Ilmoittautuminen ja jumppakorttien osto

Ilmoittautumiset lasten harrasteryhmiin ja jumppakorttiostot tapahtuvat Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta. HUOM! Syksystä 2023 lähtien Sykkeellä on käytössä uusi ilmoittautumis- ja laskutusohjelma myClub.

Ohjeistusta myClubin käyttöön löydät TÄÄLTÄ

Ohjeita ilmoittautumiseen

1. Rekisteröidy myClubiin

Pääset rekisteröimään osallistujan (itsesi tai lapsesi) Sykkeen myClubin etusivulta kohdasta "Ilmoittaudu jäseneksi". Täytäthän alle 18-vuotiasta ilmoittaessasi myös huoltajan tiedot. Jos sinulla on useampia lapsia, joita haluat ilmoittaa ryhmiin, rekisteröithän kaikki lapset erikseen.

2.Luo myClub-tunnus

Tilin rekisteröimisen jälkeen pääset automaattisesti luomaan myClub-tunnuksen, jolla kirjaudutaan palveluun sisään. Samalla myClub-tunnuksella pääset kirjautumaan useiden seurojen myClub-sivuille ja kaikkien huollettaviesi jäsentilit ovat myös tämän saman tunnuksen alla.


Voit myös ladata myClub-mobiilisovelluksen, lisätietoja: TÄÄLTÄ.

Huomaathan, että tiedotamme ja laskutamme sähköpostitse myClubin kautta, joten varmistathan, että sinulla on toimiva sähköpostiosoite.


3. Ilmoittaudu

Kirjaudu sisään myClubiin ja valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua. Ryhmät löytyvät täältä TÄÄLTÄ.

Lasten harrasteryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varasijoille jääneille ilmoitetaan sähköpostitse, jos ryhmään tulee tilaa.

Aikuisten ryhmäliikunnan jumppakortit ostetaan myös tätä kautta ilmoittautumalla ryhmään "aikuisten ryhmäliikunta".

Lasten ryhmät laskutetaan kauden alettua erikseen sähköpostitse, mutta kesken kauden mukaan tuleville muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä automaattisesti kausimaksulasku (+jäsenmaksulasku, jos sitä ei ole vielä ko. vuodelle maksettu). Aikuisten ryhmäliikuntaan ilmoittautuessa jumppakorttilasku muodostuu heti ilmoittautumisen yhteydessä automaattisesti.

4. Aikuisten toisen jumppakortin ostaminen

Kirjaudu sisään myClubiin. Valitse valikosta ilmoittautumiset. Valitse ryhmä aikuisten ryhmäliikunta (vaikka näyttää vihreällä, että olet jo osallistunut). Aukeavasta lisätieto ruudun alareunasta valitse ilmoita toinen jäsen. Valitse oma nimesi ja paina seuraava. Valitse haluamasi tuote ja paina vahvista.

5. Laskun maksaminen

Lasku laitetaan myClubissa ilmoittamaasi sähköpostiin ja se löytyy myös myClub-sovelluksesta.

Jos haluat maksaa jumppakorttilaskun työnantajan liikuntaeduilla (esim. Smartum, ePassi, Edenred) osoita Muuramen Sykkeelle laskun summa/osuus, jonka haluat maksaa liikuntaeduilla ja laita maksutapahtumasta kuvakaappausta / kuitti toimisto@muuramensyke.fi /

050-4954725. Jos halut maksaa vain osan laskusta liikuntaedulla, on tämä mahdollista niin, että maksat jäljelle jäävän osuuden alkuperäisen laskun viitenumerolla. Liikuntaeduilla maksaessa lasku ei automaattisesti kuittaannu maksetuksi, jonka vuoksi on tärkeää olla yhteyksissä meihin. Jäsenmaksun osuutta ei verotus- ja kirjanpitosyistä voi maksaa liikuntaduilla, joten maksathan jäsenmaksun osuuden alkuperäisen laskun viitenumerolla. Jos sinulla on paperisia liikuntaseteleitä, olethan niiden toimituksesta yhteydessä toimistoon ennen laskun erääntymistä.

HUOM! Jumppakortteja ei voi maksaa suoraan jumpilla ohjaajille käteisellä tai liikuntaeduilla. Vain aikuisten ryhmäliikunnan kertamaksut käteisellä tasarahana tai työnantajan liikuntaeduilla. Jos mahdollista, suosithan kertamaksaessa MobilePay-maksua (koodi 47700).

Syke käyttää Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontajärjestelmää, joka hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Mikäli tarvitset laskullesi lisää maksuaikaa tai muita maksujärjestelyitä, olethan yhteyksissä Sykkeen toimistoon ennen laskun erääntymistä. Käytäthän maksaessasi aina laskulla näkyvää tilinumeroa (tilinumero vaihtunut uuden maksuvalvontajärjestelmän myötä) ja oikeaa viitenumeroa.

6. Jumpalle Hyvällä Sykkeellä!

Aikuisten ryhmäliikunnan jumppakortti löytyy sähköisenä myClub-sovelluksesta. Lataa sovellus maksutta täältä:
Android
iOS

Näytä tunnille tullessa sovelluksen korttia ohjaajalle/rahastajalle, joka lukee kortin QR-koodin tai jos et käytä sähköistä versiota, pystyy ohjaaja kuittaamaan sinut sisään myös nimelläsi, kunhan sinulla on voimassaoleva jumppakortti olemassa ja varaudut tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi. Kortin QR-koodista voit myös halutessasi ottaa tulosteen. HUOM! Aiemmin hankitut paperiset 10 ja 15 kerran kortit kelpaavat edelleen.

Lasten ryhmissä ohjaaja näkee osallistujat suoraan järjestelmästä ja merkkaa läsnäolot sinne. Pidäthän aina huoltajan tiedot ajan tasalla, jos kesken tunnin tulee tarve olla yhteyksissä.