Liikkeelle Muuramessa

yhteistyössä Muuramen kunta ja Liikkuva Muurame

Kuva Voimisteluliitto Ari Rask

Tule mukaan rentoon porukkaan etsimään sinulle hyvä tapa liikkua!

Tavoitteena on nostaa yleiskuntoa, saada lisää energiaa ja löytää mukavia kanssaliikkujia. Ryhmässä kokeillaan eri liikuntalajeja ja etsitään omaan arkeen sopivia tapoja pitää itsestä huolta.

Ohjaajan ammattitaito varmistaa sen, että liikunnan aloitus tapahtuu turvallisesti ja jokainen osallistuja saa erilaisia, hänelle sopivia vaihtoehtoja liikkumiseen.

Tässä ryhmässä ei siis mennä veren maku kurkussa - sinä asetat omat tavoitteesi ja jos et pidä jostain lajista se ei haittaa, sillä seuraavalla viikolla testataan jo seuraavaa lajia!

Liikkeelle Muuramessa - Muuramen Syke ry yhteistyössä Muuramen kunta - osa Liikkuva Muurame -projektia


Aika: TO klo 17:30 - 18:30, lisäksi muita kokoontumisia, liikuntakerrat aina torstaisin tai keskiviikkoisin etukäteen saatavan ohjelman mukaan (suurin osa syksyn liikuntakerroista torstaisin). Teemaluennot (2 kertaa) erikseen ilmoitettavat päivät.

Paikka: Nuorisoseuran talo + muita liikuntatiloja Muuramessa

Kenelle: vähän / ei lainkaan liikkuville n. 40 – 60 v naisille ja miehille

Ryhmän vastuuohjaaja: Susanna Tommola, fysioterapeutti, psykologi, personal trainer, ravintovalmentaja. Susannan lisäksi muita ohjaajia eri liikuntalajeihin tutustuttaessa.

Hinta: 95 e / syyskausi (myös työnantajan edut eli Smartum, EPassi, Easybreak, Tyky- ja Virike-seteli käyvät maksuvälineenä. Huom, kausimaksun voi halutessaan maksaa useammassa erässä, vaikka kerran kuussa. Hinta pitää sisällään kaiken ryhmään kuuluvan ohjelman, myös erilliset liikuntakerrat esim. kuntosalilla ja vesijumpat uimahallissa.

Lisäetu: Sykkeen toimintaan uutena tulevat osallistujat saavat lisäksi syyskausikortin, jolla pääsee seuran ryhmäliikuntatunneille (arvo 95 e).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta

https://www.jasentieto.fi/public/Rekisterointi.asp... tai voit ottaa suoraan yhteyttä: 050-4954 725 / johanna.pitkala@muuramensyke.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nämä tiedot itsestäsi: nimi, syntymäaika, puhelinnumero, email ja kotiosoite. Jos haluat voit kertoa myös omista toiveistasi ryhmään liittyen!