Liikkeelle Muuramessa

yhteistyössä Muuramen kunta ja Liikkuva Muurame

Kuva Voimisteluliitto Ari Rask

Tule mukaan rentoon porukkaan etsimään sinulle hyvä tapa liikkua! Mukaan mahtuu vielä! Tavoitteena on nostaa yleiskuntoa, saada lisää energiaa ja löytää mukavia kanssaliikkujia. Ryhmässä kokeillaan eri liikuntalajeja ja etsitään omaan arkeen sopivia tapoja pitää itsestä huolta.

Ohjaajan ammattitaito varmistaa sen, että liikunnan aloitus tapahtuu turvallisesti. Aluksi kokoonnumme yhteen miettimään ryhmän toiveita ja tarpeita. Ryhmässä on mahdollisuus saada myös vinkkejä hyvään ruokailuun esim. toimivien reseptien muodossa.

Liikkeelle Muuramessa - Muuramen Syke ry yhteistyössä Muuramen kunta - osa Liikkuva Muurame -projektia

Aika: TO klo 17:30 - 18:30, lisäksi muita kokoontumisia, liikuntakerrat aina torstaisin tai keskiviikkoisin etukäteen saatavan ohjelman mukaan. Teemaluennot (2 kertaa) erikseen ilmoitettavat maanantait.

Paikka: Nuorisoseuran talo + muita liikuntatiloja Muuramessa

Kenelle: vähän / ei lainkaan liikkuville n. 40 – 60 v naisille ja miehille

Ryhmän vastuuohjaaja: Susanna Tommola, psykologi, personal trainer, ravintovalmentaja, fysioterapeutiksi valmistuva monipuolinen osaaja. Susannan lisäksi muita ohjaajia eri liikuntalajeihin tutustuttaessa.

Hinta: 95 e / kevätkausi (myös Smartum, EPassi, Tyky- ja Virike-seteli käyvät maksuvälineenä, kausimaksun voi halutessaan maksaa useammassa erässä). Hinta pitää sisällään kaiken ryhmään kuuluvan ohjelman, myös erilliset liikuntakerrat esim. kuntosalilla ja vesijumpat uimahallissa.

Lisäetu: Sykkeen toimintaan uutena tulevat osallistujat saavat lisäksi kevätkausikortin, jolla pääsee seuran ryhmäliikuntatunneille (arvo 95 e).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 050-4954 725 / johanna.pitkala@muuramensyke.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nämä tiedot itsestäsi: nimi, syntymäaika, puhelinnumero, email ja kotiosoite. Jos haluat voit kertoa myös omista toiveistasi ryhmään liittyen!