Hygienia- ja väljyysohjeistus kesän ryhmäliikunnassa 1.6. alkaen

Kesäjumpat ulkona alkavat 1.6. Ohjeistuksia noudattamalla pystymme toteuttamaan tunnit mahdollisimman turvallisesti jumppaajiemme ja ohjaajiemme terveyttä suojellen ja viruksen leviämistä ehkäisten. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja teemme tarvittaessa muutoksia käytäntöihin.

  • Harjoituksiin ei saa osallistua, jos on lieviäkin hengitystieinfektion oireita. Kesän
  • Kädet tulee pestä kotona ennen jumppaan saapumista sekä jumpan jälkeen. Ulkotunneillamme ei ole käsienpesumahdollisuutta, joten suosittelemme oman käsidesipullon kantamista mukana. Leikarin kopista löytyy myös käsien desinfiointiainetta.
  • Otathan tunnille mukaasi oman jumppa-alustan, sillä lainamatot eivät ole tällä hetkellä käytettävissä. FasciaMethod-tunnilla sinulla tulisi olla oma henkilökohtainen pallo (esim. tennispallo, lacrosse-pallo tai muu hierontapallo) - ei lainausmahdollisuutta.
  • Myös kahvakuulatunneille suosittelemme ottamaan omat kuulat. Lainakuulien käyttö on mahdollista vain poikkeustapauksissa. Jos joudut käyttämään lainakuulia, tulee sinun desinfioida välineet ennen ja jälkeen tunnin (Leikarin kentän kopista sekä Korpilahdelta löytyy tähän välineet).
  • Odotathan vuoroasi Leikarin kopille mentäessä (yksi henkilö kerrallaan koppiin).
  • Vältämme tunneilla käteisrahan käyttöä. Jos kuitenkin joudut maksamaan tunnin ohjaajalle käteisellä, suosithan tasarahaa!
  • Niistämistä, yskimistä ja aivastamista on vältettävä. Jos joudut yskimään tai aivastamaan, teethän sen hihaasi ja niistäthän kertakäyttönenäliinaan, jonka heität käytön jälkeen heti roskiin. Desinfioi kätesi niistämisen jälkeen.
  • Riittävä väljyys jumpissa on säilytettävä. Hakeuduthan vähintään 1,5 - 2 metrin päähän kanssajumppaajista.
  • Jos kuulut riskiryhmään, emme suosittele tunneille osallistumista.

Sähköiset jumppakortit

Muuramen Syke ottaa kesän ajaksi koekäyttöön sähköisen jumppakortin (kausikortti, kertakortit), joka kulkee kätevästi mukana puhelimessasi. Otamme mielellämme kesän aikana palautetta ja käyttäjäkokemuksia uudesta sähköisestä jumppakortista. Kesän kausikortit ja 10 kerran kortit ovat jo ostettavissa Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.

Tilaa korttisi normaalisti Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta ja laita tilauksen jälkeen sähköpostia toimisto@muuramensyke.fi tai soita 050-495 4725 / 044-238 6367, niin aktivoimme sinulle sähköisen jumppakortin. Huomaathan, että teemme jumppakortteja arkipäivisin.

Tässä ohjeet jumppakortin käyttämisestä puhelimessa. HUOM! Et pääse sovellukseen ennen kuin toimistolta on luotu sinulle kortti.

1) Lataa puhelimeesi sovelluskaupasta Aibonus - sovellus

2) Syötä ylimmäiseen ruutuun käyttäjätunnukseksi sähköpostiosoitteesi (sama kuin Sykkeen ilmoittautumisohjelmassa) ja paina alareunassa olevaa "Lähetä kirjautumiskoodi" -painiketta

3) Saat sähköpostiisi kirjautumiskoodin, joka sinun tulee syöttää tyhjään ruutuun.

Nyt pääset sisään sovellukseen ja näet voimassa olevan jumppakorttisi, joka kulkee näppärästi mukanasi.

Jos vain mahdollista, suosittelemme etenkin näin koronaepidemian aikana sähköistä korttia. Jos kuitenkin haluat perinteisen jumppakortin/tarran, otathan yhteyttä Sykkeen toimistoon. Kortteja/tarroja ei luovuteta tunneilla ilman, että asiasta on sovittu erikseen toimiston kanssa.

Nykyiset pahviset kertakortit on myös mahdollista päivittää sähköiseen kertakorttiin siten, että voit säilyttää jäljellä olevat käyntikerrat kortissasi. Otathan tässäkin tapauksessa yhteyttä Sykkeen toimistoon.

Pahvisen kertakortin voimassaolon pidentäminen

Mikäli tunnet, ettet ehdi käyttää kertakorttiasi merkittyyn päivämäärään mennessä (koskee kaikkia niitä kertakortteja, jotka vanhenevat 31.5.2021 mennessä), otathan yhteyttä Sykkeen toimistoon. Koronatilanteesta johtuen kortin voimassaoloa on mahdollista pidentää kahdella kuukaudella, mutta asia tulee hoitaa toimiston työntekijöiden kanssa.

Toukokuussa Sykkeen toimisto palvelee teitä etänä ma-to klo 10-16.30. Toimisto muuttaa 1.6. alkaen uusiin toimivampiin tiloihin osoitteeseen Virastotie 2 (R-kioskin vieressä). Toimiston kesäkuun alun aukioloajat päivitämme Sykkeen etusivun kalenteriin pian.

Kesän kertamaksut

Kesän tunneilla on mahdollista käydä myös 6 euron kertamaksulla, mutta suosithan kausi- ja kertakortteja, kiitos! Vältämme hygieniasyistä tunneillamme käteisrahaa ja käteismaksuja otammekin vastaan vain tasarahana. Voit myös halutessasi ostaa toimistolta kortilla maksaen 1-5 kertalippua (6 e / kpl), jotka ovat voimassa kesä tunneilla 30.8. saakka. Kesän 10 kerran kortti (45 e + jäsenmaksu 15 e vuodelle 2020) on kuitenkin erittäin edullinen vaihtoehto. Saamme todennäköisesti myöhemmin kesällä käyttöömme MobilePay:n, jonka kautta kertamaksut pystytään hoitamaan ilman käteisrahan käsittelyä. HUOM! Jumppakorttien osto vain toimiston kautta.