Infoa esiintyjille ja huoltajille

Sykkeen kevätnäytös SYKÄHDYS 2018 – Kaupunkielämää la 28.4. klo 15 – n. 17:30 Muuramen Kulttuurikeskuksella.


Valokuvaaja Anne Kalliola ottaa näytöksessä valokuvia. Kuvia tullaan käyttämään Sykkeen markkinoinnissa sekä sosiaalisessa mediassa. Otathan yhteyttä jos et halua näkyä näytöksessä otetuissa valokuvissa!

Info: info esiintyjille/vanhemmille on lähetetty osoitteesta muuramensyke@hoika.net, huomaathan muuttuneen osoitteen / tarkistaa ettei viesti ole joutunut roskapostiin. Jos et ole saanut infoa otathan yhteyttä johanna.pitkala@muuramensyke.fi / 050-4954 725

AIKATAULU

Aamupäivällä kenraaliharkat eli 1. puoliajan esitysten kenraali klo 10 (hyvissä ajoin paikalle, jotta kenraali pääsee alkamaan ajallaan)

2. puoliajan esitysten kenraali klo 11.30 (hyvissä ajoin paikalle, jotta kenraali pääsee alkamaan ajallaan)

Huom, kenraali EI ole avoin yleisölle.

Lipunmyynti: näytökseen voi ostaa kenraalin aikana valmiiksi sisäänpääsylippuja ja välttyä lippujonoruuhkalta.

Varsinainen näytös alkaa klo 15, lipunmyynti avataan klo 14.

Pysäköinti: kenraalin aikana autot mahtuvat Kulttuurikeskuksen parkkipaikalle, mutta itse näytökseen voit välttää pysäköintiruuhkan ja tuoda autosi Mäkelänmäen koulun pihaaan, sekä alapiha että yläpiha ovat käytettävissä, ajo Mäkeläntien kautta.


NÄYTÖKSEN AIKANA

Näytöksen esiintyjät katsovat heille osoitetuilla paikoilta (katsomoon pääsee vain pääsylipulla) ohjaajan ja/tai nimetyn vastuuvanhemman kanssa. EI siis niin että lapsi siirtyy vanhempien kanssa katsomoon oman esityksen ja/tai väliajan jälkeen, vaan tulee takaisin omalle paikalleen esityksestä tai väliajalta (ellei erikseen toisin sovittu => vain ihan pienimmät on poikkeustapaus ja nämäkin sovittava erikseen ohjaajan kanssa) vastuuvanhemman ja/tai ohjaajan kanssa.


2. puoliajalle esiintyvät ryhmät!

Kokoontuminen puoliajan lopulla ryhmän pukuhuoneessa, josta ryhmä siirtyy yhdessä ohjaajan ja/tai vastuuvanhemman kanssa katsomaan näytöstä tai lämmittelemään.


VASTUUVANHEMPI

Ryhmille nimetään tarvittaessa vastuuvanhempi, joka on ohjaajan apuna näytöksessä, mutta HUOM! Lapset ovat vanhempien vastuulla väliajalla ja näytöstä ennen / sen jälkeen. Vastuuvanhemman tulee ilmoittautua lipunmyynnissä heti kun saapuu lauantaina Kulttuurikeskukselle (mielellään jo kenraalissa).