Liikkeelle Muuramessa

yhteistyössä Muuramen kunta ja Liikkuva Muurame

Kuva Voimisteluliitto Ari Rask

Tule mukaan rentoon porukkaan etsimään sinulle hyvä tapa liikkua!

Tavoitteena on nostaa yleiskuntoa, saada lisää energiaa ja löytää mukavia kanssaliikkujia. Ryhmässä kokeillaan eri liikuntalajeja ja etsitään omaan arkeen sopivia tapoja pitää itsestä huolta.

Ohjaajan ammattitaito varmistaa sen, että liikunnan aloitus tapahtuu turvallisesti ja jokainen osallistuja saa erilaisia, hänelle sopivia vaihtoehtoja liikkumiseen.

Liikkeelle Muuramessa - Muuramen Syke ry yhteistyössä Muuramen kunta - osa Liikkuva Muurame -projektia


Aika: TO klo 17:30 - 18:30, lisäksi muita kokoontumisia, liikuntakerrat aina torstaisin tai keskiviikkoisin etukäteen saatavan ohjelman mukaan. Teemaluennot (2 kertaa) erikseen ilmoitettavat päivät.

Paikka: Nuorisoseuran talo + muita liikuntatiloja Muuramessa

Kenelle: vähän / ei lainkaan liikkuville n. 40 – 60 v naisille ja miehille

Ryhmän vastuuohjaaja: Susanna Tommola, psykologi, personal trainer, ravintovalmentaja, fysioterapeutiksi valmistuva monipuolinen osaaja. Susannan lisäksi muita ohjaajia eri liikuntalajeihin tutustuttaessa.

Hinta: 95 e / syyskausi (myös Smartum, EPassi, Tyky- ja Virike-seteli käyvät maksuvälineenä, kausimaksun voi halutessaan maksaa useammassa erässä). Hinta pitää sisällään kaiken ryhmään kuuluvan ohjelman, myös erilliset liikuntakerrat esim. kuntosalilla ja vesijumpat uimahallissa.

Lisäetu: Sykkeen toimintaan uutena tulevat osallistujat saavat lisäksi syyskausikortin, jolla pääsee seuran ryhmäliikuntatunneille (arvo 95 e).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta

https://www.jasentieto.fi/public/Rekisterointi.asp... Ilmoittautuminen alkaa TO 16.8. klo 18:00 tai voit ottaa suoraan yhteyttä: 050-4954 725 / johanna.pitkala@muuramensyke.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nämä tiedot itsestäsi: nimi, syntymäaika, puhelinnumero, email ja kotiosoite. Jos haluat voit kertoa myös omista toiveistasi ryhmään liittyen!