KESÄ 2022

Aikuisten kesäkausi kestää toukokuusta elokuun loppuun. Huomioithan, että ajantasaisimman tiedon tuntien muutoksista ja peruutuksista lupaamme aikuisliikkujien whatsapp-ryhmässä, jonne voit liittyä lähettämällä viestin numeroon

050-4954725 ( "oma nimi ja Muurame/Korpilahti"). Muuramen ja Korpilahden toiminnalle on omat ryhmänsä.

Mikäli tunti joudutaan esim. sääolosuhteiden vuoksi perumaan, pyritään peruutus tekemään ko. päivänä klo 16 mennessä aikuisliikkujien wap-ryhmässä.

Kortit ja hinnat

Kesän kausikortti on voimassa 2.5.-31.8.2022 ja kortit ovat ostettavissa Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.

Kausikortti työssäykäyvät: 85 e

Kausikortti ei-työssäkäyvät: 75 e

10x kortti ulkotunneille (voimassa vuoden ostopäivästä): 50 e

15x kortti ulkotunneille (voimassa vuoden ostopäivästä): 75 e

+ jäsenmaksu 15 e vuodelle 2022, jos sitä ei ole vielä aiemmin maksettu. Sykkeen ilmoittautumisohjelma lisää jäsenmaksun automaattisesti jumppakorttilaskulle.

Kesän tunneilla käyvät myös aiemmin ostetut ulko- ja sisätuntien kertakortit.

Kertamaksu: 7e (suosithan MobilePay-maksua, koodi 47700)Korttitilaukset Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta. Kortin voi noutaa joko Sykkeen toimistolta, katso aukiolot pariksi viikoksi etukäteen päivitettynä täältä tai toimiston kanssa sovitusti myös suoraan jumpalta! Huomioithan, että toimistolla ei ole säännöllisiä aukioloaikoja kesällä.

KESÄN 2022 KALENTERI

2.5.-31.8.2022

MAANANTAI

Korpilahden ZUMBA klo 17.30-18.30 Korpilahden yhtenäiskoulun pihalla / Marja K. (toukokuussa ja 15.8.-29.8.)
FASCIAMETHOD klo 18-19 kunnantalon takanurmella / Elina T. (kesäkuusta alkaen)
KAHVAKUULA klo 18.30-19.30 Leikarin kentällä / vaihtuva ohjaaja

Lisäksi Sarin LAVIS-tunti vielä Rajalan salissa sisätuntina 2.5.-23.5. klo 18-19.

TIISTAI

KESÄJAMIT klo 17.30-18.20 Leikarin kentällä / vaihtuva ohjaaja (teemoina vaihtelevasti esim. Suomitansseja, Lattaribicciä, DanceMixiä... (31.5. alkaen)
KESÄJUMPPA klo 18.30-19.30 Leikarin kentällä / vaihtuva ohjaaja

Lisäksi Sarin BAILATINO-tunti vielä Rajalan salissa sisätuntina 3.5.-24.5. klo 18-19.


KESKIVIIKKO

Senioreiden SAUVAKÄVELYJUMPPA (maksuton ryhmä yhteistyössä Muuramen kunnan kanssa) klo 10-11.30 1.6. lähtien Muuramen harjulla, kokoontuminen urheilukentän kodan läheisyydessä, toukokuun ajan vielä senioripuistossa, Vanhansahan polku / Kirsti P.
PUISTOPILATES klo 18-19 kunnantalon takanurmella / Kirsti P. (kesäkuusta alkaen)
Korpilahden TOIMINNALLINEN TREENI klo 18.30-19.30 Korpilahden yhtenäiskoulun pihalla / Meri N. (touko-kesäkuussa)

Lisäksi Tiinan FASCIAMETHOD vielä työväentalolla sisätuntina 4.5.-25.5. klo 10.30-11.30.


TORSTAI

ZUMBA klo 17.30-18.20 Leikarin kentällä / Petra F.
KAHVAKUULA klo 18.30-19.30 Leikarin kentällä / vaihtuva ohjaaja


Oikeudet muutoksiin pidätetään. Jos tunnin kävijämäärä laskee toistuvasti alle tunnille budjetoidun minimiosallistujamäärän, voidaan tunti poistaa kalenterista.

Aikuisten tunnille tullessasi:

  • Oma jumppamatto (ja kahvakuulat) + juomapullo mukaan.
  • Näytäthän korttisi tunnin alussa ohjaajalle/korttien tarkastajalle.
  • Suosithan kertamaksaessa Mobilepay-maksua (koodi 47700), käteismaksu vain tasarahana.
  • Luethan myös korona-ajan ohjeistuksemme TÄÄLTÄ

Kesän tuntien kuvaukset

FASCIAMETHOD: FasciaMethod®-tunnilla yhdistyvät lihaskalvoketjuja myötäilevä dynaaminen venyttely, liikehallintaharjoitteet sekä lopuksi kehon kireyksiä avaava faskiapallohieronta. Tunnilla edetään pystyasennon liikkeistä maatasolle polvillaan, kyljellään, vatsallaan ja selällään tehtäviin venytyksiin. FasciaMethodin myötä kehon elastisuus, kimmoisuus sekä nesteytyminen vahvistuvat. Dynaamisen venyttelyn vaikutukset huomaa nopeasti lisääntyvänä kehon ja mielen hyvinvointina ja mielekkäämpinä treeneinä.

Ihana, hengityksen tahtiin etenevä tunti, joka edistää liikkuvuutta, tasapainoa, suorituskykyä ja palautumista. Tunnille mukaan alusta, juomapullo sekä tennis- tai faskiapallo. Faskiapalloja voit lainata myös ohjaajalta. Kenkiä et tarvitse tunnilla.


KAHVAKUULA: Toiminnallinen lihaskuntotunti, jossa voit kuulan painoa säätelemällä vaikuttaa oman tuntisi tehoon. Tunti sopii naisille ja miehille! Tunnille tarvitset oman kahvakuulan/kuulat ja jumppa-alustan. Lainakuuliakin löytyy. Kuulaa ei tarvitse varata etukäteen, mutta saavuthan ajoissa paikalle, jos tarvitset lainakuulan.


KESÄJUMPPA: Kaikille soveltuvaa perusjumppaa! Tunti sisältää lämmittelyn, lihaskuntoa ja kevyttä sykkeen nostoa. Lopussa jäähdytellään. Hyvät musat siivittävät tuntia. Tunti sopii kaikenkuntoisille liikkujille.


PUISTOPILATES: Pilates lisää kehon liikkuvuutta, vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia sekä parantaa ryhtiä. Puistopilates sopii kaikille, liikkeet tehdään aina omaan tahtiin ja itseään kuunnellen. Tunnille tarvitset oman alusta mukaan!


SENIOREIDEN SAUVAKÄVELYJUMPPA: Monipuolinen sauvakävely-treeni sisältäen alku-ja loppuverryttelyt, sekä lyhyen jumppaosuuden. Tunti toteutetaan yhdessä Muuramen kunnan kanssa ja se on tarkoitettu seniori-ikäisille liikkujille. Tunti on maksuton osallistujille.


TOIMINNALLINEN TREENI: Toiminnallisen harjoittelun tunti, joka yhdistää palasia kahvakuulailusta, crossfitista, HIIT-treenistä ja kehonpainoharjoittelusta. Harjoitukset kehittävät kestävyyttä, lihaskuntoa, voimaa, räjähtävyyttä ja kehonhallintaa.Tällä tunnilla pääset haastamaan itseäsi helpoilla, mutta tehokkailla liikkeillä!


KESÄJAMIT: Tule fiilistelemään erilaisia tanssityylejä kesän vaihtuvateemaisella tanssillisella tunnilla. Luvassa mm. Lattaribicciä, Suomitansseja, DanceMixiä. Tunnilla saat hien pintaan ja hyvän fiiliksen!

ZUMBA: Zumba® on energinen ja vauhdikas tanssitunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien tahdissa. Hauskaa, helppoa ja tehokasta. Tältä tunnilta löydät varmasti hyvää energiaa ja liikkumisen iloa. Zumba-tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään. Huomaamattasi hiki alkaa virtaamaan.