Infoa esiintyjille ja huoltajille

Sykkeen kevätnäytös SYKÄHDYS 2019 – GAALA la 27.4. klo 15 – n. 16:30 Muuramen Kulttuurikeskuksella.


Valokuvaaja ottaa näytöksessä valokuvia. Kuvia tullaan käyttämään Sykkeen markkinoinnissa sekä sosiaalisessa mediassa. Otathan yhteyttä jos et halua näkyä näytöksessä otetuissa valokuvissa!

Info: info esiintyjille/vanhemmille lähetetään osoitteesta muuramensyke@hoika.net, tarkistaa ettei viesti ole joutunut roskapostiin. Jos et ole saanut infoa otathan yhteyttä toimistoon (infot lähetetään viikolla 15)

KENRAALIHARJOITUS

Aamupäivällä kenraaliharjoitus eli 1. puoliajan esitysten kenraali klo 11:15 - 12:15 (hyvissä ajoin paikalle, jotta kenraali pääsee alkamaan ajallaan)

2. puoliajan esitysten kenraali klo 12:30 - 13:30 (hyvissä ajoin paikalle, jotta kenraali pääsee alkamaan ajallaan)

Huom, kenraali EI ole avoin yleisölle!

EKALLA PUOLISKOLLA ESIINTYVÄT RYHMÄT (huom! ei esiintymisjärjestyksessä)

Leidies IN!
Taaperotanssi
Voimistelukoulu Säteet
Cheertanssi Davida, Dazzling ja Devotion
Satubaletti 3-4v. ja 5-6v.
Street & Showdance
Tanssillinen voimistelu Kromit


TOISELLA PUOLISKOLLA ESIINTYVÄT RYHMÄT (huom! ei esiintymisjärjestyksessä)

Voimistelukoulu Hiput ja Kiteet
Joukkuevoimistelu Opaalit, Rubiinit, Kristallit ja Topaasit
DanceMix
Tanssillinen Voimistelu Sykettäret

LIPUNMYYNTI

Näytökseen voi ostaa kenraalin aikana (klo 11:15 - 13:30) valmiiksi sisäänpääsylippuja ja välttyä lippujonoruuhkalta.

Varsinainen näytös alkaa klo 15, lipunmyynti avataan klo 14.


Pysäköinti: kenraalin aikana autot mahtuvat Kulttuurikeskuksen parkkipaikalle, mutta itse näytökseen voit välttää pysäköintiruuhkan ja tuoda autosi Mäkelänmäen koulun pihaaan, sekä alapiha että yläpiha ovat käytettävissä, ajo Mäkeläntien kautta.


NÄYTÖKSEN AIKANA

Näytöksen esiintyjät katsovat heille osoitetuilla paikoilta (katsomoon pääsee vain pääsylipulla) ohjaajan ja/tai nimetyn vastuuvanhemman kanssa. EI siis niin että lapsi siirtyy vanhempien kanssa katsomoon oman esityksen ja/tai väliajan jälkeen, vaan tulee takaisin omalle paikalleen esityksestä tai väliajalta (ellei erikseen toisin sovittu => vain ihan pienimmät on poikkeustapaus ja nämäkin sovittava erikseen ohjaajan kanssa) vastuuvanhemman ja/tai ohjaajan kanssa. Lapsen voi tulla hakemaan pukuhuoneesta väliajalle ja väliajan lopulla ryhmä kokoontuu jälleen pukuhuoneessa, josta menevät ohjaajan/vastuuvanhemman kanssa katsomaan näytöstä.


2. puoliajalle esiintyvät ryhmät!

Mikäli esiintyjä saapuu paikalle vasta 2- puoliajalle, kokoontuminen puoliajan lopulla ryhmän pukuhuoneessa, josta ryhmä siirtyy yhdessä ohjaajan ja/tai vastuuvanhemman kanssa katsomaan näytöstä tai lämmittelemään.


HUOM! toivomme ensisijaisesti oltavan paikalla koko näytöksen ajan.


VASTUUVANHEMPI

Ryhmille nimetään tarvittaessa vastuuvanhempi, joka on ohjaajan apuna näytöksessä, mutta HUOM! Lapset ovat vanhempien vastuulla väliajalla ja näytöstä ennen, sekä sen jälkeen. Vastuuvanhemman tulee ilmoittautua lipunmyynnissä heti kun saapuu lauantaina Kulttuurikeskukselle (mielellään jo kenraalissa). Tarvittavat vastuuvanhemmat tiedustellaan tarvittavista ryhmistä etukäteen.