JOUKKUEVOIMISTELU

Muuramen Sykkeellä on tarjolla niin harrastevoimistelua kuin tavoitteellisempaakin toimintaa KiVa-joukkueissa

Joukkuevoimistelu on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta kansainväliseksi kilpaurheilulajiksi ja se on Suomessa eniten harrastettu voimistelulaji. Laji vaatii hyviä fyysisiä ominaisuuksia (liikkuvuutta, voimaa, nopeutta ja kestävyyttä) sekä motorisia ja koordinaatiota vaativia taitoja, kuten ketteryyttä, tasapainoa ja rytmitajua. Joukkuevoimistelussa korostuvat vartalon liikkeiden virtaavuus, ilmaisu ja esteettisyys.

Mukaan Joukkuevoimisteluun?

KiVa-joukkueiden toimintatavat ja säännöt

Mikäli olet kiinnostunut joukkuevoimistelun ohjaamisesta Muuramen Sykkeellä, ota rohkeasti yhteyttä: niina.rantakeisu(at)muuramensyke.fi tai täytä REKRY lomake

Syyskaudella 2019 Sykkeellä seuraavat joukkuevoimistelun joukkueet:

Kristallit: Harrastevoimistelun joukkue n. 8 - 10 vuotiaille tytöille, joka harjoittelee pääsääntöisesti 2 x /vk joukkuevoimistelun perustaitoja ja osallistuu halutessaan erilaisiin esiintymisiin.

Topaasit: Harrastevoimistelun joukkue n. 10 - 12 vuotiaille tytöille, joka harjoittelee pääsääntöisesti 2 x /vk joukkuevoimistelun perustaitoja ja osallistuu halutessaan erilaisiin esiintymisiin.

Opaalit: esivalmennusjoukkue n. 7-9 vuotiaille tytöille, joka harjoittelee 2 x / vk tavoitteellisesti osallistuen voimisteluliiton STARA-tapahtumiin, sekä erilaisiin esiintymisiin. Opaalit joukkue on esivalmennusjoukkue kohti KiVa-joukkueita.

Safiirit (UUSI): 8-10 vuotiaiden sarjassa kilpaileva KiVa-joukkue joka harjoittelee 3 x / vk tavoitteellisesti.

Rubiinit: 10-12 vuotiaiden sarjassa kilpaileva KiVa-joukkue joka harjoittelee 4 x /vk tavoitteellisesti.


Lisätietoja kysymällä Sykkeen toimistolta!