Uusi aikuisliikkuja tunneillamme, näin pääset alkuun


Syyskaudelle 2017 tarjoamme uusille Sykkeen toimintaan tutustujille 5 kr tutustumiskortin, jolla pääset veloituksetta viidelle eri jumppatunnille. Kortteja saa Sykkeen toimistolta sekä 2.9. Hyppää mukaan -tapahtumasta. Hyppää mukaan Muuramessa Muurame-keskuksessa K-Supermarketin aulassa la 2.9. klo 11 - 13

* tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen poikkeuksia lukuunottamatta:

* poikkeuksena erillismaksun ryhmät: Aikuisbaletti, Hathajooga, Pilates (täynnä) sekä uusi ryhmä tällä hetkellä vähän tai ei lainkaan liikkuville Liikkeelle Muuramessa sekä rajallisen paikan ryhmät eli Pumppi KE, Sykepyöräily PE, myös la-aamun pumppiin kannattaa ilmoittautua. (yhdistelmätunti sykepyöräily + pumppi täynnä)

* lisätietoja saat 050-4954 725 tai johanna.pitkala@muuramensyke.fi, puhelut ja viestit klo 8 - 20 välillä arkisin, viikonloppua koskevissa ryhmissä voit toki koittaa tavoittaa silloinkin.

Tunnille tullessasi:

* Näytä kausikorttisi / rastituta korttisi / maksa kertamaksusi tunnin ohjaajalle tai ohjaajan kertomalle maksujen kerääjälle & tarkistajalle. Muut tunnille tulijat neuvovat mielellään!

* Oma jumppamatto mukaan, muutamia lainamattoja löytyy Rajalan salilta, samoin Kulttuurikeskuksella on mattoja

* Huomioithan, että sisäliikuntamme tapahtuu koulujen ja Kulttuurikeskuksen liikuntasaleilla, joissa ulko-ovet ovat lukittuina, tule siis ajoissa paikalle ja varaudu, että voit joutua odottelemaan oven takana hetken. Saa koputtaa! Rajalassa voi käydä koputtamassa liikuntasalin ikkunaan jos tunti on jo alkamassa.

* Salien osoitteet löydät Yhteystiedot-sivun alaotsikon kautta "Jumppapaikat".


Sykkeen hinnoittelusta:

* Kausikortti on edullisin tapa harrastaa jo kun käyt 1-2 kr viikossa tunneillamme. Kausikortilla pääset kursseja lukuun ottamatta rajoituksetta mukaan. 10 kr kortti puolestaan on rento, kortti on voimassa niin kauan kunnes käytetty, sopii hyvin esim. vuorotyöläiselle tai sellaiselle, joka ei tiedä miten usein pääsee mukaan!

* Ei-työssä-käyvät (työtön, opiskelija, koululainen, kotiäiti/isä, eläkeläinen) pääsevät mukaan alennushinnalla! Alehinta kerrottuna aina toisena vaihtoehtona.

* Maksuvaihtoehdot:

- kausikortti 95 e / 85 e (syyskausi 2017, hinta kauden alussa, laskee joka kuukausi), Voimassa 10.12. asti sisätunneilla, kahvakuulassa joulukuun loppuun asti.

- 10 kr kortti 63 e / 50 e. Kahvakuulassa vuoden ympäri 10 kr kortti 50 e.

- kertamaksu 7 e / 5 e. Ulkotunneilla eli kahvakuula ympäri vuoden 5 e.

- lisäksi Sykkeen jäsenmaksu 15 e / vuosi 2017. Hinta sisältää Jumppaturvavakuutuksen ja muutamia etuja, löytyvät sivulta Hinnat ja jäsenyys. Huom! Voit tutustua olematta jäsen.

- maksuvälineenä käyvät myös; Smartumin setelit ja Smartum-saldo / Polku, Virikeseteli, SporttiPassi ja Epassi, Tyky-seteli ja Tyky-online, EazyBreak sekä tulossa Edenred-ticket.

Näin saat korttisi:

* Laskut muodostuvat Jäsentieto-ohjelman kautta. Rekisteröidy käyttäjäksi (huom, suoramarkkinointi tarkoittaa ainoastaan Sykkeen omaa sähköpostiviestittelyä, emme välitä tietoja eteenpäin) ja kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla.

Korttitilaukset löydät ohjelmassa Ilmoittautuminen-linkin kautta. Ohjelma muodostaa sinulle laskun, jossa on 14 vrk:n maksuaika.

Suora osoite järjestelmäämme: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=26...

* Kortin voit tulla hakemaan Sykkeen toimistolta (katso tarkemmin kohdassa Yhteystiedot) tai ilmoita mille tunnille olet tulossa ja saat korttisi sieltä!

* Jos haluat voimme hoitaa rekisteröitymisen myös puolesta, riittää kun soitat (arkisin, tavoitat parhaiten klo 12 - 16 välillä)