JOUKKUEVOIMISTELU

Muuramen Sykkeellä on tarjolla niin harrastevoimistelua kuin tavoitteellisempaakin toimintaa KiVa-joukkueissa

Joukkuevoimistelu on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta kansainväliseksi kilpaurheilulajiksi ja se on Suomessa eniten harrastettu voimistelulaji. Laji vaatii hyviä fyysisiä ominaisuuksia (liikkuvuutta, voimaa, nopeutta ja kestävyyttä) sekä motorisia ja koordinaatiota vaativia taitoja, kuten ketteryyttä, tasapainoa ja rytmitajua. Joukkuevoimistelussa korostuvat vartalon liikkeiden virtaavuus, ilmaisu ja esteettisyys.

JOUKKUEET

Ametistit: noin 6-9 v. tytöille tarkoitettu joukkuevoimistelun esivalmennusjoukkue, joka harjoittelee 2,5 x /vk joukkuevoimistelun perustaitoja. Joukkue osallistuu Sykkeen näytöksiin ja STARA-tapahtumiin.

Toivomme joukkueessa mukana olevilta urheilijoilta sitoutumista harjoitteluun, jotta joukkue pääsee yhdessä eteenpäin. Joukkueessa mukana oleville voi tulla pieniä lisäkustannuksia väline ja asuhankinnoista, sekä STARA-tapahtumista. Joukkue on tarkoitettu Voimistelukoulun jatkoksi tai sellaisille tytöille, jotka ovat kiinnostuneista joukkuevoimistelusta.

Kristallit: noin 6-9v. tytöille tarkoitettu joukkuevoimistelun harrastejoukkue, joka harjoittelee pääsääntöisesti 2 x /vk joukkuevoimistelun ja osittain myös tanssillisen voimistelun perustaitoja. Joukkue osallistuu halutessaan Sykkeen näytöksiin ja/tai STARA-tapahtumiin (tai vastaaviin).


Opaalit: KiVa-joukkue 8-10 vuotiaille tytöille, joka harjoittelee 4 x / vk tavoitteellisesti osallistuen lajin kilpailuihin, sekä erilaisiin esiintymisiin.


Safiirit: 10-12 vuotiaiden sarjassa kilpaileva KiVa-joukkue joka harjoittelee 3,5 x / vk tavoitteellisesti osallistuen lajin kilpailuihin, sekä erilaisiin esiintymisiin
Topaasit: n. 11 - 13 v. tytöille tarkoitettu joukkuevoimistelun harrastejoukkue, joka harjoittelee pääsääntöisesti 2 x /vk joukkuevoimistelun ja osittain myös tanssillisen voimistelun perustaitoja. Joukkue osallistuu halutessaan Sykkeen näytöksiin
ja/tai STARA-tapahtumiin (tai vastaaviin).


Lisätietoja kysymällä Sykkeen toimistolta!