Seuran jäsenen maksut

Tarjoamme toimintaamme seuramme jäsenille

Kaikki seurassa harrastava maksavat seuran syyskokouksen päättämän jäsenmaksun, (poislukien tietyt erillismaksun lyhyet kurssit) jonka lisäksi maksetaan kausimaksu.

Jäsenmaksu maksetaan siis kaikissa kauden kestävissä ryhmissä (lasten ja nuorten ryhmät, aikuisten erillismaksun ryhmät, ryhmäliikunnan kausi- ja kertakortit).

Jäsenmaksun lisäksi maksetaan kausimaksu, joka sisältää kauden aikana tapahtuvan ohjauksen.
Voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä pyrimme pitämään kausimaksut mahdollisimman alhaisina, kuitenkin niin että niillä pystytään kattamaan toiminnasta koituvat kulut.

Osallistumismaksuja voi maksaa halutessaan useammassa maksuerässä, mutta siitä pitää sopia etukäteen seuran toiminnanjohtajan kanssa.

Kuva: Milla Vahtila

HARRASTUKSEN/KILPAILUTOIMINNAN LOPETTAMINEN
Lasten ja nuorten ryhmissä (sekä aikuisten esiintyvissä ja kilpailevissa ryhmissä) uusilla harrastajilla on 1-2 kokeilukertaa (pois lukien lyhytkurssit), joiden jälkeen on velvollisuus ilmoittaa lopettamisesta viipymättä Sykkeen toimistolle. Lopettamisen hyväksynnästä tulee saada kuittaus seuran työntekijältä. Jatkopaikkalaisten tulee tehdä peruutus sovittuun ajankohtaan mennessä. Muutoin, jos osallistuja lopettaa harrastuksen kesken kauden, sitoutuu hän kuitenkin maksamaan koko kauden osallistumismaksun sekä jäsenmaksun, ellei lopettamisen syynä ole sairastuminen tai loukkaantuminen. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta missään tapauksessa.
Tutustu seuran talousohjesääntöön täältä.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu 15 e / kalenterivuosi (sis. Jumppaturvavakuutuksen, josta löydät tietoa alempaa).

Jäsenenämme sinulla on oikeus:

osallistua seuramme toimintaammeantaa meille palautetta ja ideoitaosallistua seuramme sääntömääräisiin kokouksiin ja niissä tapahtuviin äänestyksiin

Jäsenenämme sinulla on velvollisuus noudattaa seuramme sääntöjä.

Myös muut kuin harrastajamme voivat liittyä seuramme jäseniksi. Suosittelemme jäsenyyttä myös esimerkiksi lapsiharrastajiemme vanhemmille, koska vain jäsenemme voivat päättää seuran asioista.

Kausimaksut

Osallistumismaksuja voi maksaa halutessaan useammassa maksuerässä, mutta siitä pitää sopia etukäteen seuran toiminnanjohtajan kanssa.

HINNAT

Kevään hinnat päivitetty tammikuussa 2020. Syksyn hinnat päivitetään elokuussa 2020.


Kausimaksuja voi maksaa halutessaan useammassa maksuerässä, mutta siitä pitää sopia etukäteen seuran toiminnanjohtajan kanssa.

Aikuiset


JUMPPAKORTTI

VOIMASSA

HINTA
Hinta
alennusryhmät
(ei työssäkäyvät)
Kausikortti 7.9. - 20.12.2020 95 € 85€
10x sarjakortti sisätunneille 12kk ostohetkestä 63 € 50 €
10x sarjakortti pelkille ULKOTUNNEILLE 12kk ostohetkestä 45 € 45 €
15x sarjakortti sisätunneille 12 kk ostohetkestä 90 € 80 €
15x sarjakortti pelkille ULKOTUNNEILLE 12 kk ostohetkestä 75 € 75 €
Kertamaksu yhden ohjatun tunnin ajan 8 € 6 €

!!! Jumppakortit ovat käteviä, sinun ei tarvitse muistaa ottaa rahaa mukaan tunnille. Jumppakorttimme ovat myös huomattavasti edullisempi vaihtoehto liikkumiseen tunneillamme, kuin kertamaksu.

!!! Käytössämme on myös sähköinen jumppakortti - Aibonus, joka ladataan älypuhelimeen.

!!! Kausikorttia suosittelemme, mikäli liikut kauden aikana säännöllisesti 1,5 kertaa viikossa tunneillamme.

ERILLISMAKSUN RYHMÄT HINTA
Astangajooga 95 €
Pilates 95 €
Ukkojumppa 40 €

Kevään hinnat päivitetty tammikuu 2020, syksyn hinnat päivitetään elokuussa.

Lapset ja nuoret

Maksuton tutustuminen: kaikissa lasten ja nuorten ryhmissä ryhmään saa uusi harrastaja tutustua ensin ilmoittautumisen jälkeen 1-2 kr, jos ei halua jäädä mukaan ilmoitus Sykkeen toimistolle (ilmoitus ohjaajalle ei riitä)! Toimisto peruu laskun. Tekemättömistä peruutuksista peritään kausimaksu.


Kausimaksu sisältää 13-14 kokoontumista kauden aikana (kerran viikossa kokoontuvat ryhmät).

Ryhmän kesto HINTA
30-45 min 60 €
60 min 70 €
90 min 90 €
2x viikossa (2-2,5h/viikossa) 115 €
2x viikossa (yli 2,5h/viikossa)* 130 €

* poikkeuksena Cheertanssin DAVIDA 155 € / kausi (sis. SCL:n jäsenmaksu 5 €/vuosi) ja Joukkuevoimistelun TOPAASIT 150 € / kausi.

Kilpa- ja valmennusryhmät

Kausimaksu sisältää ainoastaan viikottaisen valmennuksen toimintakauden aikana.

Toimintakausia on kolme;

kevät: tammi - toukokuu (n. 20 toimintaviikkoa)

kesä: kesä - heinäkuu (sis. kesäloman)

syksy: elo - joulukuu (n. 20 toimintaviikkoa)

Kesäajan harjoitukset (kesäkuu ja heinäkuu) laskutetaan erikseen.

Muutoksia hintoihin voi tulla, mikäli joukkueen jäsenten määrä ylittää 12 hlö tai laskee alle kahdeksaan.

Lisäksi maksetaan seuran jäsenmaksu 15 € vuosi (cheertanssissa lisäksi 5e/vuosi SCL:n jäsenmaksu) ja joukkueen hallintokulu 15 € / kausi.

Kausimaksun lisäksi kustannetaan itse tarvittavat asusteet, välineet, treeniasut, kisapuvut, edustusasu, lisenssit sekä kisamatkat. Varainhankinnan kautta voidaan kattaa myös joukkueen muita kuluja.
Jokaisella joukkueella on oma jojo, joka vastaan joukkueen taloudesta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.

Kilpa- ja valmennusjoukkueiden kausimaksut määräytyvät oheisen taulukon mukaisesti (syys- ja kevätkausi).
€uroa / tunti tunti / viikko
4 max. 3h / vk
3,5 yli 3h /vk - alle 4h / vk
3 yli 4h / vk - alle 6h / vk
2,5 yli 6h / vk - alle 8,5h/vk
2 yli 8,5h / vk

Maksuvaihtoehdot

Jäsenmaksu ja kausimaksu on mahdollista maksaa sähköpostilaskulla (muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä, ellei erikseen muuta mainita). Huolehdithan siis, että jäsenjärjestelmässämme on toimiva sähköpostiosoite, sillä laskutuksemme tapahtuu sen kautta.

Aikuisliikkujan on myös mahdollista maksaa maksujaan työnantajan liikuntaedulla, mutta tästä on aina oltava erikseen yhteydessä toimistoon!

Ohje alla.

Maksaminen työnantajan liikuntaedulla

Tilaa aikuisten tunneille korttisi tässäkin tilanteessa ILMOITTAUTUMISOHJELMAN kautta.

1) Rekisteröidy käyttäjäksi (ei velvoita mihinkään, jos sallit suoramarkkinoinnin seuran yhteistyökumppaneille tarkoittaa se ainoastaan Sykkeen tiedotteita, tietoja ei välitetä eteenpäin.

2) Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla, valitse sivun vasemmasta reunasta "Ilmoittautuminen" ja valitse sieltä haluamasi kortti. Ohjelma muodostaa suoraan kortista laskun sähköpostiisi, jolle tulee maksuaikaa 14 vrk. Kortin voit tulla noutamaan Sykkeen toimistolta.

3) Suorita liikuntaetumaksu työnantajaltasi saamien tunnuksien avulla liikuntaetupalvelussa / -sovelluksessa osoittamalla laskulla olevan summan verran maksua Muuramen Sykkeelle.

4) Ota yhteyttä Sykkeen toimistoon, ilmoittamalla että haluat suorittaa tai olet suorittanut laskusi maksun työnantajan edulla. Suoritetusta maksusta voi esim. lähettää kuvankaappauksen.

HUOM! On erittäin tärkeää olla yhteydessä toimistoon, sillä liikuntaetumaksut kirjataan käsin laskutusjärjestelmään. Mikäli toimisto ei tiedä aikeista maksaa lasku liikuntaedulla, ei lasku kirjaudu maksetuksi ja saat laskustasi karhulaskun.

Vapaapaikka

Olemme saaneet erityisavustusta vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi Muuramen kunnalta.


Avustuksen tavoitteena on edistää vähävaraisten perheiden 7-15 -vuotiaiden lasten ja nuorten liikunnan harrastusta liikuntaseuroissa:
- edistää yhdenvertaisia, tasa-arvoisia ja saavutettavia liikunnan harrastusmahdollisuuksia vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille
- mahdollistaa syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten harrastaminen urheiluseurassa
- ehkäistä liikunnasta luopumista eli drop outia pitämällä vähävaraisten perheiden lapset ja nuoret mukana toiminnassa urheilijoina, liikkujina ja seuratoimijoina

Sykkeen toiminnanjohtajalta voi anoa vapaamuotoisella selvityksellä vapaapaikkaa, joka voi harrasteryhmässä olla koko syyskauden osuus ja kiva-joukkueissa max 50 % kauden osallistumismaksusta.


Vapaapaikkoja on rajattu määrä ja ne myönnetään täysin luottamuksellisesti, esimerkiksi ryhmän ohjaaja ei ole tietoinen onko jollain ryhmässä vapaapaikka.

Vapaapaikoista voi olla yhteydessä Sykkeen toimistoon.