JOUKKUEVOIMISTELU

Muuramen Sykkeellä on tarjolla niin harrastevoimistelua kuin tavoitteellisempaakin toimintaa KiVa-joukkueissa

Joukkuevoimistelu on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta kansainväliseksi kilpaurheilulajiksi ja se on Suomessa eniten harrastettu voimistelulaji. Laji vaatii hyviä fyysisiä ominaisuuksia (liikkuvuutta, voimaa, nopeutta ja kestävyyttä) sekä motorisia ja koordinaatiota vaativia taitoja, kuten ketteryyttä, tasapainoa ja rytmitajua. Joukkuevoimistelussa korostuvat vartalon liikkeiden virtaavuus, ilmaisu ja esteettisyys.

Mukaan Joukkuevoimisteluun?

KiVa-joukkueiden toimintatavat ja säännöt


Valmentajan paikka auki!

Haemme joukkuevoimistelun valmentajaa. Mikäli olet hallukas valmentamaan joukkuevoimistelun joukkueita (KiVa- ja HA-joukkueita) ja haluat olla mukana kehittämässä nuoren seuramme joukkuevoimistelua, ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää!

Haemme vahistusta valmennustiimiimme. Sykkeellä on tällä hetkellä kaksi kilpailevaa joukkuetta; 10-12 v. ja 12-14 v. joukkueet. Lisäksi seurassa on joukkuevoimistelun esivalmennusjoukkue n. 7-10 vuotiaille ja kaksi HA-joukkuetta, sekä kolme voimistelukoulua. Pääsääntöisesti etsimme vahvistusta KiVa-joukkueiden valmennustiimiin.

KiVa-joukkueet harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa. Valmentajan työhön kuuluu joukkueiden toiminnan suunnittelu ja organisointi yhdessä muiden valmentajien kanssa. Tämän lisäksi ohjaustyöhön kuuluu myös ajoittain treenien ohjaamista seuran harrastejoukkueille ja/tai voimistelukoululle. Lisäksi pääset mukaan kehittämään nuoren seuramme JV-toimitaa.

Hakijoilta toivomme lajituntemusta ja -valmennustaustaa, sekä lajin koulutukset katsotaan eduksi.

Aloitus sovittavissa!

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä: niina.rantakeisu(at)muuramensyke.fi tai täytä REKRY lomake

Kevätkaudella 2019 Sykkeellä seuraavat joukkuevoimistelun joukkueet:

Kristallit: Harrastevoimistelun joukkue 2010-2011 syntyneille tytöille, joka harjoittelee pääsääntöisesti 2 x /vk joukkuevoimistelun perustaitoja.

Topaasit: Harrastevoimistelun joukkue 2007-2009 syntyneille tytöille, joka harjoittelee pääsääntöisesti 2 x /vk joukkuevoimistelun perustaitoja.

Opaalit: esivalmennusjoukkue n. 8-10 vuotiaille tytöille, josta on mahdollista taitojen kartuttua siirtyä KiVa-joukkueeseen. Opaalit harjoittelevat 2x/vk ja osallistuvat STARA-tapahtumiin, sekä seuran näytöksiin.

Rubiinit (kuvassa): Kesällä 2017 perustettu 2007-2009 syntyneiden tyttöjen KiVa-joukkue, joka kilpailee 10-12 vuotiaiden sarjassa. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti 3 x /vk.

Lisätietoja kysymällä Sykkeen toimistolta!