Maksut ja jäsenyys

Tarjoamme toimintaamme seuramme jäsenille

Kaikki seurassa harrastavat maksavat seuran syyskokouksen päättämän jäsenmaksun (pl. tietyt erillismaksun lyhyet kurssit), minkä lisäksi maksetaan kausimaksu. Kausimaksu sisältää kauden aikana tapahtuvan ohjauksen. Aikuisten kevään kausikortti, erillismaksun ryhmät sekä lasten ja nuorten harrasteryhmät -50 % maaliskuusta 2023 alkaen.

Voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä pyrimme pitämään kausimaksut mahdollisimman alhaisina, kuitenkin niin että niillä pystytään kattamaan toiminnasta koituvat kulut.

HUOM! Jäsenmaksu EI sisällä vakuutusta. Jos haluat Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksen (voimassa 1.9.2022-31.8.2023 asti Sykkeen ohjatuilla tunneilla) on se mahdollista saada Sykkeen kautta 4 euron hintaan. Otathan tällöin yhteyttä toimistoon!

Kuva: Milla Vahtila

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu 15 e / kalenterivuosi

Jäsenenämme sinulla on oikeus:

Osallistua seuramme toimintaamme, antaa meille palautetta ja ideoita, osallistua seuramme sääntömääräisiin kokouksiin ja niissä tapahtuviin äänestyksiin.

Jäsenenämme sinulla on velvollisuus noudattaa seuramme sääntöjä.

Myös muut kuin harrastajamme voivat liittyä seuramme jäseniksi. Suosittelemme jäsenyyttä myös esimerkiksi lapsiharrastajiemme vanhemmille, koska vain jäsenemme voivat päättää seuran asioista.

Kausimaksut

Osallistumismaksuja voi maksaa halutessaan useammassa maksuerässä, mutta siitä pitää sopia etukäteen seuran toiminnanjohtajan kanssa.

Hinnat päivitetty 7.12.2023


Aikuiset


JUMPPAKORTTI KEVÄT 2023

VOIMASSA

HINTA
Hinta
alennusryhmät
(ei työssäkäyvät)
Kevään kausikortti (maksua ei palauteta, vaikka koronarajoitukset keskeyttäisivät kauden, tällöin siirrytään ulko/etätunteihin) 1.1. - 30.4..2023 105 € 95€
10x sarjakortti sisätunneille 12kk ostohetkestä 75 € 65€
10x sarjakortti pelkille ULKOTUNNEILLE 12kk ostohetkestä 60 € 60 €
15x sarjakortti sisätunneille 12 kk ostohetkestä 100 € 90 €
15x sarjakortti pelkille ULKOTUNNEILLE 12 kk ostohetkestä 85 € 85 €
Kertamaksu viikkotunnit yhden ohjatun tunnin ajan 10 € 8 €
(myös ulkotunnit)
ERILLISMAKSUN RYHMÄT (sis. 12-13 kokoontumiskertaa) HINTA
Astangajooga 120 €
Pilates (työikäiset)
105 €
Pilates (eläkeläiset) 95 €
Ukkojumppa 55 €
Kuntonyrkkeily 120 €

Maksuvaihtoehdot alhaalla tällä sivulla.

Lapset ja nuoret

Kaikissa lasten ja nuorten ryhmissä ryhmään saa uusi harrastaja tutustua ilmoittautumisen jälkeen 1-2 kertaa.

Kausimaksu sisältää n. 13 harjoitusta.

Jos ei halua jäädä mukaan, tulee lopettamisesta ilmoittaa Sykkeen toimistolle (ilmoitus ohjaajalle ei riitä)! Toimisto peruu laskun. Tekemättömistä peruutuksista peritään kausimaksu.
Ryhmän kesto HINTA
30-45 min 70 €
60 min 80 €
90 min 100 €
2x viikossa, 2-2,5 h viikossa 125 €
2x viikossa, yli 2,5 h viikossa 140 €

*HUOM! Cheertanssiryhmät maksavat lisäksi kerran kalenterivuodessa Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsenmaksun 5e.


Kilparyhmät

Kausimaksu sisältää viikottaisen valmennuksen toimintakauden aikana ja kaksi kotisalileiriä (2 x 4h).

Toimintakaudet:

kevät: tammi - toukokuu (n. 20 toimintaviikkoa; viikot 1-21)

kesä: kesä - heinäkuu (n. 5 toimintaviikkoa ja kesäloma; viikot 22-30)

syksy: elo - joulukuu (n. 20 toimintaviikkoa; viikot 31-52)

Kilpajoukkueiden kausimaksut määräytyvät oheisen taulukon mukaisesti (syys- ja kevätkausi).
Harjoitusmäärä (tuntia viikossa) kausimaksu
alle 3 h 160 €
3 - 4 h 215 €
yli 4 - 5 h 265 €
yli 5 - 6 h 320 €
yli 6 - 7 h 375 €
yli 7- 8 h 430 €
yli 8 - 9 h 480 €
yli 9 - 10 h 535 €
yli 10 - 11 h 590 €
yli 11 - 12 h 645 €
yli 12 - 13 h 695 €
yli 13 - 14 h 750 €

Kesäkauden pituus (n. 5 viikkoa) on 25% syys- ja kevätkauden pituudesta (n. 20 viikkoa), joten myös kesäkauden kausimaksu on 25% taulukon mukaisesta syys- ja kevätkauden kausimaksusta.

Lisäksi maksetaan seuran jäsenmaksu 15 € vuosi (cheertanssissa lisäksi 5e/vuosi SCL:n jäsenmaksu) ja joukkueen hallintokulu 15e/ kausi.

Kausimaksun lisäksi joukkueet kustantavat itse tarvittavat asusteet, välineet, treeniasut, kisapuvut, edustusasut, lisenssit ja kisamatkat. Varainhankinnan kautta voidaan kattaa myös joukkueen muita kuluja.
Jokaisella joukkueella on oma jojo, joka vastaa joukkueen taloudesta ja laskutuseristä yhdessä seuran työntekijän kanssa.

Harrastuksen / kilpatoiminnan lopettaminen


Lasten ja nuorten ryhmissä (sekä aikuisten esiintyvissä ja kilpailevissa ryhmissä) uusilla harrastajilla on 1-2 kokeilukertaa (pois lukien lyhytkurssit), joiden jälkeen on velvollisuus ilmoittaa lopettamisesta viipymättä Sykkeen toimistolle. Lopettamisen hyväksynnästä tulee saada kuittaus seuran työntekijältä. Jatkopaikkalaisten tulee tehdä peruutus sovittuun ajankohtaan mennessä.

Muutoin, jos osallistuja lopettaa harrastuksen kesken kauden, sitoutuu hän kuitenkin maksamaan koko kauden kausimaksun sekä jäsenmaksun, ellei lopettamisen syynä ole sairastuminen tai loukkaantuminen. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta missään tapauksessa.

Tutustu seuran talousohjesääntöön täältä.

Syke tekee myös yhteistyötä seurakunnan kanssa vapaapaikkojen muodossa

Lisätietoja tästä voit kysyä Muuramen seurakunnasta.

Maksuvaihtoehdot

Sähköpostilasku

Jäsenmaksu ja kausimaksu on mahdollista maksaa sähköpostilaskulla (muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä, ellei erikseen muuta mainita). Huolehdithan siis, että jäsenjärjestelmässämme on toimiva sähköpostiosoite, sillä laskutuksemme tapahtuu sen kautta.

MobilePay (kertamaksujen maksaminen):

Kertamaksu toivotaan maksettavan MobilePay:lla. Käteisrahaa otamme vain poikkeustapauksissa tasarahana!


Ohje maksun suorittamiseen MobilePay:lla:

1) kirjaudu puhelimella MP -sovellukseen

2) kirjoita maksettava summa (kertamaksu) ja paina JATKA

3) etsi lyhytkoodilla 47700 Syke, paina VALMIS ja lähetä raha


Suoritathan MobilePay maksun vasta tunnin alun yhteydessä.

MobilePayllä voi maksaa ainoastaan kertamaksun, ei kortteja.

Työnantajan liikuntaedulla maksaminen

Aikuisliikkujan on myös mahdollista maksaa maksujaan työnantajan liikuntaedulla, mutta tästä on aina oltava erikseen yhteydessä toimistoon! Huom! Kirjanpitoteknisistä syistä jäsenmaksua EI voi maksaa liikuntaedulla.

Tilaa aikuisten tunneille korttisi tässäkin tilanteessa ILMOITTAUTUMISOHJELMAN kautta.

1) Rekisteröidy käyttäjäksi (ei velvoita mihinkään, jos sallit suoramarkkinoinnin seuran yhteistyökumppaneille tarkoittaa se ainoastaan Sykkeen tiedotteita, tietoja ei välitetä eteenpäin.

2) Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla, valitse sivun vasemmasta reunasta "Ilmoittautuminen" ja valitse sieltä haluamasi kortti. Ohjelma muodostaa suoraan kortista laskun sähköpostiisi, jolle tulee maksuaikaa 14 vrk. Kortin voit tulla noutamaan Sykkeen toimistolta.

3) Suorita liikuntaetumaksu työnantajaltasi saamien tunnuksien avulla liikuntaetupalvelussa / -sovelluksessa osoittamalla laskulla olevan summan verran maksua Muuramen Sykkeelle.

4) Ota yhteyttä Sykkeen toimistoon, ilmoittamalla että haluat suorittaa tai olet suorittanut laskusi maksun työnantajan edulla. Suoritetusta maksusta voi esim. lähettää kuvankaappauksen.

HUOM! On erittäin tärkeää olla yhteydessä toimistoon, sillä liikuntaetumaksut kirjataan käsin laskutusjärjestelmään. Mikäli toimisto ei tiedä aikeista maksaa lasku liikuntaedulla, ei lasku kirjaudu maksetuksi ja saat laskustasi karhulaskun.