Uusi aikuisliikkuja tunneillamme, näin pääset alkuun


Tarjoamme uusille Sykkeen toimintaan tutustujille 5 kerran tutustumiskortin, jolla pääset veloituksetta tutustumaan viidelle eri jumppatunnille.

*Tunneillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen seuraavia poikkeuksia lukuunottamatta: tiistain yhdistelmätunti Sykepyöräily & Pumppi ja keskiviikon Pumppi

*Lisätietoja saat 044-2386367 / tiina.riihinen@muuramensyke.fi tai 050-4954725 / niina.rantakeisu@muuramensyke.fi puhelut ja viestit arkisin klo 10 - 17 välillä. Seuran työntekijät tavoittaa kätevästi myös tekstarilla ja WhatsAppilla.

Tunnille tullessasi:

* Näytä korttisi tunnin ohjaajalle tai ohjaajan kertomalle maksujen kerääjälle/tarkistajalle

* Oma jumppamatto kannattaa ottaa mukaan, muutamia lainamattoja löytyy

* Huomioithan, että sisäliikuntamme tapahtuu koulujen ja Kulttuurikeskuksen liikuntasaleilla, joissa ulko-ovet ovat lukittuina. Tule siis ajoissa paikalle ja varaudu, että voit joutua odottelemaan oven takana hetken.

* Salien osoitteet löydät nettisivuilta Yhteystiedot-sivun alaotsikon kautta "Jumppapaikat".

Sykkeen hinnoittelusta:

* Kausikortti on edullisin tapa harrastaa jo, kun käyt 1-2 kertaa viikossa tunneillamme. Kausikortilla pääset kursseja lukuun ottamatta rajoituksetta mukaan. 10 / 15 kr kortti puolestaan on rento, kortti on voimassa vuoden, sopii hyvin esim. vuorotyöläiselle tai sellaiselle, joka ei tiedä, miten usein pääsee mukaan!

* Ei-työssä-käyvät (työtön, opiskelija, koululainen, kotiäiti/isä, eläkeläinen) pääsevät mukaan alennushinnalla!

* Maksuvaihtoehdot:

- kausikortti 95 e / 85 e (Sykkeen toimintakausi jakautuu kevät-, syys- ja kesäkauteen).

- 10 kr kortti 63 e / 50 e tai 10 kr kortti PELKILLE ULKOTUNNEILLE 45 e.

- kertamaksu 7 e / 5 e. Ulkotunneilla eli esim. kahvakuula ympäri vuoden 5 e.

- lisäksi Sykkeen jäsenmaksu 15 e / vuosi 2019. Hinta sisältää Jumppaturvavakuutuksen ja muutamia etuja, löytyvät sivulta Hinnat ja jäsenyys. Huom! Voit tutustua olematta jäsen.

- maksuvälineinä käyvät myös Smartumin setelit ja Smartum-saldo / Polku, Virikeseteli, SporttiPassi ja Epassi, Tyky-seteli ja Tyky-online, EazyBreak sekä Edenred-ticket mobiilimaksu.

Näin saat korttisi:

* Laskut muodostuvat Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta. Rekisteröidy käyttäjäksi ja kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla.

Korttitilaukset löydät ohjelmassa Ilmoittautuminen-linkin kautta. Ohjelma muodostaa sinulle laskun, jossa on 14 vrk:n maksuaika.

* Kortin voit tulla hakemaan Sykkeen toimistolta (katso tarkemmin kohdassa Yhteystiedot) tai ilmoita mille tunnille olet tulossa ja saat korttisi sieltä!

* Jos haluat, voimme hoitaa rekisteröitymisen puolestasi, riittää kun soitat (arkisin, tavoitat parhaiten klo 12 - 16 välillä).


TERVETULOA LIIKKUMAAN HYVÄLLÄ SYKKEELLÄ =)