Rekrytointi

Ohjaajaksi Muuramen Sykkeelle?

Muuramen Syke ry on voimistelu- ja tanssiliikuntaan keskittynyt liikuntaseura, joka tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille monipuolisesti terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa lähellä kotia ja edullisin hinnoin.

Oletko kiinnostunut ohjaajan tai valmentajan työstä Muuramen Sykkeellä? Olet etsimämme henkilö mikäli omaat liikunnalliset elämäntavat sekä osaat innostuneesti ohjata liikuntaa erilaisille ryhmille. Aiempi ohjaajakokemus ja -koulutus on suotavaa, mutta ei välttämätöntä. Koulutamme ohjaajiamme! Tällä hetkellä etsimme lasten ryhmiin mm. sporttikerhojen, parkourin, breakdancen ja telinevoimistelun ohjaajia. Aikuisten ryhmäliikunta tunneille etsimme sijaisia mm; tanssitunneille, kehonhuoltoon, kahvakuulaan, pumppiin ja perusjumppiin. Lisäksi tarjoa meille rohkeasti omaa erikoisosaamistasi eri lajeista.

Mikäli olet kiinnostunut ohjaamaan seurassamme ja/tai tulemaan mukaan vapaaehtoistyöhön, esimerkiksi tapahtumiin talkootyöhön tai hallitustyöskentelyyn, täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Nimi*
Osoite
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Syntymävuosi*
Minua kiinnostaa*
Aikuisten ryhmäliikunnan ohjaaminen
Lasten ja nuorten liikunnan ohjaaminen
Tanssillisen voimistelun ohjaaminen
Telinevoimistelun ohjaaminen
Joukkuevoimistelun ohjaaminen
Tanssin ohjaaminen
Cheertanssin ohjaaminen
Apuohjaaminen lasten ryhmissä
Työryhmätyöskentely
Talkoolaisena toimiminen
Hallituksessa mukana oleminen
Aikaisempi ohjaajakokemus
Aikaisempi ohjaajakoulutus
Vapaa sana =)