Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tapahtuvat Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta.

Ohjeita ilmoittautumiseen alempana.

Huom! Aikuinen-lapsi ryhmiin ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla.

Jos olet tulossa mukaan kesken kauden, otathan yhteyttä Sykkeen toimistoon.

Ohjeita ilmoittautumiseen

1. Uusi jäsen: Rekisteröidy ilmoittautumisohjelmaan

Täytä tietosi lomakkeeseen. Saat sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset katsomaan omia tietoja, laskuja ja ilmoittautumisia. Jos aikuisen käyttäjän lapset ovat seuran jäseniä, heidät voidaan lisätä alikäyttäjäksi, jolloin tarvitaan vain yhdet tunnukset. Täytä lapsen tietoihin huoltajan sähköposti ja puhelinnumero.

Salliessasi suoramarkkinoinnin seuran yhteistyökumppaneille, tarkoittaa se ainoastaan Sykkeen lähettämiä sähköposteja. Tietoja ei välitetä eteenpäin, jos kiellät suoramarkkinoinnin et saa Sykkeen posteja.

Aikaisemmin toiminnassa mukana ollut jäsen: tarkasta yhteystietosi. Jos olet unohtanut tunnuksesi älä rekisteröidy uudelleen, vaan pyydä uusi salasana.

2. Ilmoittaudu

Kirjaudu sisään jäsenohjelmaan sähköpostiin saamillasi tunnuksilla. Jäsenohjelma näyttää sinulle sopivat ryhmät ikäsi mukaan. Huomioi, että aikuinen-lapsiryhmiin ilmoittaudutaan vain lapsen nimellä.
Huom! Jos ohjelma herjaa sinulle ilmoittautumisen yhteydessä "et kuulu ikäryhmään" koita valita ilmoitettava henkilö uudelleen ja klikkaa tämän jälkeen valkoiselle alueelle nimilaatikon ulkopuolelle.
Valitse haluamasi ryhmä ja jatka eteenpäin. Näytölle ja sähköpostiisi ilmestyy lasku ilmoittautumisestasi. Aikuisliikkujan tulee muistaa valita ilmoittautumisen yhteydessä myös seuran jäsenmaksu 15€ / vuosi (Huom! maksetaan vain kerran vuodessa, eli jos olet jo kerran maksanut ei tätä vaihtoehtoa edes näy sinulle). Lasten- ja nuorten ryhmissä jäsenmaksu tulee automaattisesti ilmoittautumisen / laskun yhteydessä.

3. Maksa valitsemallasi tavalla:

Laskulla, joka on tullut sähköpostiin voit suorittaa maksun omassa nettipankissasi. Maksutiedot kirjautuvat pienellä viiveellä järjestelmäämme.
Paperisilla liikuntaseteleillä (esim. Smartumin Liikunta- ja Kulttuurisetelit, Virikesetelit, Tyky-setelit) Ole yhteyksissä Sykkeen toimistoon / toimita setelit toimistolle.

Työnantajan mobiilieduilla (esim. Smartum Pay, Sporttipassi/ePassi, Eazybreak, Tyky-Online)

Osoita Muuramen Sykkeelle laskun summa/osuus, jonka haluat maksaa liikuntaeduilla ja ole maksutapahtuman jälkeen yhteyksissä Sykkeen toimistoon 044-238 6367 / toimisto@muuramensyke.fi lähettämällä kuva maksutapahtumasta. Huom! Liikuntaeduilla maksaessa lasku ei automaattisesti kuittaannu maksetuksi, siksi on tärkeää olla yhteyksissä meihin.

SporttiPassilla voit maksaa myös kertamaksuja tekstiviestillä, tällöin sinun pitää olla rekisteröitynyt työpaikkasi antamien ohjeiden ja tunnusten mukaan käyttäjäksi. Koodit kertamaksuihin: 29001 = 8 e maksu sisätunneille ja 29002 = 6 e maksu ulos.
Huom. nämä maksutavat ovat henkilökohtaisia, eli esim. lapsen jumppamaksua niillä ei voi maksaa.

Jumppakorttien käteis- ja liikuntaseteli yms. maksut suoritetaan Sykkeen toimistolla tai seuran työntekijöille sopimuksen mukaan. Jumpilla otetaan vastaan vain yksittäisiä kertamaksuja!

4.Tule jumpalle tai toimistolle!

Aikuiset saavat jumppakortin ja/tai tarran Sykkeen toimistolta tai ennakkoon sovitusti tunnilta. Katso toimiston aukiolot kohdasta YHTEYSTIEDOT ja tule noutamaan korttisi/tarrasi tai sovi seuran työntekijöiden kanssa asiasta. Noutaessasi kortin/tarran Sykkeen toimistolta, saat "Hyvällä Sykkeellä" -juomapullon.

Lasten jumpissa jumppakortteja ei jaeta, vaan tarkastamme maksusuoritukset jäsenohjelmasta. Muistattehan, että jos lapsi ei halua jatkaa ryhmässä, täytyy ilmoittautuminen perua. Maksamattomista, perumattomista laskuista lähetämme muistutuslaskun jäsenohjelmaan ilmoitettuun sähköpostiin.

Lasten harrasteryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osa ryhmistä täyttyy nopeasti. Varasijoille jääneille ilmoitetaan sähköpostitse heti, jos ryhmään tulee tilaa. Ryhmät toteutuvat, mikäli osallistujia on riittävästi. Seuralla on oikeus lopettaa ryhmän toiminta tarvittaessa.

5. Ja eikun jumppaamaan Hyvällä Sykkeellä!

Pidä jumppakorttisi aina mukana jumpalla ja näytä se ohjaajalle/rahastajalle! Jumppakortti on todiste jäsenyydestäsi.