Uusien harrastajien ilmoittautuminen syksyn 2021 ryhmiin


Uusien harrastajien ilmoittautuminen syksyn ryhmiin käynnistyy viikolla 32 ruuhkautumisen välttämiseksi porrastetusti. Ko. päivänä ilmoittautuminen alkaa klo 18.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Etsi vapaata paikkaa ryhmissämme kätevästi tämän linkin kautta!

MAANANTAI 9.8. klo 18 -> Sporttikerhot ja Tarzan-kerhot

TIISTAI 10.8. klo 18 -> Lasten ja nuorten tanssit (hip hop, tanssit, DanceMixit, baletit, cheertanssin harrastejoukkueet Destiny ja Davida)


KESKIVIIKKO 11.8. klo 18 -> Voimistelu (voimistelukoulut, telinevoimistelut, akrobatiavoimistelu, joukkuevoimistelun harrastejoukkueet) ja Ninjagym sekä Freegym.

TORSTAI 12.8. klo 18 ->
Aikuisten rajallisen paikan ryhmät: tiistain sykepyöräily
ja keskiviikon pumppi sekä erillismaksun ryhmät: ukkojumppa, pilates, astangajooga.
Ilmoittautumiset ryhmiin tehdään ensisijaisesti Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuu kerran vuodessa maksettava JÄSENmaksulasku niille, jotka eivät ole vielä olleet vuonna 2021 toiminnassa mukana. Laskun eräpäivä on 30.9. ja lasku kannattaa maksaa vasta sitten, kun varmistuu, että harrastaja jatkaa ryhmässä (1-2 tutustumiskertaa) ja että ryhmä varmasti käynnistyy. Ryhmän KAUSImaksu laskutetaan myöhemmin kauden alettua.

Huom! Jos ohjelma herjaa sinulle ilmoittautumisen yhteydessä "et kuulu ikäryhmään", koita valita ilmoitettava henkilö uudelleen ja klikkaa tämän jälkeen valkoiselle alueelle nimilaatikon ulkopuolelle.

Mikäli kirjaudut järjestelmään sisään ennen klo 18, ei sivusto päivity automaattisesti, vaan sinun tulee päivittää sivua itse.

Ennen ilmoittautumisviikkoa kannattaa käydä rekisteröitymässä ohjelmaan ja kokeilemassa, että omat tunnukset toimivat ja kaikki tiedot ovat siellä ajan tasalla. Kun ilmoitat alle 18-vuotiasta lasta ryhmään, rekisteröidythän ensin itse palvelun käyttäjäksi, jonka jälkeen pääset kirjautumaan sisään ja lisäämään lapsesi alikäyttäjäksi. Aikuinen-lapsi -ryhmiin ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla.

Jos olet unohtanut salasanasi, ethän rekisteröidy uudestaan, vaan tilaathan uuden salasanan.

Huom! Muistathan jatkopaikan saanut perua osallistumisesi jatkopaikkaryhmästä elokuun loppuun mennessä, jos pääsetkin toiseen haluamaasi ryhmään tai jos et muista syistä jatkakaan ryhmässä.