Näin pääset mukaan toimintaamme


Tarjoamme uusille Sykkeen aikuisten ryhmäliikuntaan tutustujille 5 kerran tutustumiskortin. Kortilla pääset veloituksetta tutustumaan viidelle ERI jumppatunnille.

* Aikuisten tunneille tulee syksyllä 2020 varata paikka ennakkoon vello.fi/muuramensyke kautta. Varaathan aina vain yhden tunnin kerrallaan kiitos. Näin pystyt myös itse perumaan paikkasi tunnilla. Toivomme varauksia ja peruutuksia ko. päivän tunnille klo 16:00 mennessä. Näin ohjaajalla on ajantasaisin tieto tunnille osallistuvista henkilöistä. Paikkaa EI tarvitse varata ulkotunneille, eikä erillismaksun ryhmiin (Ukkojumppa, Pilates, Astangajooga) tai kursseille. TI SykePyöräilyyn ja KE Pumppiin varataan paikka koko kaudeksi Sykkeen ilmoittautumisjärjestelmän tai toimiston kautta.

* Lasten- ja nuorten harrasteryhmiin ilmoittaudutaan mukaan yhdeksi toimintakaudeksi kerrallaan (syyskausi, kevätkausi). Mikäli olet tulossa mukaan kesken toimintakauden, ota yhteys Sykkeen toimistoon. Ilmoittautumisen jälkeen lapsella on oikeus 1-2 maksuttomaan tutustumiskertaan ryhmässä. Mikäli lapsi ei jatka ryhmässä, tulee peruutus tehdä viipymättä Sykkeen toimistolle, kuitenkin viimeistään laskun eräpäivään mennessä. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan laskun.

* Kilpa- ja valmennusryhmiin mukaan ainoastaan hakutreenin kautta. Mikäli olet kiinnosunut kilpa- ja valmennusryhmien toiminnasta, mutta hakutreenit ovat menneet sinulta ohi, ota yhteys Sykkeen toimistoon.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset Sykkeen ryhmiin tapahtuu ilmoittautumisohjelman kautta.

Ohjaajaksi tai vapaaehtoiseksi?

Oletko kiinnostunut ohjaamaan aikuisten tai lasten ryhmiä seurassamme? Tai kiinnostaako sinua vapaaehtoisena toimiminen?

esim erilaisiin tapahtumiin tarvitaan paljon monenlaisia vapaaehtoisia. Ota rohkeasti yhteyttä REKRY -lomakkeella, niin palaamme asiaan.