Liikkeelle Muuramessa

yhteistyössä Muuramen kunta ja Liikkuva Muurame

Kuva Voimisteluliitto Ari Rask

Tule mukaan rentoon porukkaan etsimään sinulle hyvä tapa liikkua! Kevätkauden ryhmään voi ilmoittautua jo nyt, lisätietoja alla. Kiinnostuessasi kyselethän lisää, yhteystiedot alla.

Tavoitteena on nostaa yleiskuntoa, saada lisää energiaa ja löytää mukavia kanssaliikkujia. Ryhmässä kokeillaan eri liikuntalajeja ja etsitään omaan arkeen sopivia tapoja pitää itsestä huolta.

Ohjaajan ammattitaito varmistaa sen, että liikunnan aloitus tapahtuu turvallisesti ja jokainen osallistuja saa erilaisia, hänelle sopivia vaihtoehtoja liikkumiseen.

Tässä ryhmässä ei siis mennä veren maku kurkussa - sinä asetat omat tavoitteesi ja jos et pidä jostain lajista se ei haittaa, sillä seuraavalla viikolla testataan jo seuraavaa lajia!

Liikkeelle Muuramessa - Muuramen Syke ry yhteistyössä Muuramen kunta - osa Liikkuva Muurame -projektia


Aika ja paikka: KE 6.2. - 15.5.2019 klo 17 - 18 Rajalan liikuntasali. Ryhmän alettua ryhmäläiset saavat aikataulun kokoontumiskerroista etukäteen.


Kenelle: vähän / ei lainkaan liikkuville n. 30 – 60 v naisille ja miehille

Ryhmän vastuuohjaaja: Tiina Riihinen

Hinta: 95 e / kevätkausi (myös työnantajan edut eli Smartum, EPassi, Easybreak, Tyky- ja Virike-seteli käyvät maksuvälineenä. Huom, kausimaksun voi halutessaan maksaa useammassa erässä, vaikka kerran kuussa. Hinta pitää sisällään kaiken ryhmään kuuluvan ohjelman, myös erilliset liikuntakerrat esim. kuntosalilla ja vesijumpat uimahallissa.

Lisäetu: Sykkeen toimintaan uutena tulevat osallistujat saavat lisäksi kevätkausikortin, jolla pääsee seuran ryhmäliikuntatunneille (arvo 95 e).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta 31.12.2018 lähtien. https://www.jasentieto.fi/public/Rekisterointi.asp... tai voit ottaa suoraan yhteyttä Sykkeen toimistoon =)