Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tapahtuvat Internetissä
Huom! Jos olet tulossa mukaan kesken kauden, otathan yhteyttä Sykkeen toimistoon.

1. Uusi jäsen: Rekisteröidy jäsenohjelmaan

Täytä tietosi lomakkeeseen. Saat sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset katsomaan omia tietoja, laskuja ja ilmoittautumisia. Jos aikuisen käyttäjän lapset ovat seuran jäseniä, heidät voidaan lisätä alikäyttäjäksi, jolloin tarvitaan vain yhdet tunnukset. Täytä lapsen tietoihin huoltajan sähköposti ja puhelinnumero.

Salliessasi suoramarkkinoinnin seuran yhteistyökumppaneille, tarkoittaa se ainoastaan Sykkeen lähettämiä sähköposteja. Tietoja ei välitetä eteenpäin, jos kiellät suoramarkkinoinnin et saa Sykkeen posteja.

Aikaisemmin toiminnassa mukana ollut jäsen: tarkasta yhteystietosi. Jos olet unohtanut tunnuksesi älä rekisteröidy uudelleen, vaan pyydä uusi salasana.

2. Ilmoittaudu

Kirjaudu sisään jäsenohjelmaan sähköpostiin saamillasi tunnuksilla. Jäsenohjelma näyttää sinulle sopivat ryhmät ikäsi mukaan. Huomioi, että aikuinen-lapsiryhmiin ilmoittaudutaan vain lapsen nimellä. Valitse haluamasi ryhmä ja jatka eteenpäin. Näytölle ja sähköpostiisi ilmestyy lasku ilmoittautumisestasi. Aikuisliikkujan tulee muistaa valita ilmoittautumisen yhteydessä myös seuran jäsenmaksu 15€ / vuosi (Huom! maksetaan vain kerran vuodessa, eli jos olet jo kerran maksanut ei tätä vaihtoehtoa edes näy sinulle). Lasten- ja nuorten ryhmissä jäsenmaksu tulee automaattisesti ilmoittautumisen / laskun yhteydessä.

3. Maksa valitsemallasi tavalla

Laskulla, joka on tullut sähköpostiin voit suorittaa maksun omassa nettipankissasi. Maksutiedot kirjautuvat pienellä viiveellä järjestelmäämme.
Liikuntaseteleillä tms. Meillä käy maksuvälineenä myös Virikeseteli, Tyky-seteli ja Tyky-online, Liikuntaseteli ja Kulttuuriseteli, SmartumSaldo sekä SporttiPassi/Epassi sekä EazyBreaak. Virikesetelin mobiilimaksumahdollisuus tulossa käyttöön toivottavasti syksyn 2017 aikana, jos haluat maksaa sillä ota yhteyttä Johannaan! SporttiPassilla voit maksaa myös kertamaksuja tekstiviestillä, tällöin sinun pitää olla rekisteröitynyt työpaikkasi antamien ohjeiden ja tunnusten mukaan käyttäjäksi. Koodit kertamaksuihin: 29001 = 7 e maksu sisätunneille ja 29002 = 5 e maksu ulos.
Huom. nämä maksutavat ovat henkilökohtaisia, eli esim. lapsen jumppamaksua niillä ei voi maksaa.

Käteis- ja liikuntaseteli yms. maksut suoritetaan Sykkeen toimistolla tai seuran työntekijöille sopimuksen mukaan.

Ohjaajat ottavat mieluiten vastaan vain kausi- ja kertakortteja, sekä kertamaksuja.

3. Tule jumpalle tai toimistolle!
Aikuiset saavat jumppakortin ja/tai tarran Sykkeen toimistolta tai ennakkoon sovitusti tunnilta. Katso toimiston aukiolot kohdasta YHTEYSTIEDOT ja tule noutamaan korttisi/tarrasi tai sovi seuran työntekijöiden kanssa asiasta. Noutaessasi kortin/tarran Sykkeen toimistolta, saat "Hyvällä Sykkeellä" -juomapullon.

Lasten jumpissa jumppakortteja ei jaeta, vaan tarkastamme maksusuoritukset jäsenohjelmasta. Muistattehan, että jos lapsi ei halua jatkaa ryhmässä, täytyy ilmoittautuminen perua. Maksamattomista, perumattomista laskuista lähetämme muistutuslaskun jäsenohjelmaan ilmoitettuun sähköpostiin.

Lasten harrasteryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osa ryhmistä täyttyy nopeasti. Varasijoille jääneille ilmoitetaan sähköpostitse heti, jos ryhmään tulee tilaa. Ryhmät toteutuvat, mikäli osallistujia on riittävästi. Seuralla on oikeus lopettaa ryhmän toiminta tarvittaessa.

4. Ja eikun jumppaamaan Hyvällä Sykkeellä!

Pidä jumppakorttisi aina mukana jumpalla ja näytä se ohjaajalle/rahastajalle! Jumppakortti on todiste jäsenyydestäsi.