Cheertanssi - yhteistyössä Jaguars Spirit Athletes

Kuva: Tero Wester

Cheertanssi on cheerleadingin muoto, jossa joukkue keskittyy tanssiesitykseen eikä rakenna pyramideja. Cheertanssi-esitys on vauhdikas, urheilullinen ja energinen, jossa on mukana huiskat eli pom-pomit. Hyvä koreografia sisältää pakollisten liikkeiden lisäksi kuviovaihtoja, visuaalisia tehokeinoja sekä vauhdikasta ja urheilullista tanssia, eläytymistä - show-meininkiä unohtamatta!


Kuva: Tero Wester

Tanssijan polku

Kisajoukkueisiin tullaan mukaan joukkuehaun kautta. Esim. uusi 12-vuotias lajista kiinnostunut pääsee cheertanssiin mukaan tulemalla alkeisharrastejoukkue Davidaan, josta hän voi innostuessaan joukkuehaun kautta hakea oman ikäistensä kisajoukkueeseen.

Avoimet treenit ja Joukkuehaku

Dazzling 2006-2009 syntyneet: avoimet treenit eli kiinnostuneet mukaan MA 7.1. klo 16:30 – 18 Kulttuurikeskuksella

Devotion 2003-2007 syntyneet: avoimet treenit eli kiinnostuneet mukaan KE 9.1.
klo 16:15 – 17:45 Kulttuurikeskuksella


Huom, saa tulla mukaan kummankin joukkueen treeneihin, avoimet treenit eivät maksa mitään eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.


Joukkuehaku

Dazzling ja Devotion (samaan aikaan) PE 11.1. Rajalan salilla klo 16:30 - 18. Ilmoittautuminen joukkuehakuun 10.1. mennessä: niina.rantakeisu@muuramensyke.fi

Info joukkuehakuun ilmoittautuneille!

Dione on sm-tason juniori-ikäisten cheertanssijoukkue (2003-2007 syntyneet), joka harjoittelee ja treenaa Jyväskylässä JSA:n hallilla noin kolme kertaa viikossa. Dionen avoimet treenit ovat TO 3.1. klo 17 – 19 JSA:n hallilla ja joukkuehaku LA 5.1. JSA:n hallilla.

Joukkuehakuun ilmoittaudutaan JSA:n myclub-järjestelmän kautta. Lisätietoja www.jaguarscheer.com

Huom! 1.1.19 lähtien Dionen hallinnointi tapahtuu JSA:n kautta ja Syke ei ole enää joukkueen
varsinaisessa toiminnassa mukana, mutta jatkaa kyllä yhteistyötä JSA:n kanssa monella tapaa.


Dynamicin hallinnointi siirtyy kokonaisuudessaan myös JSA:n alle vuodenvaihteessa.

Hinnat

Valmennusmaksut keväälle 2019 (Dione ja Dynamic siirtyvät JSA:n joukkueiksi ja kaikki maksuliikenne jne hoituu JSA:n kautta 1.1.19 lähtien):

Davida treeniaika 2.5 h/viikossa: 150 e, lisäksi maksetaan Muuramen Syke ry:n jäsenmaksu vuodelle 2019 (15 e)

Dazzling treeniaika 3 h/viikossa: 165 e, lisäksi maksetaan Muuramen Syke ry:n jäsenmaksu ja JSA:n jäsenmaksu vuodelle 2019

Devotion treeniaika 3 h/viikossa: 165 e, lisäksi maksetaan Muuramen Syke ry:n jäsenmaksu ja JSA:n jäsenmaksu vuodelle 2019

Valmennusmaksujen lisäksi kustannetaan itse tarvittavat asusteet, treeniasut, kisapuvut, SCL:n lisenssi sekä kisamatkat. Varainhankinnan kautta voidaan kattaa myös kisa- ja pukukuluja. Treenikausia on kolme: kevät, kesäkausi (vain kisajoukkueilla kesäkausi) sekä syksy.