KESÄ 2021

Kesän aikuisliikunnan tunnit jatkuvat 31.8. saakka! Katso ajantasaiset tiedot muuramensyke.fi etusivun kalenterista ja huomioi, että
tuntien mahdollisista muutoksista ja peruutuksista tiedotan aikuisliikkujien WAP-ryhmässä, jonne voit liittyä lähettämällä viesin "oma nimi ja muurame/korpilahti". Muuramen tunneilla oma ryhmä ja Korpilahden tunneilla oma ryhmä.

Kortit ja hinnat

Kertamaksu tunnille: 7e

Kesän 10x kortti: 60e jäsenet (75e ei jäsenille)

Kesän 15x kortti 84e jäsenille (99e ei jäsenille)


Kesälle 2021 emme myy kausikortteja epävarman koronatilanteen vuoksi.
Kesän kertakortilla kertakäynnille jää hintaa 6e ja kortti on voimassa myös syksyn tunneilla (sekä sisä- että ulkotunnit) syyslomaviikkoon 42 saakka.


HUOMIO! Kesällä käytämme pahvisia jumppakortteja, sillä sähköinen AiBonus -kortti lopetti toimintansa heinäkuussa 2021.

Korttitilaukset ilmoittautumisohjelman kautta. Pahvisen jumppakortin saat Sykkeen toimistolta, katso aukiolot täältä.

Pahoittelut, taulukko skaalautuu toisinaan mobiililaitteille huonosti)

Päivä ja aika
Tunti Ohjaaja Paikka
MAANANTAI

klo 17:30-18 Ajalla 10.5-28.6. Kesä HiiT -valmennus Sari O. Leikarin kenttä
klo 18-19 Aloitus 7.6. Fascia Method -tunti Elina T. Kunnantalon takana nurmella
klo 18:30-19:30 Aloitus 3.5. Kahvakuula vaihtuva ohjaaja Leikarin kenttä
klo 17:30-18:30 ? ainakin ajalla 10-24.5. Kesäjumppa, Korpilahti Ninnu R. Korpilahden koulun piha/-katos

TIISTAI
klo 17:30-18:30 Aloitus 11.5. Ulkojamit Sari O. Leikarin kenttä
klo 19-20 Aloitus 8.6. Puistopilates Kirsti P. Kunnantalon takana nurmella
KESKIVIIKKO
klo 10-11:30 Aloitus 19.5 Senioreiden sauvakävelyjumppa (MAKSUTON, toteutetaan yht. työssä KUNNAN kanssa) Kirsti P. Muuramen harju (kokoontuminen kodalla)
klo 10:30-11:30 Ajalla: 2.6. - 30.6. Asahi - Elina T. Kunnantalon takana nurmella
klo 18-19 Aloitus 12.5. Kesäjumppa vaihtuva ohjaaja Leikarin kenttä
klo 18:30-19:30 Aloitus 12.5.
(tauko 5-25.7.)
Toiminnallinen treeni, Korpilahti Meri N. Korpilahden koulun piha/-katos

TORSTAI
klo 17:30-18:25
HUOM!
klo 17-18
Aloitus 6.5.


Ajalla 5-26.8.
Zumba vaihtuva ohjaaja Leikarin kenttä
klo 18:30-19:30 Aloitus 6.5. Kahvakuula vaihtuva ohjaaja Leikarin kenttä
klo 18:30-19:30
Ajalla 5-26.8.
Zumba, Korpilahti
Marja K.
Korpilahden koulun piha/-katos

Tuntien kävijämääriä seurataan kesällä aktiivisesti, mikäli tunnin kävijämäärä jää toistuvasti alle 6hlö, tunti poistetaan viikkolukujärjestyksestä.

Aikuisten tunnille tullessasi:

  • Tule riittävän ajoissa paikalle (n. 5min ennen tunnin alkua)
  • Oma jumppamatto (ja kahvakuulat) + juomapullo mukaan
  • Näytä korttisi tunnin alussa ohjaajalle tai ohjaajan kertomalle maksujen kerääjälle/tarkistajalle
  • Luethan myös korona-ajan ohjeistuksemme TÄÄLTÄ

Kesän tuntien kuvaukset

Kesä HiiT -valmennus: Sisältää yhteensä 8 ohjattua treeniä, jotka ovat korkean sykkeen 30 minuutin intervalliharjoituksia. Sulata koronakilot ja polta rasvaa. Tunti on tasoltaan keskiraskas/raskas, joten osallistua voit oman kunnon mukaisesti. Tunnille tarvitset mukaan oman jumppa-alustan ja vesipullon. Tähän valmennukseen ilmoittaudutaan mukaan kerralla kaikille kahdeksalle kerralle.


ASAHI -kurssi: Asahissa huolletaan koko keho niskasta nilkkoihin -rentoutus-, niska-hartia-, selkä-, jalat ja tasapaino-osioineen. Koko kehosta lähtevä virtaava, avautuva ja sulkeutuva liike saa nivelnesteet ja verenkierron virtaamaan, kehittäen liikkuvuutta, keskittymiskykyä ja tasapainoa.

Tämä on ihana keho-mielitunti, jonka jälkeen olo on virkistynyt, rentoutunut ja palautunut. Asahin liikkeet ovat helppoja ja rauhallisia soveltuen jokaiselle ja ne tehdään tietoisesti omaa kehoa kunnioittaen. Varustaudu mukavalla asulla ja varaa vettä juotavaksi. Tunnilla ei tarvita kenkiä eikä alustaa.


FASCIAMETHOD: FasciaMethod®-tunnilla yhdistyvät lihaskalvoketjuja myötäilevä dynaaminen venyttely, liikehallintaharjoitteet sekä lopuksi kehon kireyksiä avaava faskiapallohieronta. Tunnilla edetään pystyasennon liikkeistä maatasolle polvillaan, kyljellään, vatsallaan ja selällään tehtäviin venytyksiin. FasciaMethodin myötä kehon elastisuus, kimmoisuus sekä nesteytyminen vahvistuvat. Dynaamisen venyttelyn vaikutukset huomaa nopeasti lisääntyvänä kehon ja mielen hyvinvointina ja mielekkäämpinä treeneinä.

Ihana, hengityksen tahtiin etenevä tunti, joka edistää liikkuvuutta, tasapainoa, suorituskykyä ja palautumista. Tunnille mukaan alusta, juomapullo sekä tennis- tai faskiapallo. Faskiapalloja voit lainata myös ohjaajalta.Kenkiä et tarvitse tunnilla.


KAHVAKUULA: Toiminnallinen lihaskuntotunti, jossa voit kuulan painoa säätelemällä vaikuttaa oman tuntisi tehoon. Tunti sopii naisille ja miehille! Tunnille tarvitset oman kahvakuulan/kuulat ja jumppa-alustan. Lainakuuliakin löytyy. Kuulaa ei tarvitse varata etukäteen, mutta saavuthan ajoissa paikalle, jos tarvitset lainakuulan.


KESÄJUMPPA: Perinteinen joka naisen- ja miehen kesäjumppa! Tunti sisältää lämmittelyn, lihaskuntoa ja kevyttä sykkeen nostoa. Lopussa jäähdytellään. Hyvät musat siivittävät tuntia. Tunti sopii kaikenkuntoisille liikkujille.


PUISTOPILATES: Pilates lisää kehon liikkuvuutta, vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia sekä parantaa ryhtiä. Puistopilates sopii kaikille, liikkeet tehdään aina omaan tahtiin ja itseään kuunnellen. Tunnille tarvitset oman alusta mukaan!


SENIOREIDEN SAUVAKÄVELYJUMPPA: Monipuolinen sauvakävely-treeni sisältäen alku-ja loppuverryttelyt, sekä lyhyen jumppaosuuden. Tunti toteutetaan yhdessä Muuramen kunnan kanssa ja se on tarkoitettu seniori-ikäisille liikkujille. Tunti on maksuton osallistujille.


TOIMINNALLINEN TREENI: Toiminnallisen harjoittelun tunti, joka yhdistää palasia kahvakuulailusta, crossfitista, HIIT-treenistä ja kehonpainoharjoittelusta. Harjoitukset kehittävät kestävyyttä, lihaskuntoa, voimaa, räjähtävyyttä ja kehonhallintaa.Tällä tunnilla pääset haastamaan itseäsi helpoilla mutta tehokkailla liikkeillä!


ULKOJAMIT: Tule fiilistelemään koko kehoa virkistäviä ihania rytmejä ja erilaisia tanssityylejä aurinkoisissa ulkojameissa. Tunnilla saat taatusti hien pintaan ja hyvän fiiliksen!

ZUMBA: Zumba® on energinen ja vauhdikas tanssitunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien tahdissa. Hauskaa, helppoa ja tehokasta. Tältä tunnilta löydät varmasti hyvää energiaa ja liikkumisen iloa. Zumba-tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään. Huomaamattasi hiki alkaa virtaamaan.