Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu, eli TanVo on laji, jossa voimistelun ja tanssin liikekieli yhdistyvät kauniiksi keskustalähtöiseksi liikkeeksi. Laji on viime vuosina nostanut suosiotaan voimisteluseuroissa. TanVossa liikkeet pohjautuvat voimisteluun ja koreografioissa korostuvat tanssin tarina, monipuolisuus, virtaavuus sekä ilmaisu.

Etsimme tällä hetkellä valmetajaa Tanssilliseen voimisteluun, mikä olet kiinnostunut valmentajan tehtävästä

ota yhteyttä: toimisto@muuramensyke.fi


Etsimme tanssilliseen voimisteluun valmentajaa, joka olisi samalla myös valmis kehittämään lajia seurassamme yhdessä seuran hallituksen ja työntekijöiden kanssa. Keväällä 2019 Sykkeellä toimi kaksi kilpailevaa tanssillisen voimistelun joukkutta, nuorten joukkue Kromit ja aikuisten naisten joukkue Sykettäret. Syksylle 2019 etsimme valmentajaa Kromeille, jotta joukkueen toiminta saadaan jatkumaan. Myös uusien joukkueiden perustamiseen on mahdollisuus, mikäli valmentajalla on tähän mielenkiintoa!

Keväällä 2019 Sykkeellä on kaksi tanssillisen voimistelun joukkuetta

Kromit - 2004-2007 syntyneiden joukkue

Joukkueen harjoittelee 2x viikossa osallistuen lajin kilpailuihin.

Harjoitukset: KE klo 17-18:30 Niittyaho, SU klo 15:45-17:15 Muuramen Kulttuurikeskus

Tanssillisen voimistelun harraste-KiVa joukkue, joka harjoittelee tavoitteellisemmin 2x/vk. Kauden aikana edetään joukkueen kehittymisen myötä aina lajin perustaidoista aloittaen. Joukkueessa mukana olevilta toivotaan sitoutumista harjoitteluun, jotta joukkue pääsee kehittymään kauden aikana ja halutessaan osallistumaan lajin kilpailuihin.Sykettäret - aikuisten naisten joukkue

Sykettäret on aikuisten naisten tanssillisen voimistelun esiintyvä ja kilpaileva ryhmä, jota luotsaa Jenni Hyötynen.
Sykettäret harjoittelevat pääsääntöisesti kerran viikossa sunnuntai-iltaisin Rajalan salissa.

Lisätietoja Sykettäristä: jenni.hyotynen(at)jamsa.fi