Uusien harrastajien ilmoittautuminen syksyn 2019 ryhmiin


Uusien harrastajien ilmoittautuminen syksyn ryhmiin käynnistyy viikolla 32 ruuhkautumisen välttämiseksi porrastetusti. Ko.päivänä ilmoittautuminen alkaa klo 18.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

MAANANTAI 5.8.

Pikku Myyt, Sporttikerhot, Tarzan-kerhot (myös Isä-lapsi) sekä Taaperotanssi

TIISTAI 6.8.

Lasten ja nuorten tanssit (tanssit, baletit, cheertanssin harrastejoukkue Davida)

KESKIVIIKKO 7.8.

Voimistelu (voimistelukoulut, telinevoimistelut, akrobatiavoimistelu, joukkuevoimistelun harrastejoukkueet) ja tanssillinen voimistelu sekä Freegym-ryhmät


TORSTAI 8.8.

Aikuisten rajallisen paikan ryhmät: Ukkojumppa, Tiistain yhdistelmätunti (sykepyöräily+pumppi) ja keskiviikon pumppi sekä erillismaksun kurssimuotoiset ryhmät: Pilates ja Astangajooga

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ilmoittautumiset ryhmiin tehdään ensisijaisesti Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.

Ennen ilmoittautumisviikkoa kannattaa käydä rekisteröitymässä ohjelmaan ja kokeilemassa, että omat tunnukset toimivat ja kaikki tiedot ovat siellä ajan tasalla. Kun ilmoitat alle 18-vuotiasta lasta ryhmään, rekisteröidythän ensin itse palvelun käyttäjäksi, jonka jälkeen pääset kirjautumaan sisään ja lisäämään lapsesi alikäyttäjäksi. Aikuinen-lapsi -ryhmiin ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla.

Jos olet unohtanut salasanasi, ethän rekisteröidy uudestaan, vaan tilaathan uuden salasanan.

Huom! Muistathan jatkopaikan saanut perua osallistumisesi jatkopaikkaryhmästä elokuun loppuun mennessä, jos pääsetkin toiseen haluamaasi ryhmään tai jos et muista syistä jatkakaan ryhmässä.