MUKAAN JOUKKUEVOIMISTELUUN?

KiVa-joukkueisiin mukaan kokeilutreenien kautta. Harrastejoukkueet ovat avoimia kaikille.

KiVa-joukkueisiin mukaan kokeilu- ja hakutreenien kautta. Treenit toukokuussa ja joulukuussa. Erikseen sopien myös kesken kauden. Kokeilutreenillä etsitään voimistelijalle sopiva joukkue Sykkeen tarjonnasta.

Harrastejoukkueet ovat avoimia kaikille. Mukaan voi ilmoittautua syksyllä ilmoittautumispäivänä ja keväällä ottamalla yhteyttä Sykkeen toimistoon. Erikseen sopien myös kesken kauden.

Sykkeen KiVa-joukkueisiin eli Timantteihin otetaan uusia voimistelijoita kokeilun kautta

Seuraavan kerran kilpa- ja valmennusjoukkueisiin on mahdollista tulla kokeilemaan toukokuussa 2021.

  • Kokeilutreenit 2009 - 2013 syntyneille MA 24.5. klo 16:30 - 17:45 Muuramen Kulttuurikeskuksella.
  • Kokeilutreenit 2012-2015 syntyneille KE 26.5. klo 17 - 18:15 Muuramen Kulttuurikeskuksella.

Kokeilutreenit on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille 2009 - 2015 syntyneille tytöille. Kaikille treeneihin osallistuneille suositellaan paikkaa jossain Sykkeen joukkuevoimistelun joukkueessa.


Ilmoittaudu kokeiluun TO 20.5. mennessä TÄMÄN LOMAKKEEN KAUTTA!


Syksylle 2021 on mahdollista perustaa toinen 6-9v. esivalmennuksen joukkue, mikäli lajista kiinnostuneita on kahden joukkueen verran.

MENIKÖ HAKUTREENIT OHI?
Ota yhteyttä Sykkeen toimistoon: toimisto(at)muutamensyke.fi

(päivitetty viimeksi 2021)


Syke järjestetään kaksi kertaa vuodessa avoimet kokeilutreenit ja/tai hakutreenit, joiden perusteella voimistelijat valitaan KiVa-joukkueisiin (KiVa = kilpa- ja valmennus). Syyskaudelle valitaan voimistelijat toukokuussa (ns. ISO haku) ja kevätkaudelle marras-joulukuussa (ns. täydennyshaku). Voimistelijoiden oletetaan sitoutuvat joukkueeseen kaudeksi kerrallaan, mutta mieluiten koko vuodeksi.


Missä ja Milloin?

Kokeilu- ja hakutreenien tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan tällä sivulla.

Näiden treenien kautta lajista kiinnostuneet voivat tulla kokeilemaan lajia ja hakea valmennuskoukkueisiin. Treenin perusteella muodostetaan kokoonpanot seuraavalle kaudelle valmennusjoukkueisiin. Toukokuun haku on ns. iso haku, eli tuolloin joukkueiden kokoonpanoja muutetaan todennäköisemmin kuin marras-joulukuussa. Marra-joulukuussa puolestaan on ns. täydennyshaku. Kokeilu- ja hakutreeneillä halutaan mahdollistaa tasa-arvoisen asema voimistelijoille hakea joukkueisiin ja lisäksi treenien avulla pystymme tarjoamaan jokaiselle voimistelijalle omalle taito- ja motivaatiotasolle sopivan joukkueen meidän seurassa.


Kokeilutreenit / hakutreenit
Treenejä on vetämässä lajin valmentaja ja treenejä on seuraamassa kunkin ikäluokan valmentaja ja/tai muita valmentajia sekä mahdollisesti lajin tuomari/tuomareita.


Treeni sisältää mm. jalkatekniikkaa, liikkuvuutta, ketteryyttä, nopeutta, akrobatiaa ja lajiliikkeitä.

Arvioinnin kohteena on voimistelijan fyysiset ominaisuudet, taito-ominaisuudet sekä lisäksi valintoihin vaikuttavat voimistelijan oma motivaatio, omat tavoitteet sekä treeniasenne ja -käyttäytyminen.


Fyysiset ominaisuudet: nopeus/ketteryys, vartalonhallinta, liikkuvuus, voima ja kestävyys.

Taito-ominaisuudet: oppimis- ja omaksumiskyky.

Näitä ominaisuuksia arvioidaan lajin vaatimukset sekä ikäluokan herkkyyskaudet huomioiden.


Valinnoista ilmoittaminen
Joukkuevalinnoista ilmoitetaan kokeilutreenien jälkeen mahdollisimman pian (kuitenkin viimeistään seuraavalla viikolla) voimistelijan vanhemmalle ilmoitetaan valinnat ja/tai suositukset sähköpostitse.

Sähköpostiin vastaamalla vanhempi vahvistaa voimistelijan paikan joukkueessa ja ilmoittaa voimistelijan joukkueeseen. Kilpa- ja esivalmennusjoukkueeseen paikan vahvistamalla vanhempi sitoutuu seuran joukkuevoimistelun toimintatapoihin ja sääntöihin, jotka löytyvät: info joukkuevoimistelun perheille.

Rajallisista resursseista johtuen emme valitettavasti pysty ottamaan uusia voimistelijoita määräänsä enempää, mutta pyrimme tarjoamaan paikkaa johonkin seuramme ryhmään/joukkueeseen kaikille osallistuneille. Nuorempien ikäluokassa uusien joukkueiden perustaminen on mahdollista, mikäli hakijoita on paljon.

Lisätietoja: toimisto(at)muuramensyke.fi