Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tapahtuvat Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta. Katso tiedot kevään 2023 lasten harrasteryhmiin sekä aikuisten koko kauden erillismaksun ryhmiin ilmoittautumisesta TÄÄLTÄ

Ohjeita ilmoittautumiseen alempana.

Huom! Aikuinen-lapsi ryhmiin ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla.

Jos olet tulossa mukaan kesken kauden, otathan yhteyttä Sykkeen toimistoon.

Ohjeita ilmoittautumiseen

1. Uusi jäsen: Rekisteröidy ilmoittautumisohjelmaan

Täytä tietosi lomakkeeseen. Saat sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset katsomaan omia tietoja, laskuja ja ilmoittautumisia. Jos aikuisen käyttäjän lapset ovat seuran jäseniä, heidät voidaan lisätä alikäyttäjäksi, jolloin tarvitaan vain yhdet tunnukset. Täytä lapsen tietoihin huoltajan sähköposti ja puhelinnumero.

Huomaathan, että tiedotamme ja laskutamme sähköpostitse tämän järjestelmän kautta, joten varmistathan, että sinulla on toimiva sähköpostiosoite.


Aikaisemmin toiminnassa mukana ollut jäsen: tarkista yhteystietosi. Jos olet unohtanut tunnuksesi, älä rekisteröidy uudelleen, vaan tilaa uusi salasana unohtuneen tilalle.

2. Ilmoittaudu

Kirjaudu sisään jäsenohjelmaan sähköpostiin saamillasi tunnuksilla. Jäsenohjelma näyttää sinulle sopivat ryhmät ikäsi mukaan. Huomioi, että aikuinen-lapsiryhmiin ilmoittaudutaan vain lapsen nimellä.
Huom! Jos ohjelma herjaa sinulle ilmoittautumisen yhteydessä "et kuulu ikäryhmään" koita valita ilmoitettava henkilö uudelleen ja klikkaa tämän jälkeen valkoiselle alueelle nimilaatikon ulkopuolelle.
Valitse haluamasi ryhmä ja jatka eteenpäin. Laskun saat sähköpostiisi. Tarkistathan roskapostikansion, jos laskua ei kuulu.

3. Maksa valitsemallasi tavalla:

Laskulla, joka on tullut sähköpostiin, voit suorittaa maksun omassa nettipankissasi.

Työnantajan mobiilieduilla (esim. Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred) maksaminen

Osoita Muuramen Sykkeelle laskun summa/osuus, jonka haluat maksaa liikuntaeduilla ja ole maksutapahtuman jälkeen yhteyksissä Sykkeen toimistoon toimisto@muuramensyke.fi, esim. lähettämällä kuva/kuitti maksutapahtumasta. Huom! Liikuntaeduilla maksaessa lasku ei automaattisesti kuittaannu maksetuksi, siksi on tärkeää olla yhteyksissä meihin.

Jumppakorttien käteis- ja liikuntaseteli yms. maksut suoritetaan Sykkeen toimistolla tai seuran työntekijöille sopimuksen mukaan. Jumpilla otetaan vastaan vain yksittäisiä kertamaksuja!

4.Tule jumpalle tai toimistolle!

Aikuiset saavat jumppakortin ja/tai tarran Sykkeen toimistolta tai ennakkoon sovitusti tunnilta. Katso toimiston aukiolot kohdasta YHTEYSTIEDOT ja tule noutamaan korttisi/tarrasi tai sovi seuran työntekijöiden kanssa asiasta.

Lasten jumpissa jumppakortteja ei jaeta, vaan tarkastamme maksusuoritukset jäsenohjelmasta. Muistattehan, että jos lapsi ei halua jatkaa ryhmässä, täytyy ilmoittautuminen perua toimistolle. Maksamattomista, perumattomista laskuista lähetämme muistutuslaskun jäsenohjelmaan ilmoitettuun sähköpostiin.

Lasten harrasteryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osa ryhmistä täyttyy nopeasti. Varasijoille jääneille ilmoitetaan sähköpostitse heti, jos ryhmään tulee tilaa. Ryhmät toteutuvat, mikäli osallistujia on riittävästi. Seuralla on oikeus lopettaa ryhmän toiminta tarvittaessa.

5. Ja eikun jumppaamaan Hyvällä Sykkeellä!

Pidä jumppakorttisi aina mukana jumpalla ja näytä se ohjaajalle/rahastajalle!