Uusi aikuisliikkuja tunneillamme, näin pääset alkuun


Tarjoamme uusille Sykkeen toimintaan tutustujille 5 kr tutustumiskortin, jolla pääset veloituksetta viidelle eri jumppatunnille.

* tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen poikkeuksia lukuunottamatta: tiistain yhdistelmätunti Sykepyöräily & pumppi ja keskiviikon Pumppi

* poikkeuksena erillismaksun ryhmät: Hathajooga, Pilates sekä tällä hetkellä vähän tai ei lainkaan liikkuville tarkoitettu ryhmä LIMU eli Liikkeelle Muuramessa.

* lisätietoja saat 050-4954 725 tai niina.rantakeisu@muuramensyke.fi, puhelut ja viestit klo 8 - 18 välillä arkisin, viikonloppua koskevissa ryhmissä voit toki koittaa tavoittaa silloinkin - huomathaan, että seuratyöntekijä on ohjaamassa paljon iltaisin eikä voi silloin vastata puheluihin. Lähettämällä samaan numeroon whatsapp-viestillä nimesi ja pyynnön liittyä ryhmään "Syke aikuiset" pysyt ajantasalla mahdollisista muutoksista aikuisten tunneilla (esim. peruutukset, poikkeukselliset paikat).

Tunnille tullessasi:

* Näytä kausikorttisi / rastituta korttisi / maksa kertamaksusi tunnin ohjaajalle tai ohjaajan kertomalle maksujen kerääjälle & tarkistajalle. Muut tunnille tulijat neuvovat mielellään!

* Oma jumppamatto mukaan, muutamia lainamattoja löytyy Rajalan salilta, samoin Kulttuurikeskuksella on mattoja

* Huomioithan, että sisäliikuntamme tapahtuu koulujen ja Kulttuurikeskuksen liikuntasaleilla, joissa ulko-ovet ovat lukittuina, tule siis ajoissa paikalle ja varaudu, että voit joutua odottelemaan oven takana hetken. Saa koputtaa! Rajalassa voi käydä koputtamassa liikuntasalin ikkunaan jos tunti on jo alkamassa.

* Salien osoitteet löydät Yhteystiedot-sivun alaotsikon kautta "Jumppapaikat".


Sykkeen hinnoittelusta:

* Kausikortti on edullisin tapa harrastaa jo kun käyt 1-2 kr viikossa tunneillamme. Kausikortilla pääset kursseja lukuun ottamatta rajoituksetta mukaan. 10 / 15 kr kortti puolestaan on rento, kortti on voimassa vuoden, sopii hyvin esim. vuorotyöläiselle tai sellaiselle, joka ei tiedä miten usein pääsee mukaan!

* Ei-työssä-käyvät (työtön, opiskelija, koululainen, kotiäiti/isä, eläkeläinen) pääsevät mukaan alennushinnalla! Alehinta kerrottuna aina toisena vaihtoehtona.

* Maksuvaihtoehdot:

- kausikortti 95 e / 85 e (syyskausi 2018, hinta kauden alussa, laskee joka kuukausi), syyskausikortti voimassa joulukuun eka viikolle sisätunneilla, osassa tunneista pidemmälle joulukuussa

- 10 kr kortti 63 e / 50 e. Kahvakuulassa vuoden ympäri 10 kr kortti 45 e.

- kertamaksu 7 e / 5 e. Ulkotunneilla eli kahvakuula ympäri vuoden 5 e.

- lisäksi Sykkeen jäsenmaksu 15 e / vuosi 2018. Hinta sisältää Jumppaturvavakuutuksen ja muutamia etuja, löytyvät sivulta Hinnat ja jäsenyys. Huom! Voit tutustua olematta jäsen.

- maksuvälineenä käyvät myös; Smartumin setelit ja Smartum-saldo / Polku, Virikeseteli, SporttiPassi ja Epassi, Tyky-seteli ja Tyky-online, EazyBreak sekä Edenred-ticket mobiilimaksu.

Näin saat korttisi:

* Laskut muodostuvat Jäsentieto-ohjelman kautta. Rekisteröidy käyttäjäksi (huom, suoramarkkinointi tarkoittaa ainoastaan Sykkeen omaa sähköpostiviestittelyä, emme välitä tietoja eteenpäin) ja kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla.

Korttitilaukset löydät ohjelmassa Ilmoittautuminen-linkin kautta. Ohjelma muodostaa sinulle laskun, jossa on 14 vrk:n maksuaika.

Suora osoite järjestelmäämme: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=26...

* Kortin voit tulla hakemaan Sykkeen toimistolta (katso tarkemmin kohdassa Yhteystiedot) tai ilmoita mille tunnille olet tulossa ja saat korttisi sieltä!

* Jos haluat voimme hoitaa rekisteröitymisen myös puolesta, riittää kun soitat (arkisin, tavoitat parhaiten klo 12 - 16 välillä)