Sykkeen ohjaajat

päivitys käynnissä... =)

Voit tutustua ohjaajiimme myös FB-esittelyissa FB-sivuillamme.

Finning Elina

Ohjaajana olen innostava ja energinen. Lasten kanssa korostuu oppiminen leikin kautta sekä liikunnan ilon säilyminen. Aikuisten kanssa pyrin ohjaamaan oikeaan tekniikkaan ja tykkään tehokkaista treeneistä.

Liikuntamotto: Liikunnan tulisi poistaa stressiä, ei lisätä sitä.Hienola Emma

Ohjaajana olen joustava ja rauhallinen sekä vastuuntuntoinen. Haluan luoda tunneilleni hauskan ja turvallisen ilmapiirin, jossa kaikkien on kiva harrastaa yhdessä. Perusajatuksenani ohjaamisessa on, että kaikki tulisivat tunneille iloisina ja lähtisivät vielä iloisempina pois!

Hirvinen Anni

Ohjaajana olen motivoiva. Haluan, että liikunnan jälkeen liikkujalle jää hyvä fiilis ja halu tulla uudestaan. Haluan myös, että liikkuja kokee liikuntahetkensä turvalliseksi.

Liikuntamotto: Pienelläkin liikkeellä on suuri vaikutus.


Koivisto Ella

Olen valmentajana iloinen ja kannustava. Pyrin siihen, että tunnin jälkeen voimistelijalle jäisi hyvä mieli ja hän innolla odottaisi seuraavia treenejä. Liikuntamotto: Liiku, liikkumisen ilosta!

Kouri Karoliina

Olen Karo, vuonna 1992 syntynyt tradenomi Jyväskylästä. Olen ohjannut lasten liikuntaa Sykkeellä vuodesta 2009. Yritän olla mahdollisimman aktiivinen ohjaaja, liikun lasten mukana ja osallistun leikkeihin. Tavoitteeni on innostaa lapsia liikkumaan ja löytämään omat vahvuutensa!


Niemelä Lilli

Olen ohjaajana iloinen, kaikki huomioonottava ja luova. Etsin ja kehittelen mielelläni uusia liikuntatapoja.

Lasten liikunnassa tärkeintä ei ole onnistumiset ja voitot, vaan yhdessä oppiminen ja hauskanpito!


Liikuntamotto: Huippusuoritukseen ei vaadita voittoa; yhteistyö, ystävät ja asenne ratkaisevat!Piirainen Kirsti

Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikunta-tunteja jo lähes 30 vuotta, viimeiset 14 vuotta olen toiminut pilatesohjaajana eri puolella Keski-Suomea. Peruskoulutukseltani olen kuntohoitaja/hieroja, mutta liikuntapuolelta löytyy myös lukuisia tutkintoja sekä vuosittaisia täydennyskoulutuksia. Tuntini ovat monipuolisia kehonhuoltotunteja, joissa yhdistän kaiken tähänastisen oppimani tiedon oikeaoppisesti liikkeestä. Tuntini ovat rauhallisia ja lempeällä huumorilla varustettuja liikuntakokemuksia, jotka sopivat kaikille. Annan aina liikkeille myös haastavampia vaihtoehtoja, joten haasteet eivät lopu!

Liikuntamotto: Oikea liike on lääke. Mutta myös koko elämää koskevana: Ei tämä nyt niin vakavaa ole.


Pitkälä Johanna

Olen opetellut ohjaamista oman, vasta aikuisiällä kasvaneen, liikuntainnostuksen kautta. Toivon, että saan tunneillani välitettyä tätä innostusta, saavani osallistujat tekemään oman parhaansa, lähtemään tunnilta iloisena ja että tunneillani olisi hauska ja rento fiilis. Mottoni liikuntaan riippuu päivästä - välillä on hyvä ylittää itsensä ja tehdä sata lasissa - välillä taas parempi tehdä matalammalla sykkeellä - monipuolisuutta ja kehonhuoltoa unohtamatta.


Puustinen Viivi

Ohjaajana olen innokas keksimään ja kokeilemaan uusia leikkejä ja pelejä lasten iloksi.
Liikuntamotto: Lajeista paras on urheilu.


Sandström Tytti

Ohjaajana haluan luoda tunneilleni vastaanottavaisen tunnelman. Jokainen on hyvä juuri sellaisena kuin on, ja tunneillani toivon jokaisen löytävän omalle keholleen sopivan tavan liikkua.

Liikuntamotto: Jokainen on vastuussa omasta hyvinvoinnistaan ja pienikin liike on parempi kuin ei mitään.