Ilmoittautuminen syksyn 2022 ryhmiin


Ilmoittautuminen syksyn lasten ja nuorten ryhmiin sekä aikuisten erillismaksun ryhmiin käynnistyy viikolla 32 ruuhkautumisen välttämiseksi porrastetusti. Ko. päivänä ilmoittautuminen alkaa klo 18. Ryhmät käynnistyvät viikolla 36.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Syksyn 2022 ryhmät päivitetään ilmoittautumisohjelmaan kesän aikana salivuorojen varmistuttua. Etsi vapaata paikkaa ryhmissämme kätevästi tämän linkin kautta!

MAANANTAI 8.8. klo 18 -> Sporttikerhot, Tarzan-kerhot, perheliikuntaryhmät (Isä-lapsi -Tarzan, Äiti-vauva -jumppa)

TIISTAI 9.8. klo 18 -> Lasten ja nuorten tanssiryhmät (myös cheertanssin harrasteryhmät)


KESKIVIIKKO 10.8. klo 18 -> Voimistelu (voimistelukoulut, telinevoimistelut, akrobatiavoimistelu, joukkuevoimistelun harrastejoukkueet) sekä Ninja- ja Freegym

TORSTAI 11.8. klo 18 ->
Aikuisten rajallisen paikan ryhmät (pumppi) sekä erillismaksun ryhmät (Ukkojumppa, pilates-ryhmät, kuntonyrkkeily, astangajooga)
Ilmoittautumiset ryhmiin tehdään ensisijaisesti Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuu kerran vuodessa maksettava JÄSENmaksulasku 15 e niille, jotka eivät ole vielä olleet vuonna 2022 toiminnassa mukana. Laskun eräpäivä on 30.9. ja lasku kannattaa maksaa vasta sitten, kun varmistuu, että harrastaja jatkaa ryhmässä (1-2 tutustumiskertaa) ja että ryhmä varmasti käynnistyy. Ryhmän KAUSImaksu laskutetaan myöhemmin kauden alettua.

Huom! Jos ohjelma herjaa sinulle ilmoittautumisen yhteydessä "et kuulu ikäryhmään", koita valita ilmoitettava henkilö uudelleen ja klikkaa tämän jälkeen valkoiselle alueelle nimilaatikon ulkopuolelle.

Mikäli kirjaudut järjestelmään sisään ennen klo 18, ei sivusto päivity automaattisesti, vaan sinun tulee päivittää sivua itse.

Ennen ilmoittautumisviikkoa kannattaa käydä rekisteröitymässä ohjelmaan ja kokeilemassa, että omat tunnukset toimivat ja kaikki tiedot ovat siellä ajan tasalla. Kun ilmoitat alle 18-vuotiasta lasta ryhmään, rekisteröidythän ensin itse palvelun käyttäjäksi, jonka jälkeen pääset kirjautumaan sisään ja lisäämään lapsesi alikäyttäjäksi. Aikuinen-lapsi -ryhmiin ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla.

Jos olet unohtanut salasanasi, ethän rekisteröidy uudestaan, vaan tilaathan uuden salasanan.