SYKSYN 2018 ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syksyn 2018 ryhmiin tapahtuu viikolla 33 (13.8. alkavalla viikolla).

Ilmoittautumiset on porrastettu viikolle 33 eli 13.8. alkava viikko, jotta vältämme ruuhkan ja takaamme sujuvan ilmoittautumiset. Syyskausi käynnistyy harrasteryhmissä 3.9. alkavalla viikolla, ennen aloitusta tulee ilmoittautuneille infokirje sähköpostitse, jossa monipuolisesti tietoa ryhmään liittyen!

Ennen ilmoittautumisviikkoa kannattaa käydä kokeilemassa, että omat tunnukset toimivat ja tiedot ovat ajantasalla jäsenohjelmassamme.

Alla linkki jäsenohjelmaamme. Huom! Mikäli olet ollut aikaisemmin mukana toiminnassamme, olet luultavammin JO rekisteröitynyt järjestelmäämme. Tämän saat tarkistettua helposti klikkaamalla "tilaa uusi salasana". Mikäli salasanan tilaaminen omaan sähköpostiin ei onnistu, rekisteröidy järjestelmäämme

Maanantai 13.8. klo 18:00 alkaen:

Lasten liikuntakerhot: Sportti-kerhot, Tarzan-koulut, Pikku Myy -jumppa, Taaperotanssi ja Perheparkour. Kaikissa ryhmissä on vapaita paikkoja!

Tiistai 14.8. klo 18:00 alkaen:

Lasten ja nuorten tanssiryhmät, myös cheertanssin harrasteryhmät ja balettiryhmät. Kaikissa ryhmissä on vapaita paikkoja!

Keskiviikko 15.8. klo 18:00 alkaen:

Voimistelun ja tanssillisen voimistelun ryhmät ja parkour Muurame ja Korpilahti (perheparkour jo ma 13.8.). Kaikissa ryhmissä on vapaita paikkoja!

Torstai 16.8. klo 18:00 alkaen:

Aikuisten rajallisen paikan ryhmät (pilates, hathajooga, yhdistelmätunti sykepyöräily&pumppi, KE pumppi sekä mahdolliset muut rajallisen paikan ryhmät). Muille aikuisten tunneille EI tarvitse ilmoittautua! Ilmoittautumisohjelman kautta saat kuitenkin helpoiten otettua itsellesi jumppakortin syksyksi (10 kr, 15 kr tai kausikortin).