MUKAAN JOUKKUEVOIMISTELUUN?

Joukkuevoimistelun joukkueisiin mukaan kokeilutreenien kautta. Treenit toukokuussa ja joulukuussa. Kokeilutreenit ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Erikseen sopien myös kesken kauden.
Niiden tarkoituksena on päästä tutustumaan lajiin. Kokeilutreenillä etsitään voimistelijalle sopiva joukkue Sykkeen tarjonnasta.

Harrastejoukkueisiin voi ilmoittautua myös suoraan mukaan ilman kokeilutreeniä. Ne ovat avoimia kaikille. Mukaan voi ilmoittautua syksyllä ja keväällä

ilmoittautumispäivänä. Erikseen sopien myös kesken kauden.

Seuraavat kokeilutreenit

Seuraavat kokeilutreenit järjestetään 1.12.2021 ja 2.12.2021 klo 16-18 Muuramen Kulttuurikeskuksella.

  • Kokeilutreenit 2007-2012 syntyneille KE 1.12. klo 16 - 18 Muuramen Kulttuurikeskuksella.
  • Kokeilutreenit 2013-2015 syntyneille TO 2.12. klo 16-18 Muuramen Kulttuurikeskuksella.

Kokeilutreenit on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille 2007 - 2015 syntyneille tytöille. Kaikille treeneihin osallistuneille suositellaan paikkaa jossain Sykkeen joukkuevoimistelun harraste- tai kilpajoukkueessa.

Suositus lähetetään kaikille sähköpostilla viikon sisällä kokeilutreenin jälkeen.


Ilmoittaudu kokeiluun 30.11.2021 mennessä TÄMÄN LOMAKKEEN KAUTTA!MENIKÖ KOKEILUTREENIT OHI?
Ota yhteyttä Sykkeen toimistoon: toimisto(at)muutamensyke.fi

(päivitetty viimeksi 2021)


Syke järjestetään kaksi kertaa vuodessa avoimet kokeilutreenit, joiden perusteella voimistelijat valitaan KiVa-joukkueisiin (KiVa = kilpa- ja valmennus) ja harrastejoukkueisiin. Harrastejoukkueisiin on mahdollista ilmoittautua myös ilman osallistumista kokeilutreeniin, vaikka suosittelemmekin treeniä ihan kaikille. Syyskaudelle valitaan voimistelijat toukokuussa ja kevätkaudelle joulukuussa. Voimistelijoiden oletetaan sitoutuvat joukkueeseen kaudeksi kerrallaan.


Missä ja Milloin?

Kokeilutreenieb tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan tällä sivulla.

Näiden treenien kautta lajista kiinnostuneet voivat tulla kokeilemaan lajia ja hakea valmennusjoukkueisiin. Treenin perusteella muodostetaan kokoonpanot seuraavalle kaudelle joukkueisiin. Kokeilutreeneillä halutaan mahdollistaa tasa-arvoisen asema voimistelijoille hakea joukkueisiin ja lisäksi treenien avulla pystymme tarjoamaan jokaiselle voimistelijalle omalle taito- ja motivaatiotasolle sopivan joukkueen meidän seurassa.


Kokeilutreenit
Treenejä on vetämässä lajin valmentaja ja treenejä on seuraamassa kunkin ikäluokan valmentaja ja/tai muita valmentajia. Treeni on kuitenkin matalan kynnyksen treeni eli mukaan voi tulla ilman aiempaa lajikokemusta.


Treeni sisältää mm. jalkatekniikkaa, liikkuvuutta, ketteryyttä, nopeutta, akrobatiaa ja lajiliikkeitä.

Arvioinnin kohteena on voimistelijan fyysiset ominaisuudet, taito-ominaisuudet sekä lisäksi valintoihin vaikuttavat voimistelijan oma motivaatio, omat tavoitteet ja toiveet sekä treeniasenne ja -käyttäytyminen.


Fyysiset ominaisuudet: nopeus/ketteryys, vartalonhallinta, liikkuvuus, voima ja kestävyys.

Taito-ominaisuudet: oppimis- ja omaksumiskyky.

Näitä ominaisuuksia arvioidaan lajin vaatimukset sekä ikäluokan herkkyyskaudet huomioiden.


Joukkuesuosituksesta ilmoittaminen
Joukkuesuosituksesta ilmoitetaan kokeilutreenien jälkeen mahdollisimman pian (kuitenkin viimeistään seuraavalla viikolla) voimistelijan vanhemmalle sähköpostitse.

Sähköpostiin vastaamalla vanhempi vahvistaa voimistelijan paikan joukkueessa ja ilmoittaa voimistelijan joukkueeseen. Kilpa- ja esivalmennusjoukkueeseen paikan vahvistamalla vanhempi sitoutuu seuran joukkuevoimistelun toimintatapoihin ja sääntöihin, jotka löytyvät: info joukkuevoimistelun perheille.

Rajallisista resursseista johtuen emme valitettavasti pysty ottamaan uusia voimistelijoita määräänsä enempää, mutta pyrimme tarjoamaan paikkaa johonkin seuramme ryhmään/joukkueeseen kaikille osallistuneille. Nuorempien ikäluokassa uusien joukkueiden perustaminen on mahdollista, mikäli hakijoita on paljon.

Lisätietoja: toimisto(at)muuramensyke.fi