MUKAAN JOUKKUEVOIMISTELUUN?

KiVa-joukkueisiin mukaan kokeilutreenien kautta. Harrastejoukkueet ovat avoimia kaikille.

KiVa-joukkueisiin mukaan kokeilu- ja hakutreenien kautta. Treenit toukokuussa ja joulukuussa. Erikseen sopien myös kesken kauden. Kokeilutreenillä etsitään voimistelijalle sopiva joukkue Sykkeen tarjonnasta.

Harrastejoukkueet ovat avoimia kaikille.

Mukaan voi ilmoittautua syksyllä ilmoittautumispäivänä ja keväällä ottamalla yhteyttä Sykkeen toimistoon. Erikseen sopien myös kesken kauden.

Sykkeen KiVa-joukkueisiin eli Timantteihin otetaan uusia voimistelijoita hakutreenin kautta

Seuraavan kerran kilpa- ja valmennusjoukkueisiin on mahdollista hakea joukuluussa 2019 järjestettävässä täydennyshaussa.

Avoimet kokeilutreenit 2006 - 2013 syntyneille su 1.12. klo 16:45 - 18 Muuramen Kulttuurikeskuksella, tervetuloa!

Avoimet treenit on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille 2006 - 2013 syntyneille tytöille. Avoimiin treeneihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua!


Joulukuun täydennyshaku su 8.12.2019

TREENI 1 klo 16:15 - 17:30 pidetään 2010 - 2013 syntyneiden treeni

TREENI 2 klo 18 - 19:15 pidetään 2006 - 2009 syntyneiden treeni

Ilmoittaudu mukaan tämän lomakkeen kautta! to 5.12. mennessä.


MENIKÖ HAKUTREENIT OHI? Ota yhteyttä toimisto@muuramensyke.fi


Aikaisempi lajitausta tms suotavaa etenkin 10v. ylöspäin KiVa-joukkueisiin haettaessa, sillä kyseessä on tavoitteelliset kilpa- ja valmennus joukkueet jotka kilpailevat tulevalla kaudella lajin kilpailuissa ja moni joukkueissa jo aikaisemmin mukana ollut voimistelija on harrastanut voimistelua monta vuotta.

(päivitetty viimeksi 30.8.2019)


Syke järjestetään kaksi kertaa vuodessa avoimet kokeilutreenit ja hakutreenit, joiden perusteella voimistelijat valitaan valmennusjoukkueisiin (KiVa = kilpa- ja valmennus). Syyskaudelle valitaan voimistelijat toukokuussa (ns. ISO haku) ja kevätkaudelle marras-joulukuussa (ns. täydennyshalu). Voimistelijoiden oletetaan sitoutuvat joukkueeseen kaudeksi kerrallaan, mutta mieluiten koko vuodeksi.


Missä ja Milloin?

Kokeilu- ja hakutreenien tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan tällä sivulla.

Kokeilutreenien kautta lajista kiinnostuneet voivat tulla kokeilemaan lajia. Hakutreeniin osallistumalla on mahdollista hakea valmennuskoukkueisiin. Hakutreenien perusteella muodostetaan kokoonpanot seuraavalle kaudelle valmennusjoukkueisiin. Toukokuun haku on ns. iso haku, eli tuolloin joukkueiden kokoonpanoja muutetaan todennäköisemmin kuin marras-joulukuussa. Marra-joulukuussa puolestaan on ns. täydennyshaku. Kokeilu- ja hakutreeneillä halutaan mahdollistaa tasa-arvoisen asema voimistelijoille hakea joukkueisiin ja lisäksi kokeilutreenien avulla pystymme tarjoamaan jokaiselle voimistelijalle omalle taito- ja motivaatiotasolle sopivan joukkueen meidän seurassa.


Kokeilutreenit / hakutreenit
Treenejä on vetämässä lajin valmentaja ja treenejä on seuraamassa kunkin ikäluokan valmentaja ja/tai muita valmentajia sekä mahdollisesti lajin tuomari/tuomareita.


Treeni sisältää mm. jalkatekniikkaa, liikkuvuutta, ketteryyttä, nopeutta, akrobatiaa ja lajiliikkeitä, mahdollisesti myös välinetekniikkaa.

Arvioinnin kohteena on voimistelijan fyysiset ominaisuudet, taito-ominaisuudet sekä lisäksi valintoihin vaikuttavat voimistelijan oma motivaatio, omat tavoitteet sekä treeniasenne ja -käyttäytyminen.


Fyysiset ominaisuudet: nopeus/ketteryys, vartalonhallinta, liikkuvuus, voima ja kestävyys.

Taito-ominaisuudet: oppimis- ja omaksumiskyky.

Näitä ominaisuuksia arvioidaan lajin vaatimukset sekä ikäluokan herkkyyskaudet huomioiden.


Valinnoista ilmoittaminen
Joukkuevalinnoista ilmoitetaan kokeilutreenien jälkeen mahdollisimman pian (kuitenkin viimeistään seuraavalla viikolla) voimistelijan vanhemmalle ilmoitetaan valinnat ja/tai suositukset sähköpostitse.

Sähköpostiin vastaamalla vanhempi vahvistaa voimistelijan paikan joukkueessa ja ilmoittaa voimistelijan joukkueeseen. Paikan vahvistamalla vanhempi sitoutuu seuran JV-KiVa joukkueiden toimintatapoihin ja sääntöihin.

Rajallisista resursseista johtuen emme valitettavasti pysty ottamaan uusia voimistelijoita määräänsä enempää, mutta pyrimme tarjoamaan paikkaa johonkin seuramme ryhmään/joukkueeseen kaikille osallistuneille. Nuorempien ikäluokassa uusien joukkueiden perustaminen on mahdollista, mikäli hakijoita on paljon.

Lisätietoja: niina.rantakeisu(at)muuramensyke.fi