Lasten harrasteryhmiin ilmoittautuminen

Syksystä 2023 lähtien Sykkeellä on käytössä uusi ilmoittautumis- ja laskutusohjelma myClub.
Ohjeistusta myClubin käyttöön löydät TÄÄLTÄ

* Rekisteröidy myClubiin

Pääset rekisteröimään lapsen Sykkeen myClubin etusivulta kohdasta "Ilmoittaudu jäseneksi". Täytäthän alle 18-vuotiasta ilmoittaessasi myös huoltajan tiedot. Jos sinulla on useampia lapsia, joita haluat ilmoittaa ryhmiin, rekisteröithän kaikki lapset erikseen.


*Luo myClub-tunnus

Tilin rekisteröimisen jälkeen pääset automaattisesti luomaan myClub-tunnuksen, jolla kirjaudutaan palveluun sisään. Samalla myClub-tunnuksella pääset kirjautumaan useiden seurojen myClub-sivuille ja kaikkien huollettaviesi jäsentilit ovat myös tämän saman tunnuksen alla.

Voit myös ladata myClub-mobiilisovelluksen, lisätietoja: TÄÄLTÄ.


Huomaathan, että tiedotamme ja laskutamme sähköpostitse myClubin kautta, joten varmistathan, että sinulla on toimiva sähköpostiosoite.

*Ilmoittaudu

Kirjaudu sisään myClubiin ja valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua. Ryhmät löytyvät täältä TÄÄLTÄ. Perheliikuntaryhmiin ilmoittaudutaan lapsen nimellä.

Harrasteryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varasijoille jääneille ilmoitetaan sähköpostitse, jos ryhmään tulee tilaa.

*Laskutus

Ryhmät laskutetaan kauden alettua erikseen sähköpostitse, mutta kesken kauden mukaan tuleville muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä automaattisesti kausimaksulasku (+jäsenmaksulasku, jos sitä ei ole vielä ko. vuodelle maksettu).

Lasku laitetaan myClubissa ilmoittamaasi sähköpostiin ja se löytyy myös myClub-sovelluksesta.


Syke käyttää Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontajärjestelmää, joka hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Mikäli tarvitset laskullesi lisää maksuaikaa tai muita maksujärjestelyitä, olethan yhteyksissä Sykkeen toimistoon ennen laskun erääntymistä. Käytäthän maksaessasi aina laskulla näkyvää tilinumeroa (tilinumero vaihtunut uuden maksuvalvontajärjestelmän myötä) ja oikeaa viitenumeroa.