Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tapahtuvat Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.

Ohjeita ilmoittautumiseen alempana.

Huom! Aikuinen-lapsi ryhmiin ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla.

Jos olet tulossa mukaan kesken kauden, otathan yhteyttä Sykkeen toimistoon.

Ohjeita ilmoittautumiseen

1. Uusi jäsen: Rekisteröidy ilmoittautumisohjelmaan

Täytä tietosi lomakkeeseen. Saat sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset katsomaan omia tietoja, laskuja ja ilmoittautumisia. Jos aikuisen käyttäjän lapset ovat seuran jäseniä, heidät voidaan lisätä alikäyttäjäksi, jolloin tarvitaan vain yhdet tunnukset. Täytä lapsen tietoihin huoltajan sähköposti ja puhelinnumero.

Salliessasi suoramarkkinoinnin seuran yhteistyökumppaneille, tarkoittaa se ainoastaan Sykkeen lähettämiä sähköposteja. Tietoja ei välitetä eteenpäin, jos kiellät suoramarkkinoinnin et saa Sykkeen posteja. HUOMAATTEHAN, että tiedotamme sähköpostitse tämän järjestelmän kautta!!!

Aikaisemmin toiminnassa mukana ollut jäsen: tarkista yhteystietosi. Jos olet unohtanut tunnuksesi älä rekisteröidy uudelleen, vaan tilaa uusi salasana unohtuneen tilalle.

2. Ilmoittaudu

Kirjaudu sisään jäsenohjelmaan sähköpostiin saamillasi tunnuksilla. Jäsenohjelma näyttää sinulle sopivat ryhmät ikäsi mukaan. Huomioi, että aikuinen-lapsiryhmiin ilmoittaudutaan vain lapsen nimellä.
Huom! Jos ohjelma herjaa sinulle ilmoittautumisen yhteydessä "et kuulu ikäryhmään" koita valita ilmoitettava henkilö uudelleen ja klikkaa tämän jälkeen valkoiselle alueelle nimilaatikon ulkopuolelle.
Valitse haluamasi ryhmä ja jatka eteenpäin. Näytölle ja sähköpostiisi ilmestyy lasku ilmoittautumisestasi. Huom. Kevätkaudelle ilmoittauduttaessa lasku ei tule vaan ne lähetetään tammi-helmikuun vaihteessa, kun kausi on käynnistynyt. Aikuisliikkujille lasku tulee normaalisti sähköpostiin heti ilmoittautumisen yhteydessä, kun kyseessä on jumppakortti ryhmäliikuntaan. Erillismaksun ryhmiin ja kursseille laskutus tapahtuu myöhemmin.

3. Maksa valitsemallasi tavalla:

Laskulla, joka on tullut sähköpostiin voit suorittaa maksun omassa nettipankissasi. Maksutiedot kirjautuvat pienellä viiveellä järjestelmäämme.

Työnantajan mobiilieduilla (esim. Smartum Pay, ePassi, Eazybreak, Tyky-Online) maksaminen

Osoita Muuramen Sykkeelle laskun summa/osuus, jonka haluat maksaa liikuntaeduilla ja ole maksutapahtuman jälkeen yhteyksissä Sykkeen toimistoon toimisto@muuramensyke.fi, esim. lähettämällä kuva/kuitti maksutapahtumasta. Huom! Liikuntaeduilla maksaessa lasku ei automaattisesti kuittaannu maksetuksi, siksi on tärkeää olla yhteyksissä meihin.

Jumppakorttien käteis- ja liikuntaseteli yms. maksut suoritetaan Sykkeen toimistolla tai seuran työntekijöille sopimuksen mukaan. Jumpilla otetaan vastaan vain yksittäisiä kertamaksuja!

4.Tule jumpalle tai toimistolle!

Aikuiset saavat jumppakortin ja/tai tarran Sykkeen toimistolta tai ennakkoon sovitusti tunnilta. Katso toimiston aukiolot kohdasta YHTEYSTIEDOT ja tule noutamaan korttisi/tarrasi tai sovi seuran työntekijöiden kanssa asiasta.

Lasten jumpissa jumppakortteja ei jaeta, vaan tarkastamme maksusuoritukset jäsenohjelmasta. Muistattehan, että jos lapsi ei halua jatkaa ryhmässä, täytyy ilmoittautuminen perua toimistolle. Maksamattomista, perumattomista laskuista lähetämme muistutuslaskun jäsenohjelmaan ilmoitettuun sähköpostiin.

Lasten harrasteryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osa ryhmistä täyttyy nopeasti. Varasijoille jääneille ilmoitetaan sähköpostitse heti, jos ryhmään tulee tilaa. Ryhmät toteutuvat, mikäli osallistujia on riittävästi. Seuralla on oikeus lopettaa ryhmän toiminta tarvittaessa.

5. Ja eikun jumppaamaan Hyvällä Sykkeellä!

Pidä jumppakorttisi aina mukana jumpalla ja näytä se ohjaajalle/rahastajalle! Jumppakortti on todiste jäsenyydestäsi.