JOUKKUEVOIMISTELU

Muuramen Sykkeellä on tarjolla niin harrastevoimistelua kuin tavoitteellisempaakin toimintaa KiVa-joukkueissa

Joukkuevoimistelu on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta kansainväliseksi kilpaurheilulajiksi ja se on Suomessa eniten harrastettu voimistelulaji. Laji vaatii hyviä fyysisiä ominaisuuksia (liikkuvuutta, voimaa, nopeutta ja kestävyyttä) sekä motorisia ja koordinaatiota vaativia taitoja, kuten ketteryyttä, tasapainoa ja rytmitajua. Joukkuevoimistelussa korostuvat vartalon liikkeiden virtaavuus, ilmaisu ja esteettisyys.

Mukaan Joukkuevoimisteluun?

KiVa-joukkueiden toimintatavat ja säännöt (päivityksen alla joulukuu 2019)

Mikäli olet kiinnostunut joukkuevoimistelun ohjaamisesta Muuramen Sykkeellä, ota rohkeasti yhteyttä: niina.rantakeisu(at)muuramensyke.fi tai täytä REKRY lomake

JOUKKUEET

Kristallit: Harrastevoimistelun joukkue n. 7 - 9 vuotiaille tytöille, joka harjoittelee 2 x /vk joukkuevoimistelun perustaitoja ja osallistuu halutessaan erilaisiin esiintymisiin.

Topaasit: Harrastevoimistelun joukkue n. 10 - 12 vuotiaille tytöille, joka harjoittelee 2 x /vk joukkuevoimistelun perustaitoja ja osallistuu halutessaan erilaisiin esiintymisiin.

Opaalit: esivalmennusjoukkue n. 7-10 vuotiaille tytöille, joka harjoittelee 2 x / vk tavoitteellisesti osallistuen voimisteluliiton STARA-tapahtumiin, sekä erilaisiin esiintymisiin. Opaalit joukkue on esivalmennusjoukkue kohti KiVa-joukkueita.

Safiirit (UUSI): 8-10 vuotiaiden sarjassa kilpaileva KiVa-joukkue joka harjoittelee 3 x / vk tavoitteellisesti osallistuen STARA-tapahtumiin ja lajin kilpailuihin, sekä erilaisiin esiintymisiin.

Rubiinit: 10-12 vuotiaiden sarjassa kilpaileva KiVa-joukkue joka harjoittelee 4 x /vk tavoitteellisesti osallistuen lajin kilpailuihin ja erilaisiin esiintymisiin. Rubiinit ovat mukana Voimisteluliiton kilpasarjan valmennusjärjestelmässä.


Lisätietoja kysymällä Sykkeen toimistolta!