JOUKKUEVOIMISTELU

Muuramen Sykkeellä on tarjolla niin harrastevoimistelua kuin tavoitteellisempaakin toimintaa KiVa-joukkueissa

Joukkuevoimistelu on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta kansainväliseksi kilpaurheilulajiksi ja se on Suomessa eniten harrastettu voimistelulaji. Laji vaatii hyviä fyysisiä ominaisuuksia (liikkuvuutta, voimaa, nopeutta ja kestävyyttä) sekä motorisia ja koordinaatiota vaativia taitoja, kuten ketteryyttä, tasapainoa ja rytmitajua. Joukkuevoimistelussa korostuvat vartalon liikkeiden virtaavuus, ilmaisu ja esteettisyys.

Mukaan Joukkuevoimisteluun?

KiVa-joukkueiden toimintatavat ja säännöt


Valmentajan / vastuuvalmentajan paikka auki!

Haemme joukkuevoimistelun valmentajaa syksyksi. Mikäli olet hallukas valmentamaan joukkuevoimistelun joukkueita (KiVa- ja HA-joukkueita) ja haluat olla mukana kehittämässä nuoren seuramme joukkuevoimistelua, ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää!

Haemme vahistusta valmennustiimiimme. Sykkeellä on tällä hetkellä kaksi kilpailevaa joukkuetta; 10-12 v. ja 12-14 v. joukkueet. Lisäksi seurassa on joukkuevoimistelun esivalmennusjoukkue n. 7-10 vuotiaille ja kaksi HA-joukkuetta, sekä kolme voimistelukoulua. Pääsääntöisesti etsimme vahvistusta KiVa-joukkueiden valmennustiimiin.

KiVa-joukkueet harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa. Valmentajan työhön kuuluu joukkueiden toiminnan suunnittelu ja organisointi yhdessä muiden valmentajien kanssa. Tämän lisäksi ohjaustyöhön kuuluu myös ajoittain treenien ohjaamista seuran harrastejoukkueille ja/tai voimistelukoululle. Lisäksi pääset mukaan kehittämään nuoren seuramme JV-toimitaa. Joukkuetta valmentaa aina VaVa, eli vastuuvalmentaja ja tämän lisäksi toinen valmentaja/apuohjaaja.

Hakijoilta toivomme lajituntemusta ja -valmennustaustaa, sek-ä lajin koulutukset katsotaan eduksi.

Aloitus sovittavissa, mieluiten jo heinäkuussa!

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä: niina.rantakeisu(at)muuramensyke.fi tai täytäREKRY lomake


Kevätkaudella 2018 Sykkeellä seuraavat joukkuevoimistelun joukkueet:

Topaasit: Harrastevoimistelun joukkue 2007-2009/(2010) syntyneille tytöille, joka harjoittelee pääsääntöisesti 2 x /vk joukkuevoimistelun perustaitoja.

Opaalit: esivalmennusjoukkue josta on mahdollista taitojen kartuttua siirtyä KiVa-joukkueeseen. Opaalit harjoittelevat 2x/vk ja osallistuvat STARA-tapahtumiin, sekä seuran näytöksiin.

Rubiinit (kuvassa): Kesällä 2017 perustettu 2007-2009 syntyneiden tyttöjen KiVa-joukkue, joka kilpailee kaudella 10-12 vuotiaiden sarjassa kaudella 2018.

Safiirit: 2004-2006 syntyneide tyttöjen KiVa-joukkue, joka kilpailee uudella kokoonpanolla ensimmäistä kertaa12-14 vuotiaiden kilpasarjassa kaudella 2018. Syksyllä 2017 joukkue kilpaili 10-12 vuotiaiden sarjassa.

Kvartsit: 2004-2005 syntyneiden tyttöjen KiVa-joukkue, joka kilpailee kaudella 2018 ensimmäistä kertaa 12-14 vuotiaiden kilpasarjassa.

Lisätietoja: Ninnu - niina.rantakeisu(at)muuramensyke.fi / 044-2386367