Maksut ja jäsenyys

Tarjoamme toimintaamme seuramme jäsenille

Kaikki seurassa harrastavat maksavat seuran syyskokouksen päättämän jäsenmaksun , vuonna 2024 15 € (pois lukien tietyt erillismaksun lyhyet kurssit sekä käynti tunneilla kertamaksulla).

Voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä pyrimme pitämään ryhmien kausimaksut ja jumppakorttien hinnat mahdollisimman alhaisina, kuitenkin niin, että niillä pystytään kattamaan toiminnasta koituvat kulut.

HUOM! Jäsenmaksu EI sisällä vakuutusta. Huolehdithan tarvittaessa itse omasta vakuutusturvastasi.

Kuva: Milla Vahtila

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu 15 e / kalenterivuosi

Jäsenenämme sinulla on oikeus:

Osallistua seuramme toimintaan, antaa meille palautetta ja ideoita, osallistua seuramme sääntömääräisiin kokouksiin ja niissä tapahtuviin äänestyksiin.

Jäsenenämme sinulla on velvollisuus noudattaa seuramme sääntöjä.

Myös muut kuin harrastajamme voivat liittyä seuramme jäseniksi. Suosittelemme jäsenyyttä myös esimerkiksi lapsiharrastajiemme vanhemmille, koska vain jäsenemme voivat päättää seuran asioista.

Kausimaksut ja jumppakorttimaksut

Osallistumismaksuja voi maksaa halutessaan useammassa maksuerässä, mutta siitä pitää sopia etukäteen seuran toiminnanjohtajan (toiminnanjohtaja@muuramensyke.fi) kanssa.
Syke käyttää Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontajärjestelmää, joka hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Mikäli tarvitset laskullesi lisää maksuaikaa tai muita maksujärjestelyitä, olethan yhteyksissä Sykkeen toimistoon ennen laskun erääntymistä. Käytäthän maksaessasi aina laskulla näkyvää tilinumeroa (tilinumero vaihtunut uuden maksuvalvontajärjestelmän myötä) ja oikeaa viitenumeroa.

Hinnat päivitetty 20.12.2023


Aikuiset


JUMPPAKORTTI KEVÄT 2024

VOIMASSA

HINTA
Hinta
alennusryhmät
(ei työssäkäyvät)
Kevään kausikortti
8.1.-28.4.2024
125 €
110 €
10x sarjakortti sisätunneille 12kk ostohetkestä 75 € 65€
10x sarjakortti pelkille ULKOtunneille 12kk ostohetkestä 60 € 60 €
15x sarjakortti sisätunneille 12 kk ostohetkestä 100 € 90 €
15x sarjakortti pelkille ULKOtunneille 12 kk ostohetkestä 85 € 85 €
*Ukkojumppa 8.1.-22.4.2024 70 € 70 €
Workshop Yhden 2h workshopin 15 € 15 €
Kertamaksu yhden ohjatun tunnin ajan 10 € 8 € (ei-työssäkäyvät + ulkotunnit)

LAPSET JA NUORET

Kaikissa lasten ja nuorten ryhmissä kaksi tutustumiskertaa uusille harrastajille ja niisää ryhmissä, joissa ohjaaja vaihtunut kevätkaudelle 2024.
Jos ei tutustumisen jälkeen halua jäädä mukaan, tulee lopettamisesta ilmoittaa Sykkeen toimistolle (ilmoitus ohjaajalle ei riitä) ennen laskun erääntymistä. Toimisto peruu laskun. Mikäli peruutusta ei tee, sitoutuu maksamaan koko kauden kausimaksun.
Kausimaksu sisältää 12-13 harjoitus kertaa.


Ryhmän kesto HINTA
30-45 min 75 €
60 min 85 €
90 min 110 €
2x viikossa, 2-2,5 h viikossa 135 €


*HUOM! 7-vuotiaat ja tätä vanhemmat cheertanssin harrastajat maksavat lisäksi SCL:n lisenssin, joka on voimassa 1.8.2023-31.7.2024. LIsätiedot ja lisenssin ostot TÄÄLTÄ.


Kilparyhmät

Kausimaksu sisältää viikottaisen valmennuksen toimintakauden aikana sekä ylimääräiset kotisalileirit viikkotreenimäärän verran.

Toimintakaudet:

kevät: tammi - toukokuu (n. 20 toimintaviikkoa; viikot 1-21)

kesä: kesä - heinäkuu (n. 5 toimintaviikkoa ja kesäloma; viikot 22-30)

syksy: elo - joulukuu (n. 20 toimintaviikkoa; viikot 31-52)

Kilpajoukkueiden kausimaksut määräytyvät oheisen taulukon mukaisesti (syys- ja kevätkausi).
Harjoitusmäärä (tuntia viikossa) kausimaksu
alle 3 h 160 €
3 - 4 h 215 €
yli 4 - 5 h 265 €
yli 5 - 6 h 320 €
yli 6 - 7 h 375 €
yli 7- 8 h 430 €
yli 8 - 9 h 480 €
yli 9 - 10 h 535 €
yli 10 - 11 h 590 €
yli 11 - 12 h 645 €
yli 12 - 13 h 695 €
yli 13 - 14 h 750 €

Kesäkauden pituus (n. 5 viikkoa) on 25% syys- ja kevätkauden pituudesta (n. 20 viikkoa), joten myös kesäkauden kausimaksu on 25% taulukon mukaisesta syys- ja kevätkauden kausimaksusta.

Lisäksi maksetaan seuran jäsenmaksu 15 € / vuosi (cheertanssissa lisäksi SCL:n lisenssimaksu) ja joukkueen hallintokulu 15 €/ kausi.

Kausimaksun lisäksi joukkueet kustantavat itse tarvittavat asusteet, välineet, treeniasut, kisapuvut, edustusasut, lisenssit ja kisamatkat. Varainhankinnan kautta voidaan kattaa näitä joukkueen muita kuluja.
Jokaisella joukkueella on oma jojo, joka vastaa joukkueen taloudesta ja laskutuseristä yhdessä seuran työntekijän kanssa.

Harrastuksen / kilpatoiminnan lopettaminen


Lasten ja nuorten ryhmissä (sekä aikuisten esiintyvissä ja kilpailevissa ryhmissä) uusilla harrastajilla on 2 kokeilukertaa (pois lukien lyhytkurssit), joiden jälkeen on velvollisuus ilmoittaa lopettamisesta viipymättä Sykkeen toimistolle. Lopettamisen hyväksynnästä tulee saada kuittaus seuran työntekijältä. Jatkopaikkalaisten tulee tehdä peruutus sovittuun ajankohtaan mennessä.

Muutoin, jos osallistuja lopettaa harrastuksen kesken kauden, sitoutuu hän kuitenkin maksamaan koko kauden kausimaksun sekä jäsenmaksun, ellei lopettamisen syynä ole sairastuminen tai loukkaantuminen. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta missään tapauksessa.

Tutustu seuran talousohjesääntöön täältä.

Maksuvaihtoehdot

Sähköpostilasku

Laskutamme jäsenmaksun, aikuisten korttimaksut (kausikortti, kertakortit) ja kurssimaksut myClub jäsenpalvelun kautta. Lasku lähetään sähköpostiisi. Joten varmistathan, että sinulla on jäsentiedoissasi (myClub) voimassa oleva sähköpostiosoite. Laskuun liittyvissä asioissa ole yhteydessä toimistoon toimisto@muuramensyke.fi.

MobilePay (kertamaksujen maksaminen):

Kertamaksu toivotaan maksettavan MobilePay:lla. Käteisrahaa otamme vain poikkeustapauksissa tasarahana!


Ohje maksun suorittamiseen MobilePay:lla:

1) kirjaudu puhelimella MP -sovellukseen

2) kirjoita maksettava summa (kertamaksu) ja paina JATKA

3) etsi lyhytkoodilla 47700 Syke, paina VALMIS ja lähetä raha


Suoritathan MobilePay maksun vasta tunnin alun yhteydessä.

MobilePayllä voi maksaa ainoastaan kertamaksun, ei kortteja.

Työnantajan liikuntaedulla maksaminen

Aikuisten harrasteliikunnan kausikortin, kertakortit ja kurssimaksut voi maksaa myös työnantajan liikuntaeduilla. Verotus- ja kirjanpitosyistä jäsenmaksua EI kuitenkaan voi maksaa liikuntaedulla.

Halutessasi hyödyntää työnantajan tarjoamaa liikuntaetua, toimi seuraavanlaisesti:

Kirjaudu myClubiin omalle jäsentilillesi tai ota yhteyttä toimistoon ja osta haluamasi tuote (kausimaksu, kertakortti, kurssimaksu), josta sinulle muodostuu automaattisesti lasku, joka lähtee sähköpostiisi.

Suorita liikuntaetumaksu työnantajaltasi saamien tunnuksien avulla liikuntaetupalvelussa / -sovelluksessa osoittamalla laskulla olevan summan verran maksua Muuramen Sykkeelle. Jos haluat maksaa vain osan laskusta liikuntaedulla, maksa loppusumma alkuperäisen laskun viitenumerolla.

Maksaessasi Edenredillä tai eazybreakilla lähetä maksusuorituksesta kuva toimisto@muuramensyke / 050-4954725. Epassilla ja Smartumilla maksetuista maksusuorituksista saamme sähköposti-ilmoituksen kyseiseltä palveluntarjoajalta. Jos koko tuotteen summa on maksettu liikuntaedulla me hyvitämme laskun kokonaan.


HUOM! Olethan yhteydessä toimistoon, jos saat kaikesta huolimatta muistutuslaskun. Toimiston yhteystiedot: toimisto@muuramensyke.fi / 050 49 54 725.