Näin pääset mukaan toimintaamme


Tarjoamme uusille Sykkeen aikuisten ryhmäliikuntaan tutustujille 5 kerran tutustumiskortin. Kortilla pääset veloituksetta tutustumaan viidelle ERI jumppatunnille.

* Aikuisten tunneillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen seuraavia poikkeuksia lukuunottamatta: tiistain yhdistelmätunti Sykepyöräily & Pumppi ja keskiviikon Pumppi

* Lasten- ja nuorten harrasteryhmiin ilmoittaudutaan mukaan yhdeksi toimintakaudeksi kerrallaan (syyskausi, kevätkausi). Mikäli olet tulossa mukaan kesken toimintakauden, ota yhteys Sykkeen toimistoon. Ilmoittautumisen jälkeen lapsella on oikeus 1-2 maksuttomaan tutustumiskertaan ryhmässä. Mikäli lapsi ei jatka ryhmässä, tulee peruutus tehdä viipymättä Sykkeen toimistolle, kuitenkin viimeistään laskun eräpäivään mennessä. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan laskun.

* Kilpa- ja valmennusryhmiin mukaan ainoastaan hakutreenin kautta. Mikäli olet kiinnosunut kilpa- ja valmennusryhmien toiminnasta, mutta hakutreenit ovat menneet sinulta ohi, ota yhteys Sykkeen toimistoon.

Ilmoittautumiset Sykkeen ryhmiin tapahtuu ilmoittautumisohjelman kautta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ohjaajaksi tai vapaaehtoiseksi?

Oletko kiinnostunut ohjaamaan aikuisten tai lasten ryhmiä seurassamme? Tai kiinnostaako sinua vapaaehtoisena toimiminen?

esim erilaisiin tapahtumiin tarvitaan paljon monenlaisia vapaaehtoisia. Ota rohkeasti yhteyttä REKRY -lomakkeella, niin palaamme asiaan.