Uusien harrastajien ilmoittautuminen syksyn 2020 ryhmiin


Uusien harrastajien ilmoittautuminen syksyn ryhmiin käynnistyy viikolla 32 ruuhkautumisen välttämiseksi porrastetusti. Ko. päivänä ilmoittautuminen alkaa klo 18.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Etsi vapaata paikkaa ryhmissämme kätevästi tämän linkin kautta!

MAANANTAI 3.8. klo 18 -> Pikku Myyt, Sporttikerhot ja Tarzan-kerhot (myös Isä-lapsi)

TIISTAI 4.8. klo 18 -> Lasten ja nuorten tanssit (hip hop, tanssit, DanceMixit, baletit, cheertanssin harrastejoukkueet)


KESKIVIIKKO 5.8. klo 18 -> Voimistelu (voimistelukoulut, telinevoimistelut, akrobatiavoimistelu, joukkuevoimistelun harrastejoukkueet) ja Ninjagym sekä Freegym. Uusi ryhmä satujumppa.

TORSTAI 6.8. klo 18 ->
Aikuisten rajallisen paikan ryhmät: Ukkojumppa, tiistain yhdistelmätunti (sykepyöräily+lihaskunto) ja keskiviikon pumppi sekä erillismaksun kurssimuotoiset ryhmät: Pilates ja Astangajooga
Ilmoittautumiset ryhmiin tehdään ensisijaisesti Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuu myös lasku kausimaksusta ja mahdollisesta jäsenmkasusta, mikäli sitä ei ole tälle vuodelle maksettu vielä. Laskun eräpäivä on vasta syyskuussa ja toivommekin, että maksatte laskun vasta, kun varmistuu että harrastaja haluaa jatkaa ryhmässä.

Huom! Jos ohjelma herjaa sinulle ilmoittautumisen yhteydessä "et kuulu ikäryhmään", koita valita ilmoitettava henkilö uudelleen ja klikkaa tämän jälkeen valkoiselle alueelle nimilaatikon ulkopuolelle.

Mikäli kirjaudut järjestelmään sisään ennen klo 18, ei sivusto päivity automaattisesti VAAN SINUN TULEE ITSE PÄIVITTÄÄ SIVUA!

Ennen ilmoittautumisviikkoa kannattaa käydä rekisteröitymässä ohjelmaan ja kokeilemassa, että omat tunnukset toimivat ja kaikki tiedot ovat siellä ajan tasalla. Kun ilmoitat alle 18-vuotiasta lasta ryhmään, rekisteröidythän ensin itse palvelun käyttäjäksi, jonka jälkeen pääset kirjautumaan sisään ja lisäämään lapsesi alikäyttäjäksi. Aikuinen-lapsi -ryhmiin ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla.

Jos olet unohtanut salasanasi, ethän rekisteröidy uudestaan, vaan tilaathan uuden salasanan.

Huom! Muistathan jatkopaikan saanut perua osallistumisesi jatkopaikkaryhmästä elokuun loppuun mennessä, jos pääsetkin toiseen haluamaasi ryhmään tai jos et muista syistä jatkakaan ryhmässä.