAT HAKUTREENIT:

DEVOTION ke 16.6. klo 16.30-18.30 Muuramen Kulttuurikeskuksella (os. Nisulantie 1)

Ilmoittaudu 15.6. mennessä TÄSTÄ

DAZZLING ma 21.6. klo 16.30-18 Muuramen Kulttuurikeskuksella (os. Nisulantie 1)

Ilmoittaudu 20.6. mennessä TÄSTÄ


Joukkuehakuun ilmoittautuminen yllä olevalla lomakkeella. Saavu paikalle hyvissä ajoin. Mukaan juomapullo, urheilulliset vaatteet ja päkiätossut, mikäli sellaiset omistaa (sukilla pärjää myös hyvin).


Haut ovat rakenteeltaan kuin normaalit harjoitukset. Hauissa katsotaan piruetit, hypyt, venyvyydet ja opetellaan pieni koreografia. Lopussa on mahdollisuus näyttää oma taito. Oman taidon tarkoitus on ilmentää omaa parasta osaamista. Oma taito voi olla hyppy, piruetti, akrobatia liike tai venyvyys.


Tiedot joukkuejaoista tulevat viikon sisällä hakutreeneistä.

Kuva: Tero Wester

Cheertanssi on cheerleadingin muoto, jossa joukkue keskittyy tanssiesitykseen eikä rakenna pyramideja. Cheertanssi-esitys on vauhdikas, urheilullinen ja energinen, jossa on mukana huiskat eli pom-pomit. Hyvä koreografia sisältää pakollisten liikkeiden lisäksi kuviovaihtoja, visuaalisia tehokeinoja sekä vauhdikasta ja urheilullista tanssia, eläytymistä - show-meininkiä unohtamatta!

Mukaan cheertanssiin?

Kuva: Tero Wester

Sykkeellä voi harrastaa cheertanssia harrastejoukkueessa tai kilpajoukkueessa.

Harrastejoukkueet ovat avoimia kaikille.

Harrastejoukkueisiin voi ilmoittautua mukaan keväällä ja syksyllä ilmoittautumispäivinä.
Kisajoukkueisiin tullaan mukaan joukkuehaun kautta, jotka järjestetään tammikuussa (lisäksi kevätkauden lopulla-syyskauden alussa täydennyshaku).

Avoimet treenit ja Joukkuehaku

Kilpajoukkueisiin haetaan joukkuehaun kautta. Cheertansin ns. päähaku on aina vuodenvaihteessa (yleensä tammikuussa). Ennen hakutreenejä järjestetään aina kuhunkin joukkueeseen avoimet treenit, jonne ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita.

Kesällä joukkueisiin järjestetään tarvittaessa täydennyshaku. Poikkeustilanteissa joukkueen valmentajat, urheilija ja urheilijan vanhemmat voivat yhteisymmärryksessä tehdä joukkueen vaihdon kesken kauden. Poikkeustapaus on esimerkiksi joukkueen urheilijan loukkaantuminen tai toisesta joukkueesta nouseminen.

Kuva: Auli Dahlström

Seuraavat avoimet treenit ja joukkuehaut

Kilpajoukkueeseen hakija!

Tutustu Cheertanssin toimintatapoihin ja sääntöihin mikäli olet hakemassa joukkueeseen. Haun jälkeen vastaanottamalla paikan joukkueesta, hyväksyt samalla nämä toimintatavat ja säännöt.

JOUKKUEET

Harrastejoukkue DESTINY 2012-2013 syntyneille

Destyny on harrastejoukkue 2012-2013 syntyneille. Joukkue harjoittelee 1,5h viikossa. Joukkueeseen ei ole erillisiä taitovaatimuksia vaan kaikki lajista kiinnostuneet pääseväät mukaan. Tämä joukkue on hyvä paikka aloittaa harrastus ja taitojen kartuttua on myös hyvä väylä kilpajoukkueisiin, joihin voi hakea erillisen joukkuehaun kautta. Joukkueeseen pääsee mukaan ilmoittautumalla Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.

Harjoitukset:

Harrastejoukkue DAVIDA 2008-2011 syntyneille

Kuva: Auli Dahlström

Davida on harrastejoukkue 2008-2011 syntyneille. Joukkue harjoittelee 2x viikossa (yht. 2,5h/vk). Joukkueeseen ei ole erillisiä taitovaatimuksia vaan kaikki lajista kiinnostuneet pääseväät mukaan. Davida on hyvä väylä kilpajoukkueisiin, joihin voi hakea erillisen joukkuehaun kautta. Joukkueeseen pääsee mukaan ilmoittautumalla Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.

Harjoitukset:


Kilpajoukkue Devotion 2005-2008 syntyneille

Kuva: Auli Dahlström

Devotion on juniori-ikäisten kisajoukkue 2005-2008 syntyneille. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti 2 x viikossa 3,5 h yhteensä.
Tämä joukkue on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua harrastaa lajia SM-tasolla, mutta haluavat kilpailla kuitenkin.

Harjoitukset: